Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Аз! аз, бе! Нед Май 09, 2010 6:13 am | |
| Малко късно се усещам(дали заради мързел или нещо друго) си нямам темица. Та аз съм Вили, живея в Бургас. 11 клас съм в Тох-а. От к-с лазур съм, ако някой го интересува. таа друго?! занимавам се с всякакви глупости като писане, рисуване, мозайки, фотография..а и правя гривни и подобни истории. Сега съм безработна и си търся работа по черноморието или в града. Много си падам по сладките неща. ама айде стига ви толкоз, че ми е счупен пръста и трудно пиша. | |
|
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Аз! аз, бе! Нед Май 09, 2010 9:29 am | |
| Хелоу, колежке по обектив *handshake* сега ще те обстрелям с няколко въпросчета : 1.Какво си си направила на пръста, че си го счупила XD 2. С какво снимаш? 3. Можеш ли да ни споделиш какви точно мозайки правиш, или да ни покажеш нещ0 ? :? Еми това е засега от мен ;]] | |
|
Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: Аз! аз, бе! Нед Май 09, 2010 10:19 am | |
| 1. едно момче вчера ме удари, но не му се сърдя. Аз дори не мога да се сърдя. 2. Пентакс 3. амии правя от всичко - каквото ми хрумне. ам да направя ли тема друга, че са доста? | |
|
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Аз! аз, бе! Нед Май 09, 2010 10:32 am | |
| Mи да, направи в тема Снимки/ Рисунки , ще направим изключение ;]] А какво най-мн0го обичаш да снимаш ? | |
|
Love. VIP
| Заглавие: Re: Аз! аз, бе! Нед Май 09, 2010 5:53 pm | |
| Йеее! :Д *поласкано* Иначе обичам макрото, изгревите, сюжетните... състоянията и хората вече са по-трудна материя, но и това е интресно. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Аз! аз, бе! | |
| |
|