Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Каква книга искате да бъдете написана? Пет Яну 13, 2012 11:14 pm | |
| Или пък каква книга самите вие искате да напишете? Колкото повече чете човек, толкова по-трудно му е да открие книга, която да съдържа оригинални за него идеи, да го изненада и вдъхнови. Какви неща ви е писнало да виждате? Имате ли любима тема, идея, вид герой, които срещате в твърде малко книги? А след като споделите какво искате, някой може да ви препоръка подходяща книга На мен в момента ми се иска да прочета някоя книга, в която главната героиня (или пък герой) няма невероятни, уникални супер-сили, за които не подозира в началото. Твърде много такива ги има и малко са авторите, създали достатъчно добри истории и герои, че да не ми пука дори да влизат в клишета, от които ми е писнало в момента. Искам някое нормално човешко - или свръхестествено - същество, което да използва знание и хитрост и нормални таланти. Трудно може да се създаде достатъчно напрегната и сложна ситуация с интересно и изненадващо решение, когато главната героиня има най-страшните сили и постоянно ги увеличава и умножава. Да, сещам се за няколко такива книги, които съм чела, но са малко, особено когато са намесени свръхестествени същества. | |
|