| Кошче за душевни отпадъци | |
|
+3evito1213 loving the rainbow ^ ^ Райс 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Кошче за душевни отпадъци Нед Фев 14, 2010 7:23 pm | |
| Ако сте имали тежък ден или разочарование и просто искате да ви олекне поне малко - тук е мястото (: | |
|
| |
loving the rainbow ^ ^ Под защита на Оливър
Брой мнения : 87 Join date : 06.05.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Чет Май 06, 2010 10:10 pm | |
| Охх днес времето беше..ъъм..някак мрачно.И това ме подтисна..Цял ден се чувствам като парцал и ми е супер гадно.. Писна ми да се чувствам така.. И съм ужасно самотна,имам нужда от някой,който да ме обича и да бъде до мен.. (звуча като баба си,но..така се чувствам хД) | |
|
| |
evito1213 Под защита на Оливър
Брой мнения : 87 Join date : 21.05.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Съб Май 22, 2010 7:48 pm | |
| Ох, напоследък дните ми са ужасни. Имам ''гадже'' ,което не съм виждала от 4-5 седмици, не че е в друг град ами просто ''нямал'' интернет че да ми пише. Ами тогава за какво има телефон ??? Един негов приятел ми каза, че много ме харесва. Аз как да му вярвам? След това време, в което не го бях виждала вече не го харесвам толкова много колкото преди. Иска ми се да го зарежа, но нянам силата да го направя. Всеки път, когато го видя и ми става някак неудобно ли и аз не знам. Всеки ми казва да го зареже, понеже ако ме харесвал щял да ми званне. За всеки съм малка, че да искам някой, който да харесва такава, каквато съм, но никой не ме разбира | |
|
| |
MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Пет Юли 02, 2010 7:57 pm | |
| Азз...страдам от безгаджие така да кажа.Побърквам се вече без гадже!Имам чувството, че паяжини имам в устата.Като цяло си умирам за любов, а не получавам, което много ме депресира и се чувствам адски грозна и гадна каквато всички ми казват че не съм, но едно си е моето и ше си остане такова. | |
|
| |
Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Вто Авг 31, 2010 1:20 pm | |
| - MyDeadSmile написа:
- Азз...страдам от безгаджие така да кажа.Побърквам се вече без гадже!Имам чувството, че паяжини имам в устата.Като цяло си умирам за любов, а не получавам, което много ме депресира и се чувствам адски грозна и гадна каквато всички ми казват че не съм, но едно си е моето и ше си остане такова.
нещо такова съм и аз! | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Пет Сеп 17, 2010 9:57 pm | |
| Е не! Не може така. Само защото вече не сме в едно даскало и не прекарваме толкова време заедно, не значи, че могат просто ей така да ме сменят. Дадоха моя уникален прякор на някаква моя адашка. И не ги грее всъщност как ще изреагирам аз на думите "новата Биби". Чувствам се заменена! | |
|
| |
Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Съб Сеп 25, 2010 9:47 am | |
| ^Познато.
Луднала съм по човек 10 год по-голям от мене. Все още не сме се виждали, а не спирам да мисля за него. Страхотен е, гласът му е много секси и винаги, когато чуя ми се отнасям някъде другаде. И като си помисля, че не е за пръв път.. ьД | |
|
| |
Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци Нед Ное 21, 2010 10:15 pm | |
| И аз страдам от липса на любов.Много е гадно,а така ми се иска.... И друг проблем - нямам никаква мотивация за нищо.Най-вече това ми пречи,когато стане въпрос за училище,и там съм ги наредил едни по някои предмети,че накрая на срока пак трябва в последния момент да си чистя помиите. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кошче за душевни отпадъци | |
| |
|
| |
| Кошче за душевни отпадъци | |
|