Cookie VIP
Брой мнения : 26 Join date : 08.02.2010 Age : 36 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Cookie / Неда Нед Фев 14, 2010 3:27 pm | |
| Здравейте, казвам се Надежда, на 22 години съм и съм гладен студент. Родом съм от Пазарджик, но от няколко години живея и уча в Бургас. Голям простак съм, зачената съм от двама олигофрени следователно съм наследила само хубави гени. Занимавам се с нищо, тъпея по цал ден пред компа, обичам тежка музика - Death Metal, Deathcore и разни други, естествено след третата ракия не ми пука какво слушам. Чат пат ми идва музата да рисувам или по точно драскам, но както и да е - случва се и в най-добрите семейства....мммм какво друго....пуша, пия по мъже ходя, ама те по мен не естествено. Не съм чела много книги по простата причина, че заспивам на втората страница, но за това пък ми дай да чета форуми из нета! И те така, ако имате някакви въпроси към мен питайте! | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Cookie / Неда Пон Апр 05, 2010 10:22 pm | |
| Здравей, Надежда! Аз съм Ив.
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България? | |
|
Cookie VIP
| Заглавие: Re: Cookie / Неда Сря Апр 07, 2010 12:40 pm | |
| Привет Ив.... 1. Слушам музика, забавлявам се из нета или излизам с приятели! 2. Хавлия, бански, лосион за интензивно почерняване 3. Сложен въпрос... по принцип не обръщам внимание много, ако има с какво да ми направят впечатление то ще е с начин на поведение... все пак първите 5 минути са най - важни! 4. Важното е да си тъп, то другото само си идва!!! 5. Ако имах възможност то щеше да е на самотния остров, ама на не става и да бих останала в България! | |
|
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Cookie / Неда Сря Апр 07, 2010 7:34 pm | |
| Привет и от мен, аз съм Петя Сега ще задам няколко въпросчета 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? | |
|
Cookie VIP
| Заглавие: Re: Cookie / Неда Вто Апр 13, 2010 12:56 pm | |
| Драсте Петя! 1. Обичам приятелите си, но не съм доволна от това как живея живота си.... скучно е да си Неда!!! 2. Не вярвам в нищо и в никой! 3. Зависи какво слушам.... ако е нещо по нервно и диво от мен - успокоява ме супер много, но ако е нещо лекичко ме изнервя на мах... 4. Бих се преродила в някой пън, ей тъй да си седя цял живот и да чакам да дойде някой и да ме изкорени!!! Мерси за въпросчетата и съжалявам ако отговорите ми са прекалено негативни! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Cookie / Неда | |
| |
|