Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Сет или Роман? Съб Апр 09, 2011 2:59 pm | |
| В първата книга от поредицата се развива този невероятно горещ триъгълник - Сет-Джорджина-Роман. Е, няма да издавам как се развиха нещата в крайна сметка, за онези от вас, които още не са я довършили, но е факт, че всеки един от нас си изгражда мнение за героите, както и отделни симпатии към тях. Е, тогава вие от кой отбор сте - Отбор Сет или Отбор Роман? Давайте отговорите си в тази тема. | |
|
swetim Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 11.06.2010
| Заглавие: Re: Сет или Роман? Чет Авг 18, 2011 6:35 pm | |
| Определено Сет! Той е един доста различен герой и направо ме накара да се влюба в него. Харесва ми начина по който се държи - скромен и стеснителен, но когато пише сякаш успява да напише всичко, което чувства и иска да каже. | |
|
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Сет или Роман? Пон Окт 24, 2011 8:56 pm | |
| Нямало да издава, ха, все едно не е логично от книга 1! И защо в тази анкета няма вариант `не ме измъчвай, не мога да избера`? Да, Сет е различен от обичайната купчина супер силни, властни, самоуверени алфа мъже и е писател и е прекрасен. Но в Роман се влюбих от пръв поглед и кой не харесва мъж, който танцува страхотно? Харесвам и двамата и това е. Няма да ме накараш да избера. Пък! Крайно време е да прочета последната книга, нали? С всичките им несъвършенства, не ми се иска да свършват... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сет или Роман? | |
| |
|