Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 17 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 17 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| BLooDyKiSs / Силвия | |
| | Автор | Съобщение |
---|
BLooDyKiSs Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| Заглавие: BLooDyKiSs / Силвия Вто Фев 23, 2010 4:18 pm | |
| Здравейте вампирясали и всички други не-толкова вампирясали вампирчета.
Като за начало ще кажа, че от дълго време съм върла фенка на вампирите. ( Прозвуча странно, а? )
Казвам се Силвия, но ми казват Сис, Сиси или Силви. На 15 съм, от голямото мръсно село - София. Нужно ли ви още физическо описание? Ами ето ви малко... тъмно руса коса с пепелив отенък (по мнение на фризиорката), синьо-зелени очи, 1.69 висока и т.н.
Мразя лицемерието и интригите. Ако има нещо да ми се казва, по-добре е да ми се каже в очите.; Обичам тийн-родителите те си и не си ги давам. За приятел мога всичко да направя.; Всичко свръхестествено ми е като вид страст. ; Обичам да съм "на скорост", така да се каже."Колкото по-бързо, толкова по-добре." - нещо като девиз ми е, но не винаги.; Също и творя. Предимно под текстова форма. Но понякога и рисувам.
Хайде сега, по ваше желание - питайте.
Последната промяна е направена от BLooDyKiSs на Нед Мар 28, 2010 8:20 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия Пет Мар 19, 2010 11:59 am | |
| Привет, Сиси!
1. Каква музика слушаш? 2. Любима книга? А автор? 3. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? 4. Кой цвят преобладава във гардероба ти? 5. Като какъв човек се определяш? 6. Кое има стойност за теб? 7. Действаш или преди това обмисляш?[ | |
| | | BLooDyKiSs Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 23.02.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия Нед Мар 28, 2010 8:24 am | |
| Здрасти,
1. Рок, хаус, поп, метъл 2. Не мога да определя точно една книга... Автор - Лоръл К. Хамилтън 3. Не, нямам. =[ 4. Черно, синьо... 5. Спокоен. 6. Приятелството, любовта, семейството. 7. Зависи... Почти винаги обмислям. | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия Пон Апр 05, 2010 10:45 pm | |
| Здрасти! Искам да ти задам още малко въпроси.
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България? | |
| | | Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия Вто Апр 06, 2010 11:03 am | |
| Силвееее, мила моя руса усмивкее Хайде малко въпросчета и от мен: 1. Аз така и не разбрах имаш ли брат или сестра? 2. В къща ли живееш или в блок? Ако е в блок на кой етаж си? 3. Като заговорихме за етажи: страх ли те е от високо? 4. Какво мислиш за насилието над животните? и като цяло за насилието? ами мисля, че ти дадох достатъчно материал над, който да мислиш скоро очаквай някоя нова доза въпросчета | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия Сря Апр 07, 2010 7:21 pm | |
| Привет, аз съм Петя 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? | |
| | | BLooDyKiSs Под защита на Брандън
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия Съб Май 29, 2010 12:49 pm | |
| - Raven написа:
- Здрасти! Искам да ти задам още малко въпроси.
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България? 1. Предимно да чета, да слушам музика или просто да мечтая. 2. Книга, телефон, храна. 3. Устните. (не знам защо... xD) 4. Не мисля. 5. Не бих останала... Искам да бъда на много места... Като се почне: Сидни (Нов Южен Уелс, Австралия), Мѐлбърн (Виктория, Австралия), El Paso(Тексас), Далас (Тексас), Денвър(Колорадо), Колорадо Спрингс (Колорадо), Санта Фе (Ню Мексико)... - Райс написа:
- Силвееее, мила моя руса усмивкее
Хайде малко въпросчета и от мен:
1. Аз така и не разбрах имаш ли брат или сестра? 2. В къща ли живееш или в блок? Ако е в блок на кой етаж си? 3. Като заговорихме за етажи: страх ли те е от високо? 4. Какво мислиш за насилието над животните? и като цяло за насилието?
ами мисля, че ти дадох достатъчно материал над, който да мислиш скоро очаквай някоя нова доза въпросчета Райс... ^^
1. Не, само дете съм. 2. Блок. 6-я етаж. 3. До някаква степен, да. 4. твърдо против съм. Просто не мога нито да гледам, нито да слушам за насилие над животни. Хора, които прибягват да всякаква форма на насилие, за мен са жалки!
- White_Dove написа:
- Привет, аз съм Петя
1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? Здрасти,
1. Все по-често съм недоволна... Не попаднах на "моите" хора... Мястото - just... no comment. 2. В какво ли не, най-вече в приятелстово, любовта и (разбира се) свръхестественото. 3. Според зависи, от самата песен, от настроението ми, но винаги се чувствам себе си. 4. Мога ли да знам. XD Много ми се иска да с епреродя във голяма котка (пантера по възможност)... и АКО вампирите съществуват, защо не в някоя бъдеща г=ца вампир. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: BLooDyKiSs / Силвия | |
| |
| | | | BLooDyKiSs / Силвия | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |