Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Още три книги за Морганвил Нед Ное 20, 2011 12:16 pm | |
| Споменах за това преди време, но сега издирих потвърждение. Открих го на morganvilletexas.com: - Цитат :
- Развълнувани сме да съобщим, че Рейчъл Кейн се е споразумяла с американското й издателство New American Library за още три книги за Вампирите от Морганвил през 2012 и 2013, довеждайки поредицата до общо петнайсе книги!
Новината е още от 26 септември 2011, но предполагам е малко рано да искаме подробности, след като дори още нямаме описание за Black Dawn... Важното е, че ще ги има! | |
|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Re: Още три книги за Морганвил Нед Ное 20, 2011 8:47 pm | |
| Иха И аз бях чула подобно нещо, но щом вече е потвърдено... Надявам се само книгите да си останат на същото ниво, както в началото, но това ще разберем когато му дойде времето. Или пък вие, които четете книгите на енглиш ще споделите. | |
|
Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Още три книги за Морганвил Пон Ное 21, 2011 12:38 pm | |
| Ще вдигна купон само заради тази новина! Макар и да не вярвах, вече се радвам, особено след последната книга - наистина е добра, една от най-любимите ми досега (пък те не са малко все пак - 11 на брой). Нямам търпение тепърва да видя как ще се оправят Клер, Шейн, Майкъл, Ийв и останалите в следващата книга, но пък има потенциал за развитие, с новата сюжетна линия от 11 книга. Наистина не знам как успява Рейчъл Кейн винаги да ме изненада с уникални истории и заплетени ситуации, от които героите излиза по още по-удивителни начини. И определено ме изненада и зарадва с тая новина. Благодаря, Ди | |
|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Re: Още три книги за Морганвил Пон Ное 21, 2011 2:23 pm | |
| Хееййй Може ли малко да ме спойлнете на ЛС, че ми вкарахте мухата? Моляяя | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Още три книги за Морганвил | |
| |
|