| Какво мислите за Амелия? | |
|
+12viktoariq GGrigorov Klear pearl bebona_84 winchester_babe Bibs Forsaken loving the rainbow ^ ^ emi mono89 Raven 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Какво мислите за Амелия? Пон Фев 08, 2010 9:15 pm | |
| Харесвате ли Основателката на Морганвил или не? Защо? | |
|
| |
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Чет Фев 11, 2010 10:39 pm | |
| От начало я харесвах ,но сега...не особено.Защото си мисля,че ще създаде мнооого,мнооого проблеми,който ще се стоварят върху главите на "Фантастичната четворка" | |
|
| |
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Пон Фев 22, 2010 5:22 pm | |
| Преди да, но сега стана зла и непознаваема, не ми харесва изобщо | |
|
| |
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Вто Мар 09, 2010 9:39 pm | |
| И на мен отначало Амелия ми харесваше, но вече мнението ми се промени. Стана ми много гадно, че постави Клеър в гадна ситуация. Наистина четворката ще си има още проблеми. | |
|
| |
loving the rainbow ^ ^ Под защита на Оливър
Брой мнения : 87 Join date : 06.05.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Пон Май 17, 2010 3:04 pm | |
| Аз съм чела само първата книга,но Амелия е много властна (естествено) и според мен е опасна..не знам,усещам,че ще направи нещо гадно на "четворката" и трябва да се пазят хД | |
|
| |
Forsaken Под защита на Амели
Брой мнения : 115 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Вто Май 25, 2010 11:45 am | |
| Преди съвсем малко я харесвах, а сега въобще не мога да я понасям. Мислех си, че поне тя ще бъде по-снизходителна към четворката, но се оказа, че не е така. | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| |
| |
winchester_babe Редактор
Брой мнения : 35 Join date : 20.10.2010 Age : 31 Местожителство : Морганвил,Тексас
Character sheet Име на героя: Бриана Кроуфорд Раса: вампир Години: 243
| |
| |
bebona_84 Под защита на Брандън
Брой мнения : 36 Join date : 16.11.2010 Age : 40
| |
| |
pearl Под защита на Оливър
Брой мнения : 63 Join date : 16.12.2010 Age : 45 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Чет Дек 16, 2010 9:55 am | |
| На мен Амелия ми харесва. Тя е силна, властна и много добре знае какво иска и какво трябва да се направи. Тя е живяла много и е изстрадала много, изградила си е авторитет и всички я слушат. Тя не се прави на важна, тя просто е такава. А студенината - трябвало е да излъчва студ. Иначе би могла да покаже слабите си страни, а това е опасно за нея. | |
|
| |
Klear Под защита на Оливър
Брой мнения : 58 Join date : 14.01.2011 Age : 34
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Пет Яну 14, 2011 5:19 pm | |
| Ами незнам какво става сле 2 книга,но малко ми е странна..хем иска да помогне хем не особено | |
|
| |
GGrigorov Под защита на Брандън
Брой мнения : 9 Join date : 15.01.2011
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Сря Яну 26, 2011 3:10 pm | |
| Амелия ми е любимка от първото ѝ споменаване. Толкова могъща,... неземна. Винаги знае как трябва да постъпи, за да получи, каквото иска. И с риск да бъда анатемосан, предпочитам я пред четиримата лигльовци, които не знаят къде се намират. Тя е преживяла много повече и има много по-реална и коректна преценка за нещата. Простено ѝ е, че е гад понякога. | |
|
| |
viktoariq Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 14.11.2010 Age : 33 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Сря Яну 26, 2011 11:28 pm | |
| В началото ме кефеше, но с течение на времето започна да ме дразни.. и какви са тия тъпи загадки които пуска? Не може ли да каже чисто, просто и ясно какво иска? Не знам за другите, но мен много ме дразни! Това, че е основателка не й дава право да се държи с другите сякаш са мижитурки! (и в крайна сметка това е само книга и за всичко е виновна авторката шегувам се.. ) | |
|
| |
Sladka Geri_92 Под защита на Оливър
Брой мнения : 75 Join date : 14.02.2011
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Чет Фев 24, 2011 8:37 pm | |
| Мисля, че нейният персонаж е най-сложният в цялата книга. Понякога е много добра, но понякога малко ме дразни. Чесно казано понякога и на мен ми е малко трудно да я разбера, но не мисля, че е лоша. Според мен е добра, но не винаги показва добрата си страна по правилния начин. Нейната роля предстои да се развива във следващите книги. Тогава ще я видим каква е в действителност. | |
|
| |
mimi121296 Под защита на Брандън
Брой мнения : 49 Join date : 11.03.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Пет Мар 11, 2011 1:28 pm | |
| На мен отначало Амелия ми харесваше, но вече мнението ми се промени. Сега почна да си проличава безразличието и към това дали Клеър ще оцелее. | |
|
| |
Galifray Под защита на Брандън
Брой мнения : 33 Join date : 06.03.2011 Age : 36
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Пет Мар 11, 2011 7:27 pm | |
| - pearl написа:
- На мен Амелия ми харесва. Тя е силна, властна и много добре знае какво иска и какво трябва да се направи. Тя е живяла много и е изстрадала много, изградила си е авторитет и всички я слушат. Тя не се прави на важна, тя просто е такава. А студенината - трябвало е да излъчва студ. Иначе би могла да покаже слабите си страни, а това е опасно за нея.
Съгласна съм с това мнение,макар че аз съм още на третата книга,засега Амелия ми харесва,но тепърва ще я опознавам. | |
|
| |
Bonbonka Под защита на Оливър
Брой мнения : 63 Join date : 27.04.2011 Age : 27
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? Нед Май 15, 2011 1:14 pm | |
| Аз мисля , че Амели е поредния вампир , който ще донесе проблеми на четиримата приятели | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво мислите за Амелия? | |
| |
|
| |
| Какво мислите за Амелия? | |
|