Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 14 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 14 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Райс / Рая | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Райс / Рая Нед Фев 14, 2010 5:17 pm | |
| Здравейте и от мен ^^ Казвам се Рая и за това местенце ме светна Ив /нашата мила админка/. От Плевен съм, 12-ти клас, като училището ми си е обикновена гилмназия, но паралаелката ми е с БЕЛ, История, ИТ и Философия (малко са, знам ) Решила съм да кандидатствам ПР (към клона на журналистиката е) в Софийски университет. Амии това се сещам в момента, така че ако има въпроси - на линия съм | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Райс / Рая Нед Фев 14, 2010 5:22 pm | |
| Йей!! Райс 1. Радвам се че Ив ти е казала за форума, приятно изкарване. А запалена ли си по Морганвилските вампири? 2. Честит ти Свети Валентин. Как отпразнува? ;]] 3. Малко лексиконски въпрос: Какви са твоите интереси (защ0то нещ0 не си споменавала по какво си запалена XD ) ? Еми засега това е от мен ;]] П.п. Аз съм Петя Не успях да се регна като voice_of_heaven и съм с това XD | |
| | | Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Райс / Рая Нед Фев 14, 2010 5:43 pm | |
| Здравей Петеее 1. Радвам се че Ив ти е казала за форума, приятно изкарване. А запалена ли си по Морганвилските вампири? - Благодаря много ^^ А за вампирчетата - скоро бях чувала за тях, но не съм обръщала кой-знае какво внимание, защото последно време ми се струпа доста (даскало и т.н.) 2. Честит ти Свети Валентин. Как отпразнува? ;]] - Честити и на теб (знам, че ти си не по-малко влюбена от мен), ама да не забравяме и скъпия ни Трифчо Да е честит на всички, които го празнуват. Аз лично днес не съм обърнала кой-знае какво внимание, че е 14-ти. Бях на гости 3 дни и те се оказаха достатъчни, за да заместят днешния (: 3. Малко лексиконски въпрос: Какви са твоите интереси (защ0то нещ0 не си споменавала по какво си запалена XD ) ? - Ааа, това въпрос, на който мога да ти изпиша безброй постове с отговора хД Лесно се паля по много неща, а понякога интересите ми нямат край. Обичам разходките и екскурзиите на които се виждат красиви места, но като цяло повече обичам да пътувам. Харесвам вампирите и въпреки, че бях луднала по едно време по "Здрач", не признавам изобретенията на Стефани. Обичам си класическия образ на кръвопиеца. Обичам и се интересувам от живи места, на които се запознавам и общувам с много нови и различни хора.... Това се сещам в момента. Дано да съм ти отговорила пълно ^^ Мерси за въпросчетата Пете | |
| | | BLooDyKiSs Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| Заглавие: Re: Райс / Рая Чет Мар 04, 2010 5:49 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Райс / Рая Чет Мар 04, 2010 8:38 pm | |
| Еее, Сисе, как да не те помняя ^^ разбира се, че те помня (: Благодаря ти, усмихна ми душичката ^^ | |
| Заглавие: Re: Райс / Рая Пон Апр 05, 2010 8:20 pm | |
| Ами аз ще помоля модератора, ако до около седмица няма раздвижване по тази тема, нека да бъде изтрита. Не смятам че трябва да заема място при положение, че не се посещава Благодаря предварително. | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| | | | Райс Старши Модератор
| Заглавие: Re: Райс / Рая Вто Апр 06, 2010 10:56 am | |
| хах.. Ив, спокойно не се и съмнявам, че не би се включила в питънките ;д 1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? - да се разхождам навън, стига времето да го позволява. Обичам природата и с удоволствие и се наслаждавам. А ако времето не е хубаво съм в къщи я с книга, я пред компа ^^ 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. - ... затрудняваш ме. Семейството може ли? ;д 1. запалка 2. снимка на семейството и приятелите 3. пушка/пистолет 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? - Усмивката и зъбите; след това са ръцете и обувките. Не знам защо, но от малка тези неща ми правят впечатление от раз. Показват ми до колко този човек държи на себе си. И попринцип какъв е - по-мръсен или чистофайник. (и двете не са прекалено хубави ;д) 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? - Ами винаги си имам няколко неща, които се въртят из главата ми, но те са според случая. Принципно има две, които ме определят много точно: 1. "Не мразя никого. Просто не обичам всички!" 2. "Никога на колене пред когото и да е!" 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност ? Или би останала тук в България? - Бих живяла в Австралия с най-голяма удоволствие! там е топло, хубаво и има кенгуратааа ^^ ; Но за момента ще остана тук, ако успея да вляза като студентка; да се изуча и тогава бих тръгнала да си търся късмета някъде.. Само ако тук не успея по никакъв начин. Ами, благодаря ти много за въпросите Ив. Накараха ме да се замисля за доста неща. Поздрави ^^ | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Райс / Рая Сря Апр 07, 2010 7:19 pm | |
| Отново съм тук и ти давам няколко въпросчета за размисъл 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? | |
| Заглавие: Re: Райс / Рая Сря Апр 07, 2010 7:58 pm | |
| А, ама нямаш никакви проблеми да ми задаваш колкото въпросчета искаш ^^
1.Доволна ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? - Не. Много отдавна не харесвам и критикувам света около себе си. Жвеем в една огромна яма (на име Бъ;гария), от която скоро няма да има изплуване, но да се надяваме, че занапред нещата ще се поподредят. Хората са прекалено алчни и зли, незачитащи и неосъзначащи човешкото в себе си.. Не подкрепям и никога не бих одобрила нещо подобно...
2.В какво вярваш? - Вярвам в себе си и семейството ми. Понякога вярвам и в кармата, но това е просто кръговрата - след тъмното винаги идва светло.
3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? - Ами принципно ме успокоява и ме кара да мечтая за всичко това, което не знам кога, къде и как ще се случи.. Не знам дори дали въобще ще се случи ;д Но да, успокоява ме много ^^
4.В какво би се преродила? - амии.. в нещо малко и красиво. Нещо изпълнено с доброта и красота. Нещо незасегнато от човека и грозотата, която носи той със себе си.. Да, в това бих се преродила ^^
Благодаря ти много Пете ^^ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Райс / Рая | |
| |
| | | | Райс / Рая | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |