Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 25 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 25 Гости :: 1 Bot Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| emi / Еми | |
| | Автор | Съобщение |
---|
emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: emi / Еми Сря Мар 24, 2010 6:52 pm | |
| Здравейте, казвам се Емилия, но ме наричат Еми, Емче и сигурно още много за които да не знам Обичам да чета(предимно за вампири, повечето ми приятели вече мислят че ще "вампирясам" ), случам музика и играя волейбол. Музика ..... хм харесвам всякаква без чалга и опера Ми това е, ако имате въпроси казвайте | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: emi / Еми Сря Мар 24, 2010 8:09 pm | |
| Здрасти, Еми!
1. Любима книга? А автор? 2. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? 3. Кой цвят преобладава във гардероба ти? 4. Като какъв човек се определяш? 5. Кое има стойност за теб? 6. Действаш или преди това обмисляш? | |
| | | Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: emi / Еми Чет Мар 25, 2010 3:22 pm | |
| добре дошла! От къде си? В кое училище си? На колко години си? Харесваш ли вафли | |
| | | emi Тийм Ева
| Заглавие: Re: emi / Еми Чет Мар 25, 2010 6:02 pm | |
| Здравейте 1. Любимата ми кника хмм.... не съм сигурна, но мисля, че е "Здрач" тази книга колкото повече я чета толкова повече ми харесва, а за автора Ришел Мийд 2. Имам едно куче и една котка. Кучето се казва Лъки а котето Бобо 3. синьо 4. Ох труден въпрос .... забавен, лесно раним и трудно се доверявам. 5. Приятелите и семейството 6. Понякога и после много съжелявам. Здравей Love, От Раковски съм. Уча в ОУ "Христо Ботев" След още малкоооо (поне за мен) ставам на 13. Много обичам вафли, ако са и "мото" още по-добре | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| | | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: emi / Еми Сря Апр 07, 2010 7:18 pm | |
| Здравей, приятно ми е да се запознаем, аз съм Петя Ето ти няколко въпросчета 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? | |
| | | emi Тийм Ева
| Заглавие: Re: emi / Еми Сря Апр 07, 2010 10:22 pm | |
| 1. Обичам да чета, а когато ми свършат книгите да слушам музика или да рисувам 2. "Здрач", "Академия за вампири" и четката ми. 3. Характера и чувството за хумор . 4. "Всичко е позволено, важното е да не те хванат!" и "Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде." 5. Искам да уча в САЩ това ми е нещо като голяма мечта, но съща така и много ми се иска и да живея в Корея може би заради хубавите момчета и затова, че искам да опозная културата и живота им Здравей Петя 1. Не понасям света около мен. Понякога имам чувството, че се задушавам искам колково е възможно по-бързо да се махна от тук и да замина някъте, а колкото до хората около мен имам много приятели които ме обичат, но има и много които са лицемери ( а аз мразя такива ) 2. Вярвам в много неща, но най-много вярвам в това, че ако се стремим към дадена цел някой ден може да я реализираме 3. Хм .... не мога точно да отговоря на този въпрос, но предимно тъга или радост 3. Ако може във вампир, (ако не е много нахално от моя страна ) но ако не може бих се премирила и с леопард или гепард | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: emi / Еми | |
| |
| | | | emi / Еми | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |