| Момче и момиче - приятели? | |
|
+8Pepi Bibs MyDeadSmile White_Dove Пацк0 loving the rainbow ^ ^ valzzi emi 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Момче и момиче - приятели? Сря Фев 24, 2010 2:18 pm | |
| Може ли да има истинско приятелство между момче и момиче?
модератор: поправих ти заглавието, за да е по-пригледно. | |
|
| |
valzzi Преводач
Брой мнения : 23 Join date : 03.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Сря Мар 10, 2010 8:41 pm | |
| Според мен е по-хубаво да имаш за приятел момче,но го казвам като момиче, повечето хора,с които общувам са момичета(за жалост).Не знам дали може да има истинско приятелство,при положение,че може да се появят чувства и да развалят цялата работа,знаем как става.Много зависи от хората,според мен.Ако аз имах приятел-момче,не като гадже или нещо такова,би било супер/// | |
|
| |
loving the rainbow ^ ^ Под защита на Оливър
Брой мнения : 87 Join date : 06.05.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Чет Май 06, 2010 10:05 pm | |
| Аз мисля,че понякога е по-добре да имаш за приятел момче.Въпреки,че ако някой има други чувства се получава кофти ситуация,но..да общуваш с човек от другия пол е някакси..как да го обясня..отношенията ви са по-добри от колкото с човек от същия пол .. Обаче винаги зависи от човека !!! | |
|
| |
Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Чет Май 27, 2010 9:27 pm | |
| Ами приятелството между момче и момиче е много по-силно и по-искренно ,от колкото между две момичета или две момчета. | |
|
| |
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Пет Май 28, 2010 8:23 am | |
| Приятелство между момче и момиче е възможно, аз самата съм така с почти всички мои приятели - повечето са момчета, и взаимоотношенията между нас са перфектни!! Така че, скъпи момичета, хванете си един Приятел момче, и вижте колко е забавно | |
|
| |
MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Пет Юли 02, 2010 7:48 pm | |
| Ооо даа...едно от най-добрите приятелства, които съм имала е с момче при това бифше гадже (ако мога така да го нарека).А и момчетата са много по-добриж приятелството от момичетата... | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Сря Авг 25, 2010 5:37 pm | |
| MyDeadSmile така излезна, че момчетата са прецакани здраво. Ние си имаме тях, а те, горките, имат нас. Не е вярно, че момчетата са по-добре приятели. Зависи от хората. Според мен е най-добре да имаш приятели и от двата пола. Аз поне мисля, че имам нужда и от приятелки - с кой иначе ще си говоря по женски? Ако започна да обяснявам на някое момче, какъв сладур съм видяла вчера в автобуса, съм сигурна, че ще ме изгледа странно и ще си намери причина да си тръгне. Или пък въобще няма да ме слуша. Така че...
Go Boys, Go Girls! | |
|
| |
Pepi Под защита на Оливър
Брой мнения : 63 Join date : 02.02.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Сря Фев 02, 2011 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Пет Апр 22, 2011 9:05 am | |
| Разбира се, че може да има! Цял живот, от както се помня, най-добрият ми приятел е момче, а сме били с него в какви ли не ситуации: Напивали сме се, плакали сме, смяли сме се заедно и какво ли още не.. Но така и се случи, че дори не се харесвахме като момиче и момче.. Пробвали сме да се целунем, ей така, за майтапа, но все едно исках да целуна брат си ;д Беше ужасТно ;дд Сега, случи се, че ни се разделиха пътищата, но с ръка на сърцето мога да кажа, че това беше най-добрият приятел, когото съм имала.. И все още си поддържаме връзка и супер добрите отношения ^^ | |
|
| |
Katerina17 Под защита на Оливър
Брой мнения : 54 Join date : 11.03.2011 Age : 26 Местожителство : Морганвил/Тексас
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Пон Апр 25, 2011 8:30 am | |
| Разбира се,че е възможно.Даже приятелството на момче и момиче е по-силно от на момичетата или на момчетата. | |
|
| |
CuRSe Под защита на Амели
Брой мнения : 110 Join date : 19.09.2010 Age : 31 Местожителство : КВаРТаЛа На ВаМПиРиТе
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Пон Апр 25, 2011 2:37 pm | |
| За тази тема мога да говоря много, от както се помня съм израстнала сред момчета. Майка ми се движеше с техните майки и така станахме приятели връзката между момче и момиче наистина може да е много силна, особенно ако една банда момчета са приятели на едно единственно момиче. Когато пораснахме групичката ни се разпадна и останахме аз и най- добрия ми приятел, сега съм само аз поради кофти причината със страста и любовта, които могат да се зародят между момче и момиче. Така че хора внимавайте с чувствата - личен опит....
Колкото до това дали могат да бъдат приятели - напълно възможно е стига и двамата да си падате по един и същи пол.... | |
|
| |
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? Пон Ное 14, 2011 3:53 pm | |
| Ми за мен Да. Аз цял живот съм заобиколена от мъже или момчета и ако всеки си знае мястото може да има приятелство между двата пола | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Момче и момиче - приятели? | |
| |
|
| |
| Момче и момиче - приятели? | |
|