| Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия | |
|
+5Sin.GirL Райс faithangel Пацк0 Raven 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Вто Май 04, 2010 5:02 pm | |
| First in the Anita Blake Vampire Hunter series. Serial killings have been happening in St. Louis, and the victims are vampires. With undead equal rights passed, Anita Blake is contacted by Jean-Claude, a powerful vampire of the city, and asked to find the killer. She ends up having to face the master vampire of the city. Анита Блейк е малка, сладка и привидно невинна, но не оставяйте това да ви заблуди – тя притежава загадъчната и опасна сила на аниматор, човек, способен да дари нов живот на мъртвите. И ако това не е достатъчно, в свободното си време тя лови вампири. И не сладкия, миловиден тип, който ще срещнете в училище, а лошите момчета, които престъпват закона и оставят след себе си само телата на своите жертви. Сега някой избива невинни вампири и когато най-могъщият вампир в града се обръща към нея, Анита се съгласява да помогне да открият кой и защо. Работейки с вампира Жан-Клод, в него тя за пръв път вижда не само чудовище, но и един необикновен мъж. Мъж, също толкова пламенен и опасен, колкото е тя, и вампир, способен да възпламени в нея глад, сравним с неговия собствен. Може ли да му се довери? И ще преживеят ли сблъсъка с древното зло, срещу което са изправени? | |
|
| |
Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Сря Май 26, 2010 8:36 pm | |
| Анитка си я тача много!В най-скоро време ще притежавам 2рата и 3тата книга и нямам търпение да се впусна на поредното пътешествие в света на Лоръл и на Анита Блейк. | |
|
| |
faithangel Под защита на Брандън
Брой мнения : 9 Join date : 17.05.2010 Age : 30 Местожителство : Търговище/Русе
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Сря Юни 02, 2010 7:38 am | |
| Интересна и интригуваща книжка мен лично много ми хареса само че края мног не ми се понрави. | |
|
| |
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Сря Юни 02, 2010 1:14 pm | |
| Анита е дъ бест!!!! Разликата от 1-вата, та до 20-тата е огромна, но никой не може да стъпи дори на малкия пръст на Лоръл! Единственото, което ме вбеси беше гаврата, която ИнфоДар направиха с корицата на книгата.. Добре че вече няма да разчитаме на тях за поредицата! | |
|
| |
Sin.GirL Под защита на Брандън
Брой мнения : 12 Join date : 10.09.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville, Texas
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Нед Окт 31, 2010 4:49 pm | |
| Просто невероятна книга!!
Обожавам Анита, Тя е страхотен персонаж, и браво на Хамилтън за страхотните истории за Анита, който не спира да ни поднася.
| |
|
| |
eleos Под защита на Брандън
Брой мнения : 30 Join date : 07.01.2011 Age : 35 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Съб Яну 08, 2011 11:36 am | |
| Лятото я прочетох и ми хареса Скоро време мисля да започна и останалите | |
|
| |
nox Под защита на Брандън
Брой мнения : 22 Join date : 22.03.2011
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Вто Мар 22, 2011 2:39 am | |
| Първата я намерих случайно, а после се запалих много. Докато се усетя бях стигнала до 5-ата, я нямаше как да я намеря в нета и си я купих. А след седмица си взех и "Огнено жертвоприношение". Радвам се, че и шестата излезе на български, официално и вече не ми се налага да чета фенпреводи. | |
|
| |
just_smile_:) Под защита на Брандън
Брой мнения : 14 Join date : 26.06.2011
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Пон Юни 27, 2011 4:40 pm | |
| Книгата е многоо хубавааа | |
|
| |
Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия Съб Окт 22, 2011 11:28 pm | |
| Изкушавам се да препрочета тази и следващите няколко книги за Анита. Невероятни са. Помня как седях на ръба на стола, поглъщайки страница след страница, радвайки се на всяко ново нещо, представено в света й, на Жан-Код, чакайки да видя какво ще се случи, да бъде разгадая мистерията заедно с Анита, мислейки си, че този път няма начин да се измъкне... И когато свърши, изпитвах удоволствието, което само най-интересните книги могат да ми дадат. И, както може да се очаква от любима моя книга, е и забавна. "You stay away from me for a while, Jean-Claude, or I swear. . ." "You'll kill me?" he said. He was smiling, laughing at me. I didn't shoot him. And some people say I have no sense of humor. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия | |
| |
|
| |
| Guilty Pleasures / Престъпни удоволствия | |
|