| Татуировки | |
|
+17mimi121296 Sladka Geri_92 Луна Кембъл viktoariq Bibs Райс mimolinka92 kiddo MyDeadSmile Пацк0 White_Dove BLooDyKiSs vampire_haidy valzzi emi Nyx_Vampire sunset 21 posters |
Бихте ли си направили татуировка? | Да, разбира се! | | 46% | [ 6 ] | Може би. | | 38% | [ 5 ] | Не знам, не съм мислил/а. | | 8% | [ 1 ] | Не. | | 8% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 13 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Татуировки Пет Фев 19, 2010 6:01 am | |
| За или против татуировките? Имате ли някоя? Ако желаете да имате - каква искате да бъде? | |
|
| |
Nyx_Vampire VIP
Брой мнения : 49 Join date : 21.02.2010 Age : 29 Местожителство : България,Добрич
| Заглавие: Re: Татуировки Пон Фев 22, 2010 12:34 pm | |
| Ами аз съм с ръцете и краката "ЗА"!Аз нямам татуировки все още и единственият ми проблем е иглата.Имам панически страх от всякакви иги било то малки или голени.Ама ще се престраша.Обещавам!Аз бих си направила някой гущер или дракон. | |
|
| |
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Татуировки Пон Фев 22, 2010 5:32 pm | |
| Аз много искам, но съм твърде малка и според мен трябва да преусмислиш нещата и тогава, ако още искаш да си направиш, защото това все так е за цял живот. Но нататък, ако си правя искам да е андел. | |
|
| |
valzzi Преводач
Брой мнения : 23 Join date : 03.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Татуировки Сря Мар 10, 2010 8:43 pm | |
| И аз съм ЗА.Братовчедка ми има много.Три на гърба и една на крака и са наистина красиви,а и смислени.Според мен трябва да избереш нещо важно и лично,което да краси тялото,защото както казахте е за цял живот.Аз искам да си направя но ще изчакам да стана на 18 .. без определена причина просто ми харесва числото | |
|
| |
vampire_haidy Под защита на Амели
Брой мнения : 239 Join date : 22.03.2010 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Татуировки Пет Апр 09, 2010 9:24 am | |
| Много ме радват и повечето са много красиви, но като се сетя за болката или разни инфекции. Абе.. общо взето не са за мен. Повече си падам по обиците. Бях решила да си слагам на долната устна. Отидох с една приятелка да ми направят дупка и през цялото време ми говореше колко ще боли. Само като видях надписа изтръпнах. Още си спомням. Не болеше изобщо, но бях такава паника. Ще си татуирам някаква руна или нещо от тоя сорт (ако някога се престраша ) Майка ми и баща ми са в периода "тялото си е твое, но не забравяй, че ще те виждам в близките 3 години". | |
|
| |
BLooDyKiSs Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| |
| |
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Татуировки Нед Май 30, 2010 8:20 am | |
| Aз съм определено "За"! Мога да търпя на болка, а и знам че няма да направя някаква безполезна или малоумна тутаировка, но проблема е сестра ми Тя не ми съдейства по тази инициатива, макар аз толкова настървено да искам...Е, стискайте палци да минат още година и половина, и да се надявам на мастило в тялото ми. | |
|
| |
Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Татуировки Вто Юни 08, 2010 1:55 pm | |
| Аз по принцип искам..ама да е някаква нестандартна.Не мога да я измисля още. | |
|
| |
MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Татуировки Пет Юли 02, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
kiddo Модератор
Брой мнения : 72 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : in a.w.w
| Заглавие: Re: Татуировки Пет Юли 02, 2010 7:58 pm | |
| Това е най-тъпанарското нещо, което можеш да направиш на тялото си. За временна съм съгласна, обаче за перманентна... просто ми дайте пистолет и да приключваме. Тези неща омръзват адски бързо, да не говорим, че са грозни, когато облечеш нещо по-официално... какъв ви е зора толкова за тези татуси? О.о Лапички, пеперудки, звездички и не знам си кво си... какво толкова всевише представляват, за да се дянеш под иглата? Като толкова много държиш на някой определен човек му го кажи, а не си го надявай на кръста, рамо, крак, глава, ухо и тн... Безсмислено. Много. Мноооооого. Съжалявам за толкова негативното мнение, ама просто... много против съм. | |
|
| |
mimolinka92 Под защита на Амели
Брой мнения : 219 Join date : 05.05.2010 Age : 32
Character sheet Име на героя: Наташа Лемешева Раса: човек Години: 21
| Заглавие: Re: Татуировки Съб Юли 03, 2010 2:14 pm | |
| ето я(само,че без надписа) Ами това си е въпрос на мнение.На мен ми е все едно дали някой иска да се татоира или не.Това си е негово решение.Достатъчно си е голям за да мисли с главата си.По този повод и аз си мисля че една татоитовка не вреди на никому,ако е направена на подходящо място.Дори и аз искам да си маправя една,която да е малка | |
|
| |
MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Татуировки Съб Юли 03, 2010 4:26 pm | |
| Спомен за човека, а не доказателство колко държиш на него.Има наистина красиви татуси, които седят много добре и когато си елегантно облечена.Но всеки има мнение =]] | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Татуировки Пон Юли 05, 2010 9:05 am | |
| Наистина си е въпрос на мнение. Имала съм периоди, в които умирах да си направя татус, но поради обстоятелствата не съм имала възможност. И не съжалявам, защото едно временно необмислено нещо остава за цял живот. Може би в някакъв бъдещ момент бих си направила на място, където няма да бъде очевадно, но смятам, че ще ми омръзне не 3-тия месец ;д Иначе знам каква искам, но знам и че ще боли, а аз няма да изтърпя и ще се откажа ;д Както съм си дупчила тялото предполагам, ще мога и за татус, но то е много по-различно, а не нзам с времето напред как ще ми се промени мнението. Засега съм 50/50. Има минуси (много), но гъзарията кара хората да се правим на маймуни ;д | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Татуировки Сря Авг 25, 2010 5:50 pm | |
| Аз нямам нищо против самите татуировки, но не възнамерявам да си правя. Просто се познавам прекалено добре и знам, че скоро ще ми омръзне, а след това ще започне и да ме дразни. Пък и ме е срах. Пъзла съм си аз. | |
|
| |
mimolinka92 Под защита на Амели
Брой мнения : 219 Join date : 05.05.2010 Age : 32
Character sheet Име на героя: Наташа Лемешева Раса: човек Години: 21
| Заглавие: Re: Татуировки Съб Ное 20, 2010 6:17 pm | |
| За такива ситуации,в които и е страх то си има едно решение-временните.Например тази година на Арт фест правеха временни татси с кана.Бях си много доволна.Изкара ме цяла седмица и всички се зарибиха с нея. | |
|
| |
viktoariq Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 14.11.2010 Age : 33 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Татуировки Съб Ное 20, 2010 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Луна Кембъл Под защита на Брандън
Брой мнения : 33 Join date : 09.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Татуировки Нед Яну 09, 2011 6:05 pm | |
| От три години чакам и ми останаха само още две да стана на 18 и да си направя. Това ще е първото нещо което ще направя на рождения ден и слава на бог , тогава наще няма да имат право на глас. Още не съм решила каква ще е , но искам да си е по мой дизайн | |
|
| |
Sladka Geri_92 Под защита на Оливър
Брой мнения : 75 Join date : 14.02.2011
| Заглавие: Re: Татуировки Сря Мар 09, 2011 8:05 pm | |
| Не съм фен на татуировките. Все пак най-хубава е естествената красота. | |
|
| |
mimi121296 Под защита на Брандън
Брой мнения : 49 Join date : 11.03.2011 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
just_smile_:) Под защита на Брандън
Брой мнения : 14 Join date : 26.06.2011
| Заглавие: Re: Татуировки Пон Юни 27, 2011 4:33 pm | |
| Аз съм за ,но родителското тяло все още непозволява още две години трябва да почакам | |
|
| |
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Татуировки Пет Юли 01, 2011 7:54 am | |
| Временните татуси (за няколко месеца примерно) наистина не са добро решение, защото не се 'изтриват' напълно, само избледняват. Проблема на татусите не е само, че ще остане вечно, една татуировка трябва да се освежава, защото с времето кожата се разпъва и тя се деформира (което, виждала съм го, многон е грозно), а да не споменавам и това, че когато си на 20 може и да е гъзария да имаш пеперуда на задника, обаче дали на 50 ще се чувстваш по същия начин? | |
|
| |
ajvi Под защита на Брандън
Брой мнения : 30 Join date : 09.07.2010 Age : 31 Местожителство : sf
| Заглавие: Re: Татуировки Пет Юли 22, 2011 7:32 pm | |
| И аз съм на мнението на sunset татуировките са готини но едвали ще са такива върху кожата на някоя баба ? | |
|
| |
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Татуировки Пон Ное 14, 2011 3:51 pm | |
| Ми да така е,но все пак никой не знае дали ще доживее да е баба или дядо Аз лично имам татуировка малко под пъпа вече от около 2 години и все още продължава да си ми харесва... | |
|
| |
Temptress Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 01.01.2012
| Заглавие: Re: Татуировки Нед Яну 01, 2012 9:18 pm | |
| Имам слабост към татуси. За сега обаче не съм си правила постоянни татуировки. Имах 3 месеца ангелски крила на гърбът и после няколко пъти си правих вълк на рамото. Някой ден ще си направя 1-2 постоянни, но още не съм решила къде точно да бъдат. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Татуировки | |
| |
|
| |
| Татуировки | |
|