White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Български фотографи Сря Апр 07, 2010 3:25 pm | |
| Има мн0го фотографи, професионалисти или не, които запечатват спомените на България на филм. Аз ще представям фотографи, с принос към българската фотография, и които са оставили впечатления в мен самата.Можете и вие да добавяте информация за ваш харесван фотограф, съпътстван със снимка и информация. | |
|
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Български фотографи Сря Апр 07, 2010 3:36 pm | |
| Милен Леземан Леземан е на 26 години и произлиза от смесен брак, майка му е българка, а баща му германец. “Повечето време от живота си съм прекарал в пътуване в различни държави – споделя Милен. – Винаги съм се занимавал с много различни неща, така стигнах и до фотографията, съвсем случайно покрай един мой приятел. Знам, че това e нещото, на което ще се отдам напълно. До този момент съм правил две собствени изложби и съм участвал в шест национални и три международни.” Милен Леземан снима мода, реклама и актова фотография. Има публикации в списания като Playboy, Rouge, West, Traffic и др. Официален сайт - http://www.mlesemann.com/Koментар относно темата - За първи път, когато започнах да разглеждам за български фотографи, този човек ми попадна в очите като мн0го изящен фотограф, с надарено око и добра реализация. Сайта му е майсторски направен и музиката, която звучи в него е като идеална нотка в мечтателните му творения. | |
|