| Били ли сте на концерт? | |
|
+8Kabraxis Nightdeath Луна Кембъл Райс Vampire Huntress White_Dove Savannah Love. Raven 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| |
| |
Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Пет Апр 02, 2010 7:23 am | |
| ами да. Не беше точно концерт, а предизобрна кампания, на която беше и Тома. Забавното беше че той подрепяше Бойко Борисов, а аз бях с фланелка на Лидер | |
|
| |
Savannah Под защита на Бишоп
Брой мнения : 296 Join date : 07.04.2010 Age : 43
Character sheet Име на героя: Махат Раса: Черен магьосник Години: няколко хилядолетия
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Нед Юни 13, 2010 7:32 am | |
| Да, доста пъти. Последно бях на концерт (ако може да се нарече така) миналото лято на Spirit of Burgas. Иначе най - дълго ще помня един концерт на "Те" в самото начало на групата в Пловдив, когато си взех автограф от Любо и бях на седмото небе. И друго - въпреки че вече не ми харесва особено много, преди ходех почти на всички концерти на Слави в Стара Загора или Пловдив и няма как да отрека, че знае как да забавлява публиката. | |
|
| |
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Пон Юни 28, 2010 7:56 pm | |
| Била съм на ВСЯКАКВИ концерти: народни, класически, латино, рок, поп, рап, хип-хоп ... всякакви! И смейте ми се, но на всички съм изпитвала такава неповторима тръпка, която в нормална среда не се усеща!! Препоръчвам, когато някой ви предложи да ходите на някакъв концерт, пък особено ако няма вход, веднага се съгласявайте и отивайте, определено няма да изпуснете!! | |
|
| |
Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Пет Юли 16, 2010 2:28 pm | |
| Била съм на няколко концерта, но най-запомнящият се от тях е този на AC/DC в София. Мога да говоря много за него, но нищо не може да се сравни с това наистина да бъдеш там и да усетиш цялото вълнение. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Нед Юли 18, 2010 11:07 pm | |
| Концертите на Слави! ;д Никога не ги пропускам и дера със зъби и нокти да съм най-отред (дааа.. тогава се вижда грозната ми страна ;дд) Винаги е страхотно, а на последния.. там наистина се бяха постарали и със звук и с ефекти.. За България и Бг изпълнител, той прави едни от най-запомнящите се концерти! | |
|
| |
Луна Кембъл Под защита на Брандън
Брой мнения : 33 Join date : 09.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Пон Яну 10, 2011 3:57 pm | |
| Обожавам да ходя на концерти, като се почне от училищните концерти всяка година до голямата четворка. Абе има ли концерт там съм, а сега с нетърпение чакам следващия на Children of bodom. | |
|
| |
Kabraxis Nightdeath Под защита на Брандън
Брой мнения : 24 Join date : 17.01.2011
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Съб Мар 12, 2011 2:17 pm | |
| Бил съм на много концерти (около 32) Любимия ми концерт си остава на Cradle Of Filth в Бургас.Тогава бях със счупен крак и трябваше 2 седмици да седя с гипс,но го свалих 3 дена по рано,счупих го с чук и парче метал и успях да отида.Концерта беше изключителен групата се представи перфектно, сет-листът беше страхотен.Явно и групата се е изкефила,защото на сайта на групата и по специално профила на вокалиста Дани филт пише:Best shows so far:Los Angeles 2004 and Bulgaria 2008.Иначе сега смятам да ходя в гърция да ги гледам.а ако ми останат пари ще посетя и децата на бодом. | |
|
| |
mimi72 Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 02.10.2011
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Сря Окт 05, 2011 5:11 pm | |
| | |
|
| |
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Чет Ное 17, 2011 4:33 pm | |
| | |
|
| |
qnsssi Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 23.05.2011
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Пон Дек 12, 2011 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? Пон Дек 12, 2011 8:54 pm | |
| Ходила съм на доста концерти. Няколко по-малки, преминаващи от чалга до рок, с различни приятели и няколко на по-стари български изпълнители с родителите ми, когато бях малка. Последният и най-хубав концерт, на който ходих, беше този на AC/DC. Направо подскачах от ентусиазъм цял ден и тръпката ме държа още няколко след това Единственото разочарование беше, че бях само с една колежка, с която заедно взехме билети и така и не можах да се видя с всичките ми приятели, които бяха там, но да ви кажа не страдах много Знаете как някои изпълнители не звучат толкова добре на живо, колкото на обработен запис, но AC/DC не са сред тях, напротив, звучат още по-добре. Всички песни, музиката, не само стигаха до ушите ми, преминаваха през цялото ми тяло, караха ме да настръхвам и ме изпълваха с онова уникално удоволствие, което само най-любимата ми музика може да ми достави... Изпуснах някои много хубави концерти преди и след този, но за съжаление по една или друга причина не мога да ходя на всички. Нямам търпение за следващия, мина толкова време... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Били ли сте на концерт? | |
| |
|
| |
| Били ли сте на концерт? | |
|