Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 28 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 28 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Най-щурите неща в училище | |
| | Автор | Съобщение |
---|
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| | | | MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Сря Юли 07, 2010 6:06 am | |
| Аз завърших с един много издивял и наистина луд клас (смис 7ми клас, а сега съм 9ти).Още се говори за 7б,който обърна цялото даскало с главата надолу. Както всички знаят всяко лято всички се пръскат.Е и ние така само че цялото даскало ни чака ние да почнем да се пръскаме за да се подсигури,че нищо няма да ни кажат( а директорката наистина нямаше против да се пръскаме) и имахме час по физика и всички момчета носеха големи шишета пълни с вода и както винаги се подиграват на учителката и тя издивява и започва да ни вика и накрая решава,че ще ни даде контролно и тогаваааааа на момчетата им светнаха лампичките и започнаха да пръскат и още преди да се усетим бяхме мокри целита и чиновете с нас.По пода и чиновете имаше огромни локви.Аз си седях с вдигнатина чина крака и се правих че слушам виковете на госпожата... Та това е само една малка от белите които сме направили.Има още...доста | |
| | | Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Съб Авг 28, 2010 8:56 pm | |
| | |
| | | Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Пон Авг 30, 2010 11:09 am | |
| :Д Моя клас веднъж запали чина в една от стаите. В стария кабинет по биология извадиха един буркан със зародиш от овца и плашеха по-гнусливите по коридорите. Веднъж пускаха димки в час. | |
| | | Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Нед Ное 21, 2010 10:12 pm | |
| Осми клас имахме един учител по английски,дето беше много луд.Избиваше рибата.Единственото нещо,което не можеше да се прави,е да се бяга от часа му,защото пишеше много отсъствия и закъснения.Иначе всеки си правеше каквото си искаше,и от 19 часа английски в седмицата,при него бяха повече от половината,а другата половина при една мърша,която имам щастието да не ми преподава вече. Играеше се на белот,пускаше се музика,преписваха се домашни,нашата групичка (тогава) бяхме се разпределили едни зад други и си бяхме взели семки,когато имахме последователно четири часа един след друг при него.На краят на четвъртия час,обувката на една приятелка беше направо зарината от шлюпки,защото ние,културните,плюхме на земята.И най-различни такива истории. Но в последният час по английски с него в краят на годината избихме рибата от всякъде.Бяхме в стаята на мършата,повечето си говориха,ние драскахме с тебешир единия чин,да и направим на пук,а пък господинът обесняваше карате движения,че се хвалеше,че има черен колан.И едно момче от нашият клас,докато обесняваше,му пъхаше показалката в ухото и го буташе и закачаше,което беше по случайност заснето от една приятелка,която го беше пратила на един друг съученик и това клипче,или поне частта със показалката,се озова в ''Здравей,България'' тази година април-май месец.Направо голяма излагация беше,добре че директорката или класната не са го гледали. | |
| | | GGrigorov Под защита на Брандън
Брой мнения : 9 Join date : 15.01.2011
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Съб Яну 15, 2011 8:10 pm | |
| В осми клас започнахме да снимаме пародия на риалитито Ясновидци. Един ден всички избягахме от час и отидохме в градинката на културния център, в който учим. Трябваше да снимаме историческа сцена с един фараон в колесницата му. Колесницата беше кофата за хартия на Екопак пред центъра. Завря се фараонът вътре и един съученик започна да влачи кофата. Големият смут настана, когато една от японките, преподаващи в центъра, влезе от училищната сграда в двора на центъра. Тогава "конят" бутна фараона в кофата затвори капака с трясък и се метна отгоре. И съвсем несъмнително кофата бе в средата на площадката, всички скупчени около нея и един седнал отгоре. Японката, която не беше без акъл се усети и попита на японски дали случайно няма някого в кофата. Естествено предвид, че не си спестявахме часове за първи път, много малко хора разбраха какво говори. Започнахме да клатим глави и да отричаме на японски. Тези, които не разбраха, се окупитиха бързо и се присъединиха към отричането ни. Но всички се хилеха и тя не ни повярва много. След малко дофтаса и учителката, от която се скатахме. Погледна ни, ококори се при вида на онзи в кофата и само каза: "Оф, само внимавайте да не потрошите кофата, че не ви знам какво ще обяснявате." | |
| | | Klear Под защита на Оливър
Брой мнения : 58 Join date : 14.01.2011 Age : 34
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Нед Яну 16, 2011 2:46 pm | |
| Най щурата....10 клас точно преди коледното тържеств ос класа решихме,че ако всички избягаме ще ни се размине ..и така стана избягахме ,но на другия ден като отидохме дневника беше пълен с отсъствия от 1 до 25 номер...наказаха ни | |
| | | byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище Пон Ное 14, 2011 4:07 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-щурите неща в училище | |
| |
| | | | Най-щурите неща в училище | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите