_eLi_ VIP
Брой мнения : 13 Join date : 23.04.2010 Age : 28
| Заглавие: _eLi_/Елица Пет Апр 23, 2010 6:53 pm | |
| Здравейте! Казвам се Елица от Русе съм на 14 ( почти). С смного светло кафява коса съм (понякога минава за тъмно русо) с светло кафяви очи . Държа много на приятелите и родителите си. Мразя да ме лъжат, предпочитам да ми се казва истината отколкото да ме лъжат дори и да не я харесам. Обичам да излизам с приятели, да чета (повече вампирски книги или нещо от този род), да слушам музика. Любимите ми книги са: Академия за Вампири, Морганвилските Вампири, Анита Блейк. Слушам почти всякаква музика. Ами ако има нещо питайте. | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: _eLi_/Елица Пон Май 31, 2010 10:57 am | |
| Здрасти! Аз съм Ив.
1. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? 2. Кой цвят преобладава във гардероба ти? 3. Като какъв човек се определяш? 4. Кое има стойност за теб? 5. Действаш или преди това обмисляш? | |
|
_eLi_ VIP
Брой мнения : 13 Join date : 23.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: _eLi_/Елица Сря Юни 09, 2010 11:49 am | |
| Здравей! 1. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? Нямам 2. Кой цвят преобладава във гардероба ти? Черно,розово и жълто. 3. Като какъв човек се определяш? Ами може би мечтателка или голяма оптимистка. 4. Кое има стойност за теб? Истината. 5. Действаш или преди това обмисляш? Зависи от положението и това което трябва да направя, но попринцип малко обмислям. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: _eLi_/Елица | |
| |
|