Kate Daniels cleans up the paranormal problems no one else wants to deal with-especially if they involve Atlanta's shapeshifting community.
And now there's a new player in town-a foe that may be too much for even Kate and Curran, the Lord of the Beasts, to handle. Because this time, Kate will be taking on family.
-
Това е книгата, след която вече не просто харесвам поредицата, а я обичам.
И със следващото изречение започвам със спойлерите, ката че ако не сте чели, по-добре спрете.
Опасявах се, че това може да се окаже една от онези поредици, в които двамата иначе прекрасни главни герои ще се гонят до последната книга, когато тъкмо ще се съберат и ще свърши, и ще трябва да чета и пиша фикшъни, за да почувствам поне малко удовлетворение. Или пък от онези, в които тъкмо се съберат и се разделят и е гадно и дразнещо, и пак трябва да чакам до края на поредицата, за да съберат за постоянно. Но не, те са заедно и са влюбени, и работят върху проблемите си като истинска двойка, и ги обичам.
Освен това първоначалните проблеми на поредицата вече ги няма. Не само защото вече знам основните правила на този сват, а и защото книгата е по-добре написана, всичко е достатъчно добре обяснено. Историята е интересна и има много забавни моменти. И Кейт вече не е постоянно мрачна, виждаме я истински щастлива и това много ми хареса, въпреки че проблемите й не изчезнаха, разбира се.
И след като свърших тази книга нямах търпение да се добера до следващата, за да прочета повече за новата ми любима двойка. За щастие трябваше да чакам само няколко дни.