Хаха, аз не се и съмнявам в тебе, Родъъ *ужасен селски диалект*
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
По принцип са доста неща, така че ще изредя няколко XD
Когато съм вкъщи: Предимно слушам музика, седя на компютъра, чета (когато успявам), пиша (когато ми дойде музата
), танцувам (когато музата ме е подпалила просто) и на последно място гледам телевизия ...
А когато съм навън: Естествено, по улиците!!! И естествено с приятели!
2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров.
Музика (ама естествено) , фотоапарата (за да запаметя завинаги уникалните моменти), и телефон (да се надяваме да има обхват, за да се обадя на приятели да се довлекат XD ).
3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората?
Държанието им и езика, с който говорят.
4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш?
0оу, доста сложен въпрос. По принцип нямам девиз, но винаги се опитвам да следвам няколко девиза:
Бърза, смела, сръчна (подправен от мен
), Винаги има някой, който те обича (това винаги ме крепи в кофти моменти), Наслаждавай се на малките неща в живота (тотално ме крепи ) и Винаги гледай от хубаваа страна на нещата (важен мой закон)!!!
А за цитат, само един мога да спомена:
Ако силата на любовта преодолее любовта към силата, тогава ще настане мир по целия свят. (Джими Хендрикс)
Мисля че няма какво да коментирам с този цитат. :]
5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България?
Ами ако имах възможности, бих живяла навсякъде, за кратко
за да мога да опозная абселютно всички начини на живот. Но за постоянно живеене, няма друго място освен България. А за град - може би Пловдив, Варна или Русе :}
Мерси за приятните въпросчета, Вани (мечка по Рода-шки )