Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Luxuria/ Лора | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Luxuria/ Лора Чет Апр 15, 2010 2:37 pm | |
| Привет! Тъй като съм нова, сметнах, че е най-уместно първо да се представя. Казвам се Лора, на 18 години съм, от град Монтана. Обожавам да чета, голяма меломанка и киноманка съм, също така обичам разходки сред природата. Като гледам, тук се коментират все поредици, които много харесвам и очаквам с нетърпение и на нашия пазар, така че ще се спогодим, хихи. Най-най-най-любимият ми сериал е Supernatural. Няма да обяснявам за какво става въпрос, който го знае е също толкова запален като мен. За любим филм - много са, но най-вече Маската на Зоро. Няма спор, че е великолепен филм с огнена музика. За друго не се сещам. Ако ви интересува нещо - питайте. | |
| | | mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Re: Luxuria/ Лора Чет Апр 15, 2010 3:51 pm | |
| Здрасти, Лора! Аз се казвам Вики и ми е много приятно. Виждам, че харесваш почти всичко, каквото и аз. Сага малко въпросчета.. Понеже си фенка на Supernatural, както и аз.. 1. Любимият ти сезон и герой от Свръхестествено и с какво най-много те заинтригуваха? 2. Каква е най-бленуваната ти мечта и на какво си готова ако имаш възможност да я осъществиш? 3. Любимият ти слил музика? 4. Любим жанр от филмовата индустрия? 5. Коя е любимата ти книга и поредица? 6. Коя или кой е любимият ти автор? | |
| | | Luxuria Старши Модератор
| Заглавие: Re: Luxuria/ Лора Чет Апр 15, 2010 4:27 pm | |
| Здрасти, Вики! И на мен ми е приятно. Първо - аз съм фенка на Дийн до живот! Няма мърдане. Много, много дълбоко в сърцето ми е влязал той и няма да излезе. Любим сезон като че ли си ми остава втори, просто защото тогава нещата не бяха така оплетени и братята се държаха един за друг. Любим епизод е What is and What Should Never Be - пак ясно -> Дийн отвсякъде. Но и беше много добре направен - все пак Крипки беше режисьор. За мечта - може би да направя околосветско пътешествие. Доста често срещана, знам, но обожавам да пътувам, така че ще поуча здраво, ще поработя и дано някой ден успея да я осъществя. За музика слушам почти всичко, но най-вече поп и рок. Както съвременна, така и хард рока от 70-те. \m/ За филми най-вече харесвам комедии и криминални, но естествено не се ограничавам само с тях. За книгите пък въобще не мога да се огранича до един любим, независимо книга или автор. Но като цяло - любими поредици - Анита Блейк, Инструментите на смъртта, Академия за вампири, поредицата за Джорджина Кинкейд, Вампирите от Морганвил, Здрач (да, да, страшен шум около нея, но си я харесвам от преди това), поредицата за Суки Стакхаус, Хари Потър, Пърси Джаксън и боговете на Олимп и други. Любими автори са ми Лоръл К. Хамилтън, Ришел Мийд, Мери Хигинс Кларк. Мога да продължа, но вече взех да отегчавам | |
| | | valzzi Преводач
Брой мнения : 23 Join date : 03.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Luxuria/ Лора Вто Апр 20, 2010 5:52 pm | |
| Здравей,Лора!! Аз съм Вал,приятно ми е да се запознаем! Първо ти пожелавам приятно изкарване във форума и съм сигурна,че ще откриеш много сродни души сред нас щом си фен Малко Supernatural въпроси ако нямаш нищо против !! Според теб трябва ли Дийн и Сам да кажат "Да"? Какво мислиш за Кастиел ? Как би изглеждала твоята обетована земя,личният ти рай? А сега... Любим цвят/животно/компот? Имаш ли братя/сестри? Какъв е идеалът ти за мъж?Какви качества най-общо трябва да притежава или си на принципа каквото-дойде,щом сме влюбени няма значение..? Ако можеше да живееш в сюжета на някоя книга,коя щеше да е? | |
| | | Luxuria Старши Модератор
| Заглавие: Re: Luxuria/ Лора Чет Апр 22, 2010 7:13 pm | |
| Здрасти, Вал! Много ми е приятно тук и вече доста добре се ориентирам - абе, готино форумче. Но ти благодаря за пожеланието.
Не мисля, че момчетата ми трябва да казват Да. Затова и много се зарадвах на новия епизод, като оставим настрана появата на Адам, на когото адски много се изкефих. Кас много си го обичам и е един от любимите ми герои. Дори не трябва да обяснявам, то си е ясно. За Раят не съм се замисляла, честно казано, но и не мога да го измисля - все още явно не съм си дава ясна сметка за най-важното за мен, освен семейството.
Любим цвят - син животно - много са компот от череши За мъжа - всеки е различен и може би е на принципа кой дойде. За книгата трябва да се подвоумя - просто са прекалено много. Но някои са Инструментите на смъртните, Пърси Джаксън и Здрач, колкото и шаблонно да звучи - обичам историята. | |
| | | Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Luxuria/ Лора Съб Окт 22, 2011 9:14 pm | |
| Яяя, Лоре, привет! Имам щастието да те познавам лично, но имам нов въпрос за теб. Следвайки другите питания за Свръхестествено - не се ли разочароваш от Дийн в последно време? Повече ти се иска да го гушнеш и утешиш, деликатно измъквайки чашата/бутилката от ръката му или да му фраснеш един? И втори въпрос, тъй като все пак сме във форум за книги - трансформацията на кой литературен герой те е впечатлила най-много? *побутва те да погледнеш профила й, преди да отговориш* Тя е само един пример, разбира се, Мак порасна, други герои се опитват да се променят към по-добро или биват изкушавани от `тъмната страна`... Та какво мислиш? П.С.: И аз обичам компот от череши, но винаги очаквам да открия някое червейче... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Luxuria/ Лора | |
| |
| | | | Luxuria/ Лора | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |