Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Raven / Ив | |
|
+4melrose BLooDyKiSs mono89 Raven 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Raven / Ив Нед Фев 14, 2010 4:05 pm | |
|
Последната промяна е направена от Raven на Съб Май 08, 2010 10:14 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Re: Raven / Ив Пон Фев 15, 2010 1:45 am | |
| Такаа,тъй като не ми отговори на въпросите от другия форум,ще ти ги задам и тук. Кое е най-щурото нещо ,което си правила някога? Би ли проявила лекомислие,като да се впуснеш в опасно приключение?Защо? Като какъв би описала живота си? Според теб...Целта оправдава ли средствата? На какво си готова,за да постигнеш това,което желаеш? Какво е за теб семейството? Какво би направила,ако рдителите ти са против връзката ти с момчето,в което си влюбена до полуда? Морганвилските вампири или Дневниците на вампира?(внимавай кое ще избереш) | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Raven / Ив Нед Фев 21, 2010 8:31 pm | |
| Здравей, Викс!
Кое е най-щурото нещо ,което си правила някога? – Мисля, че няма най-щуро, но ще изброя някои неща. Скочих от прозореца на първия етаж на училище, докато още бяхме в час. Господинът ни беше пуснал по-рано с още двама съученика и за да избегнем смъмряне от зам. директора решихме да излезем през прозореца. Към категорията лудории влизат и счупване на прозорец, лягане по средата на главен път, пресичане малко преди да премине кола и май само за това се сещам. Би ли проявила лекомислие,като да се впуснеш в опасно приключение?Защо? – Определено бих казала, че вероятно ще се хвърля с главата напред, макар да има опасност да я счупя (пукна). Аз съм такъв човек, на който обикновения живот понякога му се струва малко скучен. Имам нужда от малко приключение и от известна доза страх, за да си седна на дупето. Още не съм предприемала нищо опасно и не мога да кажа със сигурност какво точно ще направя. Като какъв би описала живота си? – От една страна интересен, а от друга скучен. Училището и градът, в който живея не са особено интересни. Не ми харесва да тръгна да се напивам в заведенията. Единствено се забавлявам през лятото, тъй като приятелките ми си идват от София. Понякога ходя на гости при братовчедка ми в Плевен и там страшно много се забавлявам. Във форума ми е интересно да си пиша с Алекс, Нели, Джени и естествено с теб. Животът ми е нормален за тийнейджър и аз копнея да го направя малко по-динамичен, но едва ли скоро ще стане такъв. Според теб...Целта оправдава ли средствата? – Понякога да, а понякога не. Зависи в каква ситуация е попаднал дадения човек. На какво си готова,за да постигнеш това,което желаеш? – Готова съм да направя всичко възможно да постигна целите си, но ще внимавам по пътя да не нараня някои от близките си. Това естествено ще бъде трудно, тъй като човек е склонен да бъде голям егоист. Какво е за теб семейството? – Едно прекрасно нещо, което се радвам, че притежавам. Толкова е хубаво да има хора, които те обичат, подкрепят, насочват и държат на теб. Някой ден и на мен ми се иска да създам семейство, но това е още доста далеч. Какво би направила,ако рдителите ти са против връзката ти с момчето,в което си влюбена до полуда? – В никакъв случай няма да ги слушам какво говорят. Ще правя каквото си искам и когато си искам. Меко казано ще си показвам рогата. Поне така мисля, тъй като все още не ми се е случвало да се влюбя. Само се надявам да не развивам такива лоши черти, защото родителите ми са супер. Морганвилските вампири или Дневниците на вампира?(внимавай кое ще избереш ) – Защо ли трябва да питаш? Естествено, че Морганвилските вампири. Това е една страхотна поредица! | |
| | | BLooDyKiSs Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| | | | Raven Admin
| | | | melrose Тийм Ева
Брой мнения : 351 Join date : 10.02.2010 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Raven / Ив Сря Мар 03, 2010 4:18 pm | |
| Ив, мило, ЧРД! Пожелавам ти 24/7, 24 каратови усмивки, 100% щастие и 100% верни приятели! | |
| | | Raven Admin
| | | | valzzi Преводач
Брой мнения : 23 Join date : 03.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Raven / Ив Пет Мар 12, 2010 7:41 pm | |
| Хей,Ив!! След като ти знаеш мръсната ми тайна,че съм зле по география,изложи се малко и ти ? По какво не те бива..И да не си посмяла да кажеш математика .. | |
| | | Raven Admin
| | | | Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Raven / Ив Вто Апр 06, 2010 10:57 am | |
| Тъй като ни поизмъчи всички с въпросчетата си, сега хайде и теб да те поразпънем малко. С твойте камъни по твойта глава 1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност ? Или би останала тук в България? | |
| | | Raven Admin
| Заглавие: Re: Raven / Ив Вто Апр 06, 2010 11:17 am | |
| Така е! За мен не е проблем да ме измъчват с въпроси.
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? - Ами да релаксирам, да се разхождам с приятели, да гледам някой филм и или пък да чета някоя книга. 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. - Книга, тетрадка и химикал с много пълнители. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? - Очите, гримасите, които правят и държанието им пред другите. Много често преценявам хората по тези неща. Обичам да знам с какъв човек долу-горе си имам работа. 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? - Честно да ти кажа не съм се замисляла особено. В хороскопът ми пише, че девиза ми е „Аз се надявам” и мисля, че до някаква степен е верен. Също така и "Никога на колене пред когото и да е!" 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност ? Или би останала тук в България? - Бих искала да посетя Египет, Италия, Испания и Англия, но не ми се иска да живея постоянно в някоя от тези държави. Предпочитам България колкото и да е затруднен живота в нея. След време може да променя вижданията си, но засега си държа на мнението.
Мерси за въпросчетата, Рая. | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Raven / Ив Сря Апр 07, 2010 7:26 pm | |
| Ваниии, моя Ваниии Aдски ми е любопитно в какво би се преродила? И радваш ли се развитието на форумчето ти Ми.. аз друго не измислих, така че това е засега | |
| | | Raven Admin
| Заглавие: Re: Raven / Ив Чет Апр 08, 2010 10:23 am | |
| | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Raven / Ив Нед Май 09, 2010 10:48 am | |
| И такааам... минали са 68 дни от рожденния ти ден: Нещ0 променило ли се е по отношение на държанието на родителите? Какво е чувството вече да си непълнолетна (а не малолетна)? Защ0 ли ти задавам такива въпроси? XD Tова е от мен, но както винаги, засега! Очаквай още такива малоумни въпроси ... XD | |
| | | Raven Admin
| Заглавие: Re: Raven / Ив Нед Май 09, 2010 10:58 am | |
| | |
| | | kiddo Модератор
Брой мнения : 72 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : in a.w.w
| Заглавие: Re: Raven / Ив Пон Май 31, 2010 7:56 pm | |
| Аз искам да знам кога ще идваш в Плевен? :Р Коя книга четеш в момента? Кой филм гледа последно и мнението ти за него? В кой момент си се почувствала най-щастлива? Пролет или есен? Да споделиш с нас някой странен навик? :Р Можеш ли да пееш? За каква професия си си мечтала като малка?
поздравки от дъждовен плевен и от мен ^.^ | |
| | | Raven Admin
| Заглавие: Re: Raven / Ив Сря Юни 02, 2010 7:52 pm | |
| Привет, Ем!
Аз искам да знам кога ще идваш в Плевен? :Р – Честно казано си нямам представа. Всичко зависи от това кога ще пуснат майка ми и баща ми в отпуска. Вероятно пак ще бъда прецакана и ще дойда чак юли за малко.
Коя книга четеш в момента? – Препрочитам „Град от кости” на Касандра Клеър. Трябваше вече да я свърша, но съм затрупана и не ми остана време.
Кой филм гледа последно и мнението ти за него? – „Гадни копилета” – този филм адски ми хареса. Просто нямаше равен. Страшно се забавлявах с говора на Брат Пит. Другият беше „Непознатия” с Ледения Стив Остин. Отначало беше малко объркващ, но иначе беше готин.
В кой момент си се почувствала най-щастлива? – Ще изброя някои скорошни. Когато в училищния вестник тази година публикуваха много малка част от една история, която пиша. Другата е, когато вчера братовчед ми се обади, за да каже, че му се е родила дъщеря. Иначе се чувствам най-щастлива, когато ходя на други места. Аз съм човек, които се радва на малките неща.
Пролет или есен? – Определено пролет. Обичам зеленината и цветята, които цъфтят.
Да споделиш с нас някой странен навик? :Р – Ами без да се усещам подреждам разни неща. Например в момента имам книги на бюрото си и майка ми понякога ги разбутва, а аз веднага педантично ги подреждам. С почти всичко е така.
Можеш ли да пееш? – Осем години бях в училищния хор, но не смятам, че мога да пея хубаво. Гласът ми може да вземе твърде малко октави.
За каква професия си си мечтала като малка? – Ха! Исках да стана агент. Още от малка съм си падала по екшъна и опасните ситуации. Исках да преследвам и да гоня лошите.
Поздрави от мрачно Дулово. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Raven / Ив | |
| |
| | | | Raven / Ив | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |