Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Магнус Бейн Нед Апр 18, 2010 6:37 pm | |
| Магнус Бейн – Магнус е Висшият магьосник на Бруклин. Той е на триста години, живее на един таван в Уилямсбърг и обича да организира купони. Много, много купони. Той обича да носи паети, кожени панталони с цвета на дъгата и да се посипва с брокат. Тонове брокат. Магнус изглежда като неприятен спасител и когато Клари открива подписа му сложен в главата й, разбира, че той може би е ключа към местонахождението на майка й... | |
|
Forsaken Под защита на Амели
Брой мнения : 115 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Re: Магнус Бейн Сря Апр 21, 2010 12:33 pm | |
| Магнус е страшно шантав магьосник. Понякога е и доста смешен. | |
|
Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Re: Магнус Бейн Пет Юли 16, 2010 7:58 am | |
| Магнус е един от героите, които ми привлякоха вниманието, преди още дори да са направили нещо съществено в книгата. Харесва ми това, че е различен, уникален, леко шантав, но не се притеснява да бъде себе си. | |
|
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Магнус Бейн Нед Авг 15, 2010 5:24 pm | |
| | |
|
Galifray Под защита на Брандън
Брой мнения : 33 Join date : 06.03.2011 Age : 36
| Заглавие: Re: Магнус Бейн Вто Мар 08, 2011 7:39 pm | |
| И аз още от самото начало много харесах Магнус - различен,забавен,умен,когато трябва е много сериозен,а когато трябва да се разведри положението той винаги е насреща | |
|
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Магнус Бейн Съб Окт 22, 2011 9:00 pm | |
| Започва да ми се струва, че много си падам по такъв тип герои - малко забавни, малко странни, с някоя интересна способност или талант, различни от останалите. И черна коса и зелени очи е прекрасна комбинация. Само като си представя паетите и броката ме побиват тръпки, но какво да се прави, никой не е съвършен Е, това само настоящият му стил... Или поне това си повтарям, докато чета някое шантаво описание | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Магнус Бейн | |
| |
|