| Храна и диети | |
|
+20Klear Bonbonka puxiiinka Sladka Geri_92 betisoleti Thalin tina.95 desi_1985 perla333 Sin.GirL Todomodo Bibs Dementia Vampire Huntress melrose kiddo Raven valzzi emi sunset 24 posters |
Спазвате ли диети? | Да | | 8% | [ 3 ] | Не ми се налага | | 53% | [ 19 ] | Не мога да издържа за дълго време | | 39% | [ 14 ] |
| Общо гласове : 36 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Храна и диети Пет Фев 19, 2010 6:14 am | |
| И тук може да има едно "за" и "против" диетите. Но освен това: каква храна обичате да си похапвате, спазвате ли някакви диети и ако да - какви. Ако някой иска да започне да спазва такава могат да се дават препоръки. Любимата ви безалкохолна напитка. Умеете ли да готвите и ако да - кое е любимото нещо, което можете да си приготвите сами. А ако на някой му се наложи да готви и рецепти може да си раздаваме (стига някой да знае как се приготвя). | |
|
| |
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Храна и диети Пон Фев 22, 2010 5:31 pm | |
| аз съм за, но най-много да издържа месец | |
|
| |
valzzi Преводач
Брой мнения : 23 Join date : 03.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Храна и диети Сря Мар 10, 2010 8:45 pm | |
| И аз съм ЗА,но не точно.Смисъл,че според мен не точно диетата е решенито,а умереното и здравословно хранене,както и добра тренировка,която да поддържа тялото .. в изправност един вид.Иначе такива крайности като една седмица само на вода .. | |
|
| |
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| |
| |
kiddo Модератор
Брой мнения : 72 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : in a.w.w
| Заглавие: Re: Храна и диети Вто Апр 13, 2010 6:27 pm | |
| Аз съм "за" диетите, но да не са особено драстични, тъй като така може да си навредиш сериозно на здравето. Мисля, че едно разумно ограничение на храната е нормално, когато усещаш, че си загубил форма. Но всичкото това трябва да е съчетано с физически упражнения, повечко разходки, за да има някакъв ефект. (: | |
|
| |
melrose Тийм Ева
Брой мнения : 351 Join date : 10.02.2010 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Храна и диети Вто Апр 27, 2010 8:34 pm | |
| Диети, но само когато имаме нужда. Когато се чувстваме неудобно в тялото си, един вид "тежки". Но това не значи, че трябва да се разболяваме. Умереното хранене и движението са ключа. | |
|
| |
Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Re: Храна и диети Чет Юли 15, 2010 10:34 am | |
| Аз не мога да спазвам диети, прекалено съм нетърпелива за това. Вместо това се опитвам да не прекалявам с яденето, да ям по-здравословно и само когато съм наистина гладна, а не да се тъпча безцелно. Не съм нито за, нито против диетите, защото има разлика в това какви са. Тези, които са базирани на здравословно, разделно хранене, са полезни, докато тези, при които човек се ограничава от една или друга група важни хранителни вещества, никак не са полезни. | |
|
| |
Dementia Под защита на Амели
Брой мнения : 140 Join date : 19.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Храна и диети Чет Юли 15, 2010 10:30 pm | |
| Според мен не лишаването от храна е добрия начин да отслабнеш... Да не говорим, че е вредно - удря в бъбреците и къде ли не. Най-добрия начин да отслабнеш е фитнес, бягане и общо взето - СПОРТ! | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Храна и диети Нед Авг 15, 2010 5:05 pm | |
| Аз съм против. Веднъж се опитах да не ям сладко за седмица. Успях, но после се натъпках с шоколад и желирани бонбони. Общо взето - без резултат. | |
|
| |
Todomodo Под защита на Брандън
Брой мнения : 42 Join date : 14.09.2010
| Заглавие: Re: Храна и диети Вто Сеп 14, 2010 3:05 pm | |
| Слава Богу, не ми се налага. | |
|
| |
Sin.GirL Под защита на Брандън
Брой мнения : 12 Join date : 10.09.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville, Texas
| Заглавие: Re: Храна и диети Нед Окт 31, 2010 5:15 pm | |
| АЗ съм определено против диетите.Просто са абсурдни. Няма смисъл да се лишаваш от храна и подобни глупости, нужно е повече спорт. | |
|
| |
perla333 Под защита на Оливър
Брой мнения : 70 Join date : 22.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Храна и диети Нед Ное 07, 2010 2:33 pm | |
| Аз съм твърдо против диетите и за това не ги и спазвам. Няма тяло на манекенка, но съм на мнение че чрез диетите лишаваш огранизма си от важни витамини. Предпочитам да си имам коремче и да съм здрава, отколкото кльощава и със слаба имунна система. | |
|
| |
desi_1985 Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 26.01.2011 Местожителство : Хасково
| Заглавие: Re: Храна и диети Чет Яну 27, 2011 9:10 pm | |
| Не мисля, че когато гладуваме или се ограничаваме напълно от даден вид храна ще отслабнем и ще задържим килограмите напротив когато спазваме определена диета след нейното проключване килограмите не само се връщат, но се покачват. За мен спорта е решение на въпроса с наднорменото тегло и по умереното ядене.Не да се лишаваме, но да не прекаляваме, като се храним.Аз лично обичам сладкото и никога не се оказвам от хубавия десерт, но не се тъпча, като се заситя спирам. Имам си велоергометър смятам да си закупя и пътечка, мисля че постигам желания за мен резултат и съм доволна . Най - важно е човек да е в хармония със себе си | |
|
| |
tina.95 Под защита на Брандън
Брой мнения : 20 Join date : 29.01.2011 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Храна и диети Съб Яну 29, 2011 10:40 pm | |
| Пробвала съм и просто не мога да поддържам форма, дори и да успея да сваля някой и друг килограм | |
|
| |
Thalin Под защита на Брандън
Брой мнения : 27 Join date : 25.01.2011
| Заглавие: Re: Храна и диети Съб Яну 29, 2011 11:20 pm | |
| Диетите могат да навредят на здравето? ??? Оh please give me a break . Aми да то и бягането (спорта) може да е вредно, когато не знаеш как да дишаш правилно и не дишаш достатъчно. Същото е и при диетите. Диетите даже са необходими за здравето, но трябва да знаеш как да ги правиш или по точно казано, коя диета е правилна и коя не. Но за да знаеш това трябва да си два пъти повече информиран на тема правилно = природосъобразно хранене от средно интелигентния = информирания човек в 21ви век и да си го изпробвал. | |
|
| |
desi_1985 Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 26.01.2011 Местожителство : Хасково
| Заглавие: Re: Храна и диети Нед Яну 30, 2011 1:39 pm | |
| Ораганизма самичък ни подсказва какво и по колко му е необходимо . Ние само трябва да го слушаме. Но определено дори да не знаеш как правилно да правиш дадено упражнение винаги можеш да се запишеш на курсове - аеробика, на фитнес и др. Само трябва постоянство. Тези които искат и влагат труд винаги постигат задоволителни резултати | |
|
| |
betisoleti Под защита на Брандън
Брой мнения : 30 Join date : 15.02.2011
| Заглавие: Re: Храна и диети Вто Фев 15, 2011 11:24 am | |
| Това е една много тежка тема! Мразя диетите! Съчувствам на всеки, който се бори с килограмите! Какво по-хубаво от хубава книга, кола-кола и купа със шоколад (милка с лешник) до теб. Светът не би ли бил прекрасен. | |
|
| |
Sladka Geri_92 Под защита на Оливър
Брой мнения : 75 Join date : 14.02.2011
| Заглавие: Re: Храна и диети Съб Фев 19, 2011 7:54 pm | |
| | |
|
| |
puxiiinka Под защита на Брандън
Брой мнения : 38 Join date : 29.04.2011 Age : 28 Местожителство : Sofiq
Character sheet Име на героя: Allison Scott Раса: Човек Години: 16
| Заглавие: Re: Храна и диети Съб Апр 30, 2011 3:11 pm | |
| Аз не съм за много стриктните диети.Имам предвид като искаш да свалиш някой друг килограм или да влезеш във форма спортувай и не яж като прасе,но не се лишавай от всичко.Намали сладкото,хляба но не и да ги спреш или пък въобще да не ядеш. | |
|
| |
Bonbonka Под защита на Оливър
Брой мнения : 63 Join date : 27.04.2011 Age : 27
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Храна и диети Съб Апр 30, 2011 3:28 pm | |
| Аз не мисля че диетите са много полезни. ПО-добре е да понамалиш малко яденето от колкото да не ядеш изобщо..... | |
|
| |
Klear Под защита на Оливър
Брой мнения : 58 Join date : 14.01.2011 Age : 34
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Храна и диети Чет Май 26, 2011 7:26 am | |
| Не ми се налага, слаба съм и не мога и да пълнея до толкова,че да ми се налага да спазвам диети.. | |
|
| |
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Храна и диети Пон Ное 14, 2011 4:46 pm | |
| Не знам,до сега не съм спазвала диети...Не ми се е налагало | |
|
| |
qnsssi Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 23.05.2011
| Заглавие: Re: Храна и диети Пон Дек 12, 2011 5:42 pm | |
| Не ми се налага за щастие !!! | |
|
| |
netka1987 Под защита на Брандън
Брой мнения : 27 Join date : 12.01.2012
| Заглавие: Re: Храна и диети Чет Яну 12, 2012 5:38 pm | |
| На мен не ми се налага да спазвам диети за отслабване.Но все пак гледам да се ограничавам с някои храни от здравословна гледна точка. | |
|
| |
murkos_85 Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 22.05.2014
| Заглавие: Re: Храна и диети Чет Май 22, 2014 4:40 pm | |
| Не е въпросът дали ти се налага или не. Диетата е режим на здравословно хранене, а не средство да поддържаш идеални мерки, все пак тук влияе и структурата на тялото, ако грудният ти кош не предполага талия 60 см или по-малко какво- ще си вадим ребра ли . По-важното е да поддържаме здравословните си граници на организма в новма, за да ни се отплаща и той с красива фигура. Всичко прекомерно води до сериозни, а понякога и необратими проблеми, както преяждането, така и безумното гладуване | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Храна и диети | |
| |
|
| |
| Храна и диети | |
|