Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Линда Хауърд Нед Окт 30, 2011 6:21 pm | |
| Линда Хауърд е американска писателка. Започнала да пише едва на девет, в продължение на двайсе години го прави само за забавление. Първата й книга е издадена през 1982 година и до ден ден днешен, когато е на 61 години, не спира да пише. Пълен списък можете да видите тук. Някои от книгите й са издадени на български от издателство Плеяда. Много повече можете да откриете в Читанка. Ако говорим за авторки на любовни романи, Линда Хауърд е една от най-добрите. Нейните книги съчетават реалистични любовни връзки с добре изградени истории, които не служат само за фон на романтиката и секс-сцените, освен това пише с много чувство за хумор. От страница на страница прехвърля читателите си между вълнение, към напрежение, тъга, страх и смях. Чела съм малко от книгите й и ги харесах в различна степен, от Cry No More, която е невероятна и дори не може да бъде определена като любовен роман, през Mr. Perfect, на която съм се смяла с глас, до Blood Born, която до към страница 100 беше толкова тъпа и скучна, че я зарязах. Но смятам да продължавам да чета нейни книги, защото добрите си заслужават и щастливия край прави денят ми малко по-добър. | |
|