mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: LOVER REVEALED Сря Апр 14, 2010 2:23 pm | |
| In the shadows of the night in Caldwell, New York, there's a deadly war raging between vampires and their slayers. And there exists a secret band of brothers like no other - six vampire warriors, defenders of their race. Now, an ally of the Black Dagger Brotherhood will face the challenge of his life and the evil of the ages.Butch O'Neal is a fighter by nature. A hard living, ex-homicide cop, he's the only human ever to be allowed in the inner circle of the Black Dagger Brotherhood. And he wants to go even deeper into the vampire world- to engage in the turf war with the lessers. He's got nothing to lose. His heart belongs to a female vampire, an aristocratic beauty who's way out of his league. If he can't have her, then at least he can fight side by side with the Brothers... Fate curses him with the very thing he wants. When Butch sacrifices himself to save a civilian vampire from the slayers, he falls prey to the darkest force in the war. Left for dead, found by a miracle, the Brotherhood calls on Marissa to bring him back, though even her love may not be enough to save him... В сенките на нощта в Кадуел, Ню Йорк, се вихри смъртоносна война между вампири и техните убийци. И съществува тайна група братя, несравними с нищо друго – шест вампири воини, защитници на расата си. Сега, съюзник на Братството на Черния Кинжал ще се изправи срещу предизвикателството на живота си и злото на хилядолетията.
Бъч О`Нийл е боец по природа. Живее тежко, бившо ченге от отдел убийства, той е единственият човек, допуснат до вътрешния кръг на Братството на Черния Кинжал. А и иска да навлезе дори по-дълбоко във вампирския свят - да се включи във войната срещу лесърите. Той няма няма какво да губи. Сърцето му принадлежи на вампир, аристократична красавица, която е далеч от лигата му. Ако не може да я има, поне може да се бие рамо до рамо с Братята....
Съдбата го проклина със самото нещо, което желае. Когато Бъч се жертва, за да спаси цивилен вампир от убийците, той става жертва на най-тъмната сила във войната. Оставен за мъртъв, открит като по чудо, Братството вика Мариса, за да го върне към живот, макар че и нейната любов може би не е достатъчна да го спаси....
Превод: Luxuria | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Нед Яну 02, 2011 7:13 pm | |
| Разбрахме, че "Споделена любов" се очаква април месец. За сега имаме само тази информация. | |
|
Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Пон Яну 03, 2011 12:45 am | |
| Малко не знам защо са я превели ''Споделена Любов'',ама хайде. Иначе и нея очаквам с нетърпение | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Пон Яну 03, 2011 11:19 am | |
| - Пацк0 написа:
- Малко не знам защо са я превели ''Споделена Любов'',ама хайде.
Иначе и нея очаквам с нетърпение Ами и на мен ми се стори доста странно. Бих приела да преведът заглавието като Разбулена любов или Разкрита любов. Не знам. Тази книга ще бъде доста интересна. Нямам търпение да излезе, за да разбера какво ще стане с Бъч и Мариса. Четох малко от книгата на английски, но ми се ще да я чета на български. | |
|
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Пон Мар 14, 2011 12:54 pm | |
| От издателството съобщиха, че българската корица излиза в края на този месец, а за дата не се знае все още, но мисля, че датата ще дойде заедно с корицата ^^ | |
|
Raven Admin
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Пон Мар 14, 2011 4:19 pm | |
| Вече го съобщих ТУК, но нищо. Някъде четох, че ако всичко върви по план април месец ще се радваме на четвъртата книга. | |
|
Galifray Под защита на Брандън
Брой мнения : 33 Join date : 06.03.2011 Age : 36
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Вто Мар 15, 2011 8:48 pm | |
| Еее и ако това не е добра новина!Стоплихте ми сърцето Благодаря за инфото | |
|
Temptress Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 01.01.2012
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED Нед Яну 01, 2012 9:00 pm | |
| Хм, прекалено неочакван раздвой на събитията. До последно си мислих, че Мариса ще се предаде и ще се откаже, но ми хареса както винаги^^ | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: LOVER REVEALED | |
| |
|