| Цигари | |
|
+37kris Лудото lovegame532 puxiiinka swetim Katerina17 Sladka Geri_92 betisoleti GGrigorov Klear viktoariq Raven perla333 Sin.GirL hrisetooo Silvi CuRSe Todomodo Bibs Dementia Vampire Huntress kiddo [Broken] venka3 Savannah Lilith Luxuria The Morganville girl Love. valzzi MsKikito mono89 emi melrose Райс s7eli7y sunset 41 posters |
Пушите ли? | Да | | 32% | [ 17 ] | Не | | 42% | [ 22 ] | Дори не искам да пробвам | | 26% | [ 14 ] |
| Общо гласове : 53 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Цигари Пет Фев 19, 2010 6:02 am | |
| Айде сега, всеки има поне по една забавна случка около цигарите. Пушачи ли сте или не? За или против цигарите и законите, които въвеждат? | |
|
| |
s7eli7y Модератор
Брой мнения : 38 Join date : 11.02.2010 Age : 30 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: Цигари Съб Фев 20, 2010 5:05 pm | |
| Добре, само аз съм гласувала.. Не съм пробвала и нямам намерение да го направя. Не съдя хората, които го правят. Имам и приятели, които пушат, но аз никога няма да пропуша. И сега всеки ще каже "Не говори още, нищо не се знае.." и изключително много го мразя. Когато съм си наложила нещо .. значи е така! Не ми се умира млада. И не ме интересува какво показват хилядите статистики, мразя цигарите. Всеки ден хората спират да пушат.. като умират. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Цигари Съб Фев 20, 2010 8:50 pm | |
| Aз пък пуша. И то от година (твърдо) и малко отгоре.. Намаляла съм ги временно по една или друга причина, но после винаги съм си продължавала.. И така до ден днешен... Мога без цигари, но просто не желая. Около мен има хора които пушат, има и такива, които не. Не упреквам нито едните, нито другите.. И може да има крайни мнения за цигарите, но не съм много съгласна с тях. Всичко с определени граници, не е толкова убийствено и фатално! Познавам хора, който не употребяват цигари и алкохол (буквално говоря), просто защото не им харесва, но са много по-болни от пушачите и алкохолиците, защото са видили застоял начин на живот. Така че, според мен цигарите не са толкова убийствени, стига да са в граници! | |
|
| |
melrose Тийм Ева
Брой мнения : 351 Join date : 10.02.2010 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Цигари Нед Фев 21, 2010 1:58 pm | |
| Пуша от повече от 4 години. Знам, че е вредно, а и вече скъпо удоволствие, но изобщо не ми пука. Свикнала съм с цигарения дим, обичам миризмата на тютюна, обичам като стана и да запаля, за да се усетя будна. А и от гледна точка на това, че не пия и не вземам наркотици, изглежда съвсем невинно, поне според мен. Не пуша, за да изглеждам готина! Пуша, защото ми харесва и не се чувствам виновна за това! | |
|
| |
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Цигари Нед Фев 21, 2010 4:29 pm | |
| Аз не пуша, но веднъж пробвах и от тогава не припарвам до цигари | |
|
| |
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Re: Цигари Сря Мар 10, 2010 2:30 pm | |
| Аз пък съм вече доста закоравяла пушачка.Пуша от 7 клас,което значи близо 8 години.Опитвала сум да ги спра,но нещо не ми се получава.Рекордът ми без цигара е 2 седмици.Имаше даже период ,в който много пушех.Стигала съм до 2 кутии на ден.Но сега ъм ги намалила.Даже не съм пушила от няколко дни. | |
|
| |
MsKikito Редактор
Брой мнения : 28 Join date : 19.02.2010 Age : 34 Местожителство : YamaPi's World
| Заглавие: Re: Цигари Сря Мар 10, 2010 8:30 pm | |
| Аз се водя към непушачите. Не че не съм пробвала, даже и наргиле съм пушила, ама не ми харесва. Не ми доставя нужното удоволствие. | |
|
| |
valzzi Преводач
Брой мнения : 23 Join date : 03.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Цигари Сря Мар 10, 2010 8:49 pm | |
| Пробвала съм,но не ми хареса.По-точно самата миризма.Който иска да пуши,който иска да не пуши.Само мразя като чакам на спирката и някой да пуши.Не всеки изка да диша цигарен дим 24/7,ха,при това безплатно .. | |
|
| |
Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| |
| |
The Morganville girl Реми
Брой мнения : 166 Join date : 09.02.2010 Age : 31 Местожителство : Morganville, Bulgaria :D
Character sheet Име на героя: Джеймс Камерън Раса: върколак Години: 30
| |
| |
Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Цигари Пон Апр 26, 2010 10:25 am | |
| И аз като s7eli7y никога не съм пробвала цигари, макар и да съм пушила наргиле (дори беше с баща ми ) И двамата ми родители в определени периоди са пушили, както и мои приятели и роднини, но аз лично никога не съм имала желание. Макар че е правилно да не се казва "никога", аз поне засега не планирам някога да пропуша. Но кой знае докъде ще стигнем в тоя живот.... | |
|
| |
Lilith VIP
Брой мнения : 24 Join date : 11.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Цигари Сря Апр 28, 2010 2:24 pm | |
| - s7eli7y написа:
- Добре, само аз съм гласувала..
Не съм пробвала и нямам намерение да го направя. Не съдя хората, които го правят. Имам и приятели, които пушат, но аз никога няма да пропуша. И сега всеки ще каже "Не говори още, нищо не се знае.." и изключително много го мразя. Когато съм си наложила нещо .. значи е така! Не ми се умира млада. И не ме интересува какво показват хилядите статистики, мразя цигарите. Всеки ден хората спират да пушат.. като умират. На същото мнение съм. само ще добавя, че дима супер много ме дразни - усртя ли го веднага почвам да се давя | |
|
| |
Savannah Под защита на Бишоп
Брой мнения : 296 Join date : 07.04.2010 Age : 43
Character sheet Име на героя: Махат Раса: Черен магьосник Години: няколко хилядолетия
| |
| |
venka3 Под защита на Брандън
Брой мнения : 5 Join date : 02.05.2010
| Заглавие: Re: Цигари Нед Май 02, 2010 7:21 pm | |
| Нямам нищо против хората, които пушат, стига да не им дишам дима от цигарите. Умирам, като ми замирише на цигари, а родителите и пушат редовно около мен, но вече ги понаучих да стоят по-далеч. Досадно - знам, но просто не ми е приятен дима. Надявам се, че няма да пропуша. | |
|
| |
[Broken] VIP
Брой мнения : 16 Join date : 21.05.2010
| Заглавие: Re: Цигари Пет Май 21, 2010 8:53 am | |
| Няма какво да крия, опитвала съм и с гордост установих, че това е най - отвратителното нещо до този момент за мен. Горда съм от факта, че след първото дръпване не съм попаднала под тютюнев контрол и въпреки цигарения дим, който постоянно вдишвам покрай родителите ми, съм абсолютно независима. Не съдя хората, които пушат, не ги упреквам дори, главата си е тяхна, нека сами си я счупят. Пък и аз не намирам удоволствие от тая дейност. На практика се задушавам, главата ми се замайва и гледам да се отдалеча възможно най – бързо от пушача до мен. С няколко думи, стига да не са близо до лицето ми, не възразявам относно навиците им, било то и вредни. | |
|
| |
kiddo Модератор
Брой мнения : 72 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : in a.w.w
| Заглавие: Re: Цигари Нед Май 23, 2010 9:33 am | |
| Никога не съм опитвала и не смятам да опитвам. Това ми е едно от най-противните неща... особено като видя някой шестокласник с цигарата в ръка, имайки се за най-големия едва ли не... не виждам смисъла просто. | |
|
| |
Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Re: Цигари Чет Юли 15, 2010 10:37 am | |
| Не пуша. Нито съм пробвала, нито искам да пробвам. По принцип нямам нищо против пушачите, това си е личен избор, но се радвам, че по-голямата част от компанията ми се състои от непушачи. | |
|
| |
Dementia Под защита на Амели
Брой мнения : 140 Join date : 19.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Цигари Чет Юли 15, 2010 10:25 pm | |
| Еми пуша от 3 години вече... Преди няколко месеца ги спрях за 2-3 месеца и пак почнах... Преди пушех много - по едно време по 2 кутии на ден. Сега съм ги намалила и карам с 1 кутия 2 или 3 дена. Което си е постижение за мен! | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Цигари Нед Авг 15, 2010 5:18 pm | |
| Не пуша. Още от малка ми прилошава от дима. Точка. Дори не мога да мисля да пробвам. | |
|
| |
Todomodo Под защита на Брандън
Брой мнения : 42 Join date : 14.09.2010
| Заглавие: Re: Цигари Вто Сеп 14, 2010 3:02 pm | |
| Пуша и доста време мисля да ги спра, но.......... | |
|
| |
CuRSe Под защита на Амели
Брой мнения : 110 Join date : 19.09.2010 Age : 31 Местожителство : КВаРТаЛа На ВаМПиРиТе
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Цигари Нед Сеп 19, 2010 11:46 am | |
| Сутрин като стана, не мога да се събудя докато не изпуша една цигара и не изпия чаша кола (някои пият кафе и това може би им звучи смешно, но пък на мен ми прилошава от него). Не пуша от много време но просто е до навик. Майка ми и баща ми ми купуват цигари затова и няма за какво да се скръндзам. Иначе съм от стиснатите. Но ей на късмета ми се усмиха и когато запалих първата си цигара баща ми да ме хване и да започне да ми купува цигари (много печен баща имам за нищо на света не си го давам )... | |
|
| |
Silvi Под защита на Оливър
Брой мнения : 60 Join date : 19.09.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Цигари Чет Окт 07, 2010 6:37 pm | |
| Не пуша, но не съм против цигарите и хората, които пушат. Това е въпрос на личен избор. Всеки сам може да прецени за себе си.Голяма част от приятелите ми са пушачи и прекарвам доста време край цигарен дим. Това, което забелязвам е ,че пушенето не е необходимост, както твърдят някои хора, а е просто навик, който с годините все повече се вкоренява в човешкото съзнание. | |
|
| |
hrisetooo Под защита на Брандън
Брой мнения : 5 Join date : 24.04.2010 Age : 30 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Цигари Съб Окт 23, 2010 7:20 am | |
| | |
|
| |
Sin.GirL Под защита на Брандън
Брой мнения : 12 Join date : 10.09.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville, Texas
| Заглавие: Re: Цигари Нед Окт 31, 2010 5:07 pm | |
| Аз за жалост започнах още 7ми клас в началото и вече стана една година че даже и повече. Бях тотално против, и незнам как стана от дръпка на дръпка от цигара на цигара и започнах да ги пуша доста усилено. Смятам че все още не съм зависима ии мисля че мога да ги спра по всяко време по което реша. | |
|
| |
perla333 Под защита на Оливър
Брой мнения : 70 Join date : 22.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Цигари Нед Ное 07, 2010 2:38 pm | |
| Не пуша, но съм опитвала няколко пъти. Просто не ми харесва и се чудя защо другите пушат. Нито е приятно, нито е полезно..Когато попитах една приятелка защо пуши, тя ми отвърна "Заради навика" Иначе съм опитвала за да не ми казват после "Щом не си пушила откъде знаеш какво е?". Е да ама опитах, не ми хареса и затова и не пуша. Който иска да се оврежда - негова му работа. Все пак в свободна държава вижеем. (нищо лично спрямо пушачите - мисля, че всеки знае кое е най-доборто за него) | |
|
| |
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Цигари Пон Ное 08, 2010 7:19 pm | |
| Не пуша, но съм пробвала. Първото ми гадже пушеше и аз да не остана по-назад и аз реших да пробвам. Не пуших дълго. Мисля, че беше около има няма месец. Днес мога да кажа, че съм намразила цигарите. Става ми лошо от дима и просто не мога да стоя в една стая с няколко пушачи. Приятелките ми от училище пушат и когато съм с тях вредя на себе си, но поне не ходя редовно. Казва на хората ако дима ме дразни. Все пак не съм длъжна да мириша пушека. | |
|
| |
viktoariq Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 14.11.2010 Age : 33 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Цигари Пон Ное 22, 2010 11:30 am | |
| Пуших преди, но преди 4г ги отказах, т.е. "Не!". | |
|
| |
Klear Под защита на Оливър
Брой мнения : 58 Join date : 14.01.2011 Age : 34
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Цигари Пет Яну 14, 2011 4:49 pm | |
| Пуша от колко вече 5-6 години...Мога и без цигари със седмици и съм го правила..отностно законите които въвеждат все ми е едно.. | |
|
| |
GGrigorov Под защита на Брандън
Брой мнения : 9 Join date : 15.01.2011
| Заглавие: Re: Цигари Съб Яну 15, 2011 7:32 pm | |
| Не пуша. Не харесвам дима, миризмата, както и зависимостите. Просто не е работа за мен. | |
|
| |
betisoleti Под защита на Брандън
Брой мнения : 30 Join date : 15.02.2011
| Заглавие: Re: Цигари Вто Фев 15, 2011 11:42 am | |
| Като се обърна назад май съм повече пушач в живота си отколкото непушач. Тава е жалко. Би било хубаво, ако ги откажа, но това никога няма да стане. Опитвала съм. Явно съм пристрастена. На всеки, който сега започва с тях бих му казала - НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА! Относно заведенията - аз няма да отида в заведение, ако там не се пуши. | |
|
| |
Sladka Geri_92 Под защита на Оливър
Брой мнения : 75 Join date : 14.02.2011
| Заглавие: Re: Цигари Пет Фев 18, 2011 7:55 pm | |
| - venka3 написа:
- Нямам нищо против хората, които пушат, стига да не им дишам дима от цигарите. Умирам, като ми замирише на цигари, а родителите и пушат редовно около мен, но вече ги понаучих да стоят по-далеч. Досадно - знам, но просто не ми е приятен дима. Надявам се, че няма да пропуша.
Ами то и аз съм така. Никога не съм пушила и нямам намерение някога изибщо да пропушвам. Та аз дори мразя цигареният дим! Отвратителен е! И точно поради тази причина стоя по-далеч от цигарите. Аз имам приятели, които пушат и когато запалят цигара просто се дръпвам на страна, защото самият дим не ми е приятен. Но иначе родителите ми не пушат, което е МНОГО хубаво. | |
|
| |
Katerina17 Под защита на Оливър
Брой мнения : 54 Join date : 11.03.2011 Age : 26 Местожителство : Морганвил/Тексас
| Заглавие: Re: Цигари Сря Мар 16, 2011 7:10 pm | |
| Не възнамерявам някога да пропуша | |
|
| |
swetim Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 11.06.2010
| Заглавие: Re: Цигари Съб Мар 19, 2011 12:08 pm | |
| Не съм пушила и нямам намерение да пропушвам. Пушила съм наргиле само веднъж, но то беше с някакъв вкус на плодове, но е съвсем различно от цигарите. В семейството ми също никой не пуши и аз много се радвам за това, защото ми е неприятно постоянно да дишам дима на цигари. | |
|
| |
puxiiinka Под защита на Брандън
Брой мнения : 38 Join date : 29.04.2011 Age : 28 Местожителство : Sofiq
Character sheet Име на героя: Allison Scott Раса: Човек Години: 16
| Заглавие: Re: Цигари Съб Апр 30, 2011 2:55 pm | |
| Аз не пуша и не смятам да започвам.Когато някой пуши покай мен сякаш организма ми отказва да вдиша въздух.Започвам да се задушавам и затова избягвам такива места,но за съжаление в даскалото се пуши доста.Пред него е като в мъгла | |
|
| |
lovegame532 Модератор
Брой мнения : 14 Join date : 19.08.2011 Age : 28 Местожителство : Somewear
Character sheet Име на героя: Lina Раса: Dampire Години: 16
| Заглавие: Re: Цигари Пет Авг 19, 2011 1:48 pm | |
| Мразя цигари! Нищо хубаво не излиза от тях | |
|
| |
Лудото Под защита на Оливър
Брой мнения : 76 Join date : 06.04.2011 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Цигари Пон Ное 07, 2011 6:49 pm | |
| Не пуша и няма и да почна! | |
|
| |
kris Под защита на Амели
Брой мнения : 160 Join date : 08.11.2011
| Заглавие: Re: Цигари Сря Ное 09, 2011 9:43 am | |
| Не. Отказах ги преди време и ми беше изключително трудно да го направя. | |
|
| |
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Цигари Пон Ное 14, 2011 4:32 pm | |
| Ми аз лично пуша от 6-7 години вече.... | |
|
| |
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Цигари Сря Дек 07, 2011 5:10 pm | |
| Пробвах веднъж - за да спрат да им казват `Ама ти не си пробвала.` Съученичките ми в гимназията твърдяха, че не можеш да излезеш в междучасието с дори един приятел, който пуши, и да не се присъединиш. Аз пък всеки ден по няколко пъти се представях като доказателство, че отричане на някоя от идеите на стадото няма да те убие. А цялата работа с криенето от родителите винаги ми беше забавна: Седим си аз и една съученичка, пием си кафе, тя си пуши, говорим си. По едно време се чува дрънчене на ключове пред входната врата, съученичката ми подскача на стола, удряйки дългите си крака в масата и разливайки част от кафето си, след което се изстрелва към прозореца, изхвърля съдържанието на пепелника през него, пуска вода от чешмата върху него за няколко секунди, избърсва го с блузата си и го трясва на мястото му, след което започва да вее като побъркана с един вестник, в безнадежден опит да разкара миризмата. Мислех, че ще припадне, докато аз се опитвах да си поема достатъчно въздух, че да отговоря на въпроса на майка й защо се смея така... Вонята и дима са ми неприятни, дразнят ми очите, когато съм с лещи и трябва да съм си загубила ума да давам по пет лева за кутия отрова, която ще изпуша за ден-два. Да не говорим, че след всяка цигара ще трябва да си мия зъбите, защото да ти дъхат на цигари е отвратително, а поне сред моите познати никой не е намерил дъвки или бонбонки, които напълно да прикриват миризмата. Ако някой е открил, може да сподели, ще предам Браво на всички, които са успяли да ги откажат. Виждала съм мои приятелки да се мъчат ужасно много, опитвайки се спрат да пушат и само това би било достатъчно да ме откаже от идеята да започвам. | |
|
| |
qnsssi Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 23.05.2011
| Заглавие: Re: Цигари Пон Дек 12, 2011 5:39 pm | |
| | |
|
| |
murkos_85 Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 22.05.2014
| Заглавие: Re: Цигари Чет Май 22, 2014 5:25 pm | |
| За цигарите, против пасивното пушене. и да- пушач съм | |