Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Нова трилогия! Чет Апр 28, 2011 12:07 pm | |
| Каси обяви, че планира чисто нова трилогия за Ловците на сенки, която да се развива в наше време, но в нея не участват героите от Инструментите на смъртните. Работното заглавие е The Dark Artifices. Все още няма никаква друга информация, а и Каси казва, че има доста други идеи за проекти, така че не е сигурно кога и дали ще започне да пише тази нова поредица. Стискаме палци и нямаме търпение за още информация. Източник: http://www.cassandraclare.com/cms/faqs | |
|
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Нова трилогия! Нед Окт 23, 2011 12:21 am | |
| Още една? *вдига подозрителна вежда* Първата от The Infernal Devices беше достатъчно интересна, но четвъртата от The Mortal Instruments ме разочарова. Поне това че няма да е със старите герои ми дава надежда. Освен Магнус. Хайде де, той е безсмъртен магьосник, може да е навсякъде и по всяко време Стана ми любопитно, поразрових се и открих какво е писала Касандра Клер в Туитър: The Dark Artifices: Okay, a quick recap. I have a plan for another Shadowhunter trilogy (contemporary, but not about the characters from TMI). Working title: The Dark Artifices. It takes place five years after the end of TMI (ie in 2012) and deals with the Shadowhunters of the Los Angeles Institute. There is a tangential connection to the characters of TMI but they are not main characters. The main characters are teens (meaning that during the events of TMI they'd be 11, 12 years old.) The main female protagonist's name is Emma, the main male protagonist's name is Julian. They are both Shadowhunters. They both have always known they are Shadowhunters. There is love, magic, romantic confusion, etc. and so on. I have not sold these books; I haven't written any of them, I won't until I'm done with what I'm writing now. So I don't have a pub date beyond "after CoHF", and I have other, non-Shadowhunter projects I'm also planning on. But thanks for being so interested, everyone! * Since it takes place 5 years after the end of CoHF it is reasonable to assume that surviving characters from TMI will make cameos. They will be in their early twenties so you'll get to see what they're up to in their more adult lives.( Имам план за друга трилогия за ловците на сенки (в наши дни, но не за героите от TMI). Работно заглавие: The Dark Artifices. Действието се развива пет години след края на TMI (т.е. след 2012) и разказва за ловците на сенки в института в Лос Анджелис. Има периферна връзка с героите от TMI, но те не са главни. Главните герои са тинейджъри (т.е. по време на събитията в TMI са на по 11-12.) Името на главната героиня е Ема, на главния герой – Джулиан. И двамата са ловци на сенки. И двамата винаги са знаели, че са такива. Има любов, магия, романтични недоразумения и т.н., и т.н. Не съм продала тези книги; не съм написала никоя от тях и няма да го направя, преди да съм завършила това, което пиша сега. Така че нямам дата на издаване освен „след CoHF” и имам други, несвързани с ловците на сенки проекти, които планирам. Но благодаря на всички за интереса! * След като действието се развива пет години след края на CoHF, основателно е да се предположи, че ще се появят оцелели герои от TMI. Ще бъдат на по двайсет и няколко години, така че ще можете да видите с какво се занимават като възрастни.)Изглежда доста ще почакаме, дано не се откаже, докато стигне до тези книги. Честно казано, повече искам да видя някой от другите й проекти. Може да има някоя свежа и интересна идея. И главните герои да са по-зрели. Иии чувствам се много стара, след като казах това... | |
|