Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Родители | |
|
+4Love. emi Nyx_Vampire sunset 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Родители Пет Фев 19, 2010 5:59 am | |
| Какво е отношението ви към тях? Реликите, които ви ядосват? Наказания? И най-вече : родителски изцепки | |
| | | Nyx_Vampire VIP
Брой мнения : 49 Join date : 21.02.2010 Age : 29 Местожителство : България,Добрич
| Заглавие: Re: Родители Пон Фев 22, 2010 12:54 pm | |
| Ами аз не се разбирам особено с мите родители и може би за това избягваме да си говорим.Долу-горе всико,което излезе от устата на майа ми ме ядосва,защото тя мож само да критикува хората.Наказания,които съм получавала,но не съм спазвала са:забрана за компютъра,забрана за тв,забрана за книги и всичко,което ми доставя удоволствие.Сещм се само за една изцепка на баща ми-забрави си кючовее за вкъщи и дойд да вземе моите от даскало.Аз бях в час по Психология и един мой съученик трябваше да разказва на дъката.Баща ми почука,влезе и се обърна към съученика ми,за д мога да изляза и да му дам ключовете.След това един час,че и повее не мога да се успокоя.Щях да пукна от смях. | |
| | | emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Родители Пон Фев 22, 2010 5:40 pm | |
| Хм ми аз мямам проблеми с наще, рядко се караме само когато съм направила нещо голямо. Рядко наказват и рядко имат изцепки има няколко , но те не са за пред хора (е само за пред извънземни ) | |
| | | Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: Родители Пет Апр 16, 2010 2:06 pm | |
| Нормално във въздраста на пубертета да има неразбирателство и търкания с родителите, но пък и тази въздраст си има своите плюсове. С моите винаги сме се карали и сме дразнили, но пък за сметка на това успях да намеря себе сред толкова хора настроени против мен. | |
| | | vampire_haidy Под защита на Амели
Брой мнения : 239 Join date : 22.03.2010 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Родители Пон Апр 19, 2010 12:22 pm | |
| Моите родители са страхотни! Позволяват ми да правя всякви глупости. Трябва да съм убила някой за да ми се скарат, но всичко си има граница. Колкото и да е странно, цялото ми семейство говори на висок тон. Майка ми е учителка и така е свикнала, баща ми също крещи, а колкото до мен и сестра ми мисля, че е наследствено . Според мен трябва да уважаваме родителите си. | |
| | | MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Родители Сря Юли 07, 2010 5:58 am | |
| Родителите трябва да се уважават,няма спор, но когато това уважение не е двустранно всичко рухва.Странното и може би донякъде добре е ,че когато съм сама с майка ми или пък с баща ми те се държат като мои приятели , а не родители.Съберат ли се двамата настава Третата световна и кой оживее е голям късметлия.Другото тъпо нещо е че баща ми се страхува да си хвана гадже защото по негови думи "съм щяла да го изоставя".Относно наказанията-преди няколко години много ме наказваха ама и аз винаги съм била инат и все отнасям някое наказаниице.А сегаа съм пълен непукист, за това и наще не ме наказват толкова.Просто не знаят какво наказание да ми сложат. | |
| | | Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| | | | byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Родители | |
| |
| | | | Родители | |
|
Similar topics | |
|