Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Изневяра Пон Май 31, 2010 2:11 pm | |
| Снощи се замислих за това човешко действие и ми стана интересно за мнението и на другите. Та, вие какво мислите? Какво приемате като изневяра и бихте ли я простили? | |
|
MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: Re: Изневяра Пет Юли 02, 2010 7:52 pm | |
| Не бих простила изневяра.Ако има нещо,което не му давамда дойде и да ми каже за да поправя грешката си.Също така и никога не бих изневерила | |
|
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Изневяра Съб Юли 03, 2010 6:17 pm | |
| Зависи до каква степен е тази изневяра, и поради каква причина е проявена тази изневяра, но каквото и да е оправданието ще съм доста наранена, и трудно мога да простя на този човек. Но ако той е искрен и си оправдае изневярата, и ако наистина иска да остане с мен, съм склонна да простя. :] | |
|
mimi121296 Под защита на Брандън
Брой мнения : 49 Join date : 11.03.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Изневяра Пет Мар 11, 2011 6:19 pm | |
| Немога да разбера защо му е на някой да изневери? В такъв смисъл, че имаш си приятел/ка , щом си с нея/него значи изпитваш нещо, нали така? Тогава от какъв зор изневеряваш просто няма смисъл ако не те задоволява по- добре е да го споделиш с него/нея и да вземете заедно някакво решение, а не да изневериш и после да излизаш с някакви нелепи оправдания като: Не бях виновен аз. За мен е тъпо! Или си верен на партньора си или просто няма смисъл да сте заедно... | |
|
krasi9mir Под защита на Брандън
Брой мнения : 29 Join date : 12.09.2010
| Заглавие: Re: Изневяра Чет Апр 07, 2011 6:21 pm | |
| не небих простил изневярата, | |
|
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Изневяра Пет Апр 22, 2011 9:00 am | |
| Да, но нали знаете, че тъпото и подмолното постъпване тип: "Ще си легна с него/нея, а пък после ще се оправдавам пред гаджето и всичко ще е наред.." не е тчно изневяра, а простотия.. Според мен изневярата е на едно много по-високо ниво.. Според мен ако си с някого и го обичаш (и той теб разбира се), това че си отишъл за една нощ и си легнал с друг/а, ами според мен няма лошо в това. Да, знам че е много рядко срещано някой да ме подкрепи в тезата ми, но си имам своите аргументи. Не говоря за това всяка вечер да спиш с някой друг, само защото с половинката ти сте се разбрали така. Все пак една връзка никога не е перфектна и пнякога на човек му се искат разни неща.. Да, малко е кофти, ако нещо такова се получи, но все пак се изправяш пред човека, който е с теб, разбирате се като пораснали хора и може и да боли малко, но нещата са такива, каквито са. Все пак нищо не е перфектно. А и все пак, може да отидеш някъде другаде за една нощ, но е важно след това при кого се връщаш и на кого даваш любовта, времето и животът си. Може мислите ми да ви се сторят много странни, но за мен спането за една нощ с някой друг, който не ти е партньор, не е чак такъв проблем, както го представят. Все пак ние сме свободни същества и можем да правим каквото пожелаем, стига да премислим последиците от действията си. За мен лично, изневярата е когато ти предадеш човека, с когото си, на психическо ниво. Това вече не бих простила. Та да, това е моето мнение за понятието "изневяра". | |
|
Katerina17 Под защита на Оливър
Брой мнения : 54 Join date : 11.03.2011 Age : 26 Местожителство : Морганвил/Тексас
| Заглавие: Re: Изневяра Пон Апр 25, 2011 8:35 am | |
| Според мен ако искаш да изневериш на някого трябва да имаш причина.Аз не бих изневерила дори да имаме трудни отношения с изневяра няма да постигна нищо.Аз не знам дали мога да простя изневяра.Ако е било просто целувка и е било за първи път може,но ако се повтори или дори се стигне до секс НЕ. | |
|
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Изневяра Пон Ное 14, 2011 4:02 pm | |
| В край на сметка хората са казали-Ако реши да ти изневери и да си хабиш нервите и да не си ги хабиш ще го направи....Няма как да даваме всичко на един човек по простата причина че Никой не може да каже Аз Притежавам Всичко Което хората искат!!! Мойто мнение е че когато хората нямат достатъчно свобода или полувинките им ги задушават с това да са по 24 часа заедно е възможно да има изневяра.....
Към MyDeadSmile: Не мислиш ли,че този човек ще ти изневерява точно поради факта че е намерил нещо друго в някоя нещо което му липсва и нещо което примерно ти не притежаваш??? И дори да дойде и да ти каже, ако не притежаваш това което той иска какво става тогава?? | |
|