Към админката
отново
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
*Да чета,да гледам филми с най-добрата ми приятелка,да гледам филми вкъщи (да гледам филми въобще),да си говоря с баба и дядо,да ходя в парка с кучето ми..напоследък ми стана хоби да целя с фъстъци хората през терасата..брои ли се?
2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров.
*Момчето,което обичам (реално,няма такова),най-добрата ми приятелка и човека,който тя обича (такъв също няма.. xD )
3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората?
*Умението да приемат различните..и чувството за хумор
4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш?
Ами не съм сигурна.Просто гледам да живея всеки ден,така че когато си легна вечер и си мисля какво ще е ако повече не се събудя,да заспивам доволна.
5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България?
Искам да живея в южните части на Америка или на някои остров с местното население.
Към White_Dove
1.Как обичаш да те наричат?
Обичам да ме наричат Вал..Мразя да ме наричат по друг начин.
2.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)?
НЕ
3.В какво вярваш?
Във .. ами,не вярвам в Бог или нещо такова,но вярвам в съществуването на свръхестественото и съответно на такива създания.Иска ми се да вярвам в прераждането..
4.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика?
Зависи.Обикновено слушам някоя песен,която в момента отговаря на настроението ми.Когато съм ядосана,тъжна,щастлива..По принцип,когато чуя някоя от любимите ми песни ми става .. весело.
5.В какво би се преродил/а?
Тъкмо въпроса,който чаках.Във вълк.Невероятни същества...
Благодаря на всички за въпростите