| Fan Cast на Морганвилските вампири | |
|
+4Sladka Geri_92 winchester_babe Valerie mono89 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Fan Cast на Морганвилските вампири Сря Фев 17, 2010 8:58 am | |
| Тук меже да споделите каква е вашата представа за каста на Морганвилските вампири,като побликувате избрани от вас снимки на персонажите. | |
|
| |
Valerie Под защита на Амели
Брой мнения : 110 Join date : 07.06.2010
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Нед Окт 17, 2010 7:05 am | |
| | |
|
| |
winchester_babe Редактор
Брой мнения : 35 Join date : 20.10.2010 Age : 31 Местожителство : Морганвил,Тексас
Character sheet Име на героя: Бриана Кроуфорд Раса: вампир Години: 243
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Чет Окт 21, 2010 1:48 pm | |
| Не знам за другите,но просто щом се сетя за Моника и в съзнанието ми изниква името на Мегън Фокс.Може би,защото и в други филми е играла лошото момиче,но просто мисля,че е точно за Моника. | |
|
| |
Sladka Geri_92 Под защита на Оливър
Брой мнения : 75 Join date : 14.02.2011
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Пет Апр 15, 2011 7:19 pm | |
| Във vbox7 намерих това наистина много хубаво клипче с много добър актьорски подбор. Най-много ме кефи Майкъл, за чиято роля е предложен Алекс Петифър. Мисля, че тази роля много ще му подхожда. Обичам го! Голям сладур е! Е, приятно гледане!!! http://www.vbox7.com/play:da4fe5dd | |
|
| |
CuRSe Под защита на Амели
Брой мнения : 110 Join date : 19.09.2010 Age : 31 Местожителство : КВаРТаЛа На ВаМПиРиТе
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| |
| |
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Пон Апр 18, 2011 6:52 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Пон Апр 18, 2011 7:03 pm | |
| | |
|
| |
mimolinka92 Под защита на Амели
Брой мнения : 219 Join date : 05.05.2010 Age : 32
Character sheet Име на героя: Наташа Лемешева Раса: човек Години: 21
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Вто Апр 19, 2011 2:55 pm | |
| Ами мoите представи за актьорите е друга:
Клеар-Ханде Сорал Ева-Кристен Стюарт Шейн-Гарет Хедлунд Майкъл-Алех Петъфер
| |
|
| |
puxiiinka Под защита на Брандън
Брой мнения : 38 Join date : 29.04.2011 Age : 28 Местожителство : Sofiq
Character sheet Име на героя: Allison Scott Раса: Човек Години: 16
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Съб Апр 30, 2011 8:43 am | |
| Не знам защо,но Клеър и Майкъл не мога да си ги представя с някое познато лице. А Шейн го виждам като Channing Tatum | |
|
| |
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Сря Дек 14, 2011 12:50 pm | |
| Алекс Петифър е привлекателен, съгласна съм, но защо в последно време някой го предлага за ролята на всеки русокос герой от книга? Освен това на Петифър повече му отива да играе лошо момче, Майкъл, дори като вампир, изобщо не мога да си го представя като точно този актьор. Имам изненадващо явна представа в ума ми, но не мога да се сетя кой известен мъж би му паснал. Пък снощи започнах да гледам Once Upon a Time и още първия път, когато видях Червената шапчица/Руби, се сетих за Ийв. Името на актрисата е Меган Ори. Само е малко стара за ролята, но какво да се прави. Ето една снимка и още една. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири Пет Яну 06, 2012 10:35 pm | |
| - Дийдра написа:
- Алекс Петифър е привлекателен, съгласна съм, но защо в последно време някой го предлага за ролята на всеки русокос герой от книга? Освен това на Петифър повече му отива да играе лошо момче, Майкъл, дори като вампир, изобщо не мога да си го представя като точно този актьор. Имам изненадващо явна представа в ума ми, но не мога да се сетя кой известен мъж би му паснал.
Пък снощи започнах да гледам Once Upon a Time и още първия път, когато видях Червената шапчица/Руби, се сетих за Ийв. Името на актрисата е Меган Ори. Само е малко стара за ролята, но какво да се прави. Ето една снимка и още една. Така като се замисля, май има нещо вярно в думите ти. Наистина напоследък Алекс Петифър е спряган за участия в какви ли не филми. Мисля, че наистина му подхожда ролята на лошо момче. Може би това се дължи на невероятното му излъчване. Доказателство за това е филмът Tormented, който не знам кога ще се появи на голям екран и в България. Не си падам по трилърите, но специално този ще го изгледам само заради Алекс . Честно казано за ролята на Майкъл може би има и други подходящи актьори, но в момента и на мен ми убягват имената им. Едит: Видях снимките на Меган Ори. Симпатична персона е. Мисля, че става за ролята на Ева. Все пак гримьорите на Холивуд ще могат да я гримират като тийнейджърка. Сигурна съм, че ще си свършат професионално работата. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Fan Cast на Морганвилските вампири | |
| |
|
| |
| Fan Cast на Морганвилските вампири | |
|