| Чат, лафче, спам и всичко друго | |
|
+14Denzar Valerie elinka Luxuria Funny Bunny™ White_Dove Beautiful lie vampire_haidy Love. Raven mono89 emi sunset Райс 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Пон Юни 28, 2010 9:53 pm | |
| Ти си куку. Аз си лягам, че умирам. Лека и мека. | |
|
| |
Denzar Под защита на Брандън
Брой мнения : 2 Join date : 08.07.2010
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Чет Юли 08, 2010 2:25 pm | |
| Здравейте! 100% изобщо не знаете къв съм аз и за какво ви пиша, но да оставим това на страна. Причината да ви пиша е следната. Това сега ще прозвучи глупаво, но създадох Форум, чиято идея е да събера всички млади като вас на едно място(със своите странности и весели черти), място където да изявите себе си. Форума е чисто нов, така че няма потребители, но заедно можем да създадем едно общество, в което по-лесно да комуникираме с близки до нас хора(интелектуано и общи интереси имам предвид) Е ако все пак съм те заинтересовал със Спама си(щото просто няма друг начин по който да въбера хора) можеш да видиш за какво става въпрос. Ето и линк към форума: ... Админ: Премахнах линка към форума ти. Само трябва да прочетеш долния ми пост и ще разбереш защо. | |
|
| |
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Чет Юли 08, 2010 2:45 pm | |
| Първо трябваше да си направиш труда да прочетеш правилата, за да разбереш, че не може да пускаш линк към форума си без да си в листата ни с приятели.
Правилата
Темата за банера ни | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Чет Юли 08, 2010 4:21 pm | |
| Ив, не се ядосвай.. такива винаги ги има! поне човека го направи публично, а не с ЛС-та на всичко живо ;ддд по-малкото зло... | |
|
| |
Denzar Под защита на Брандън
Брой мнения : 2 Join date : 08.07.2010
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Пет Юли 09, 2010 7:15 am | |
| Сорка, един х*й направи БОТ с ника ми без мое разрешение и сега пощата ми е залята с лични съощения, които гласят едно и също: "В нарушение си". Но ще ми е малко трудно да пиша на админите във всеки форум, до който се е добрал БОТ-а преди да го спра. Така че извинявам за станалото
| |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Сря Авг 25, 2010 3:39 pm | |
| Олелей...
Здарсти на всички! Как сте, що сте? | |
|
| |
Raven Admin
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Сря Дек 01, 2010 3:45 pm | |
| | |
|
| |
viktoariq Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 14.11.2010 Age : 33 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Пет Дек 03, 2010 9:29 pm | |
| Успешно даде точка на ivshadow94! С твоя глас той има 17 точки.
| |
|
| |
ariel Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 25.03.2010
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Нед Мар 13, 2011 3:54 pm | |
| Здравейте,продавам или разменям първите три книги от''Академия за вампири''.Ако някой се интересува да ми пише на лс. | |
|
| |
Temptress Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 01.01.2012
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго Нед Яну 01, 2012 9:16 pm | |
| Флууууд.
и тук да се набутам...Та здравейте^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Чат, лафче, спам и всичко друго | |
| |