| Въпроси от потребителите | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Въпроси от потребителите Сря Апр 07, 2010 12:12 pm | |
| Тук може да задавате въпросите си към издателството. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Нед Май 09, 2010 4:44 pm | |
| Аз имам един въпрос, става въпрос за пореицата на Лоръл Хамилтън за Мери Джентри: дали имат някакви намерения да се захванат и с нея? Тъй като решиха да пробват с Анита (за което съм безкрайно благодарна.. и не само аз ;д), и ми е интересно. Благодаря предварително (: | |
|
| |
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Чет Май 13, 2010 1:27 pm | |
| Ето отговора. - Цитат :
- Очакваме да видим какъв интерес ще събуди поредицата за
Анита Блейк и ако има успех, ще помислим и за други книги на Лоръл Хамилтън. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Чет Май 13, 2010 7:29 pm | |
| Блаогдаря много Ив, както и на Колибри (: | |
|
| |
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| |
| |
Райс Старши Модератор
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Чет Май 13, 2010 7:39 pm | |
| Охх.. дано поне, ако нямат намерение с Мери Джентри, да си продължат с Анитка.. Тези хора върнаха надеждите на много истерзани души ;д ^^ | |
|
| |
Raven Admin
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Чет Май 13, 2010 7:48 pm | |
| Колибри казаха, че ще продължат с издаването на книгите от поредицата за Анита Блейк понеже много хора са им писали. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Чет Май 13, 2010 8:19 pm | |
| йе йе йе йессс!!!! ДААА!! Охх майкооо нямаш си на идея колко ме зарадва с тази новина.. дори за секунда забравих за матурата ;ддд | |
|
| |
Raven Admin
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Чет Май 13, 2010 8:42 pm | |
| Радвам се, че новината ти е подействала добре. Аз мисля, че Колибри са се справили много добре със седмата книга за Анита Блейк и определено си заслужава да продължат с поредицата. Естествено ще продължат от седмата нагоре заради Инфо Дар. Все пак те трябва да издадат шестата. Поне така бях чула. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите Пет Май 14, 2010 2:46 pm | |
| Да, шестата си е със закупени права от ИнфоДар, но пък вече се намира в нета и е с качествен превод, така че не е кой знае каква загуба.. Яд ме е единствено, че я няма в колекцията ;д Иначе съм много благодарна на Колибри за превода, въпреки някой малки грешки, но то се разбра от какво са и се каза, че в следващата книга ще бъдат изчистени ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси от потребителите | |
| |
|
| |
| Въпроси от потребителите | |
|