Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Любим сериал? | |
|
+10Луна Кембъл winchester_babe s7eli7y Райс Wanderer Vampire Huntress Valerie Savannah kiddo Raven 14 posters | Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Любим сериал? Сря Юни 30, 2010 10:16 am | |
| | |
| | | kiddo Модератор
Брой мнения : 72 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : in a.w.w
| Заглавие: Re: Любим сериал? Сря Юни 30, 2010 5:26 pm | |
| Мнооого са. Аз съм си сериалкаджийка Обожавам Dexter <3 - няма друг такъв сериал създаван някога! Изключителен във всяко едно отношение, а да не говорим, че Майкъл Хол е перфектен за ролята. Мога само суперлативи да ръся за Декс, просто не мисля, че мога да кажа нещо, което да не ми харесва. Героите, сюжета, действието, интрото дори!, актьорите - всичко е прекрасно. Единствено съм недоволна, че един сезон е по 12 серии :[ Това направо ме убива... Друг мой любим сериал е Supernatural - ох, за него толкова пъти съм говорила, че сега направо не знам какво да кажа xD Страхотен е - обичам лафовете, които се пускат във всяка серия и които са уникални, обичам Дж2, които сякаш са като истински братя и са толкова секси, че монитора ми прегрява, обичам и всичките истории за духове, демони и всякакви митологични същества, обичам и музиката, обичам и Импалата <3, обичам Боби, обичам Кастиел. Брех, аз много съм обичала Тааа, дори пети сезон да не ми беше любим, сериалът определено е. Та ще чакам шести да видим какво ще направят... малко съм скептична всъщност. На следваща позиция Charmed - леле, това си е чистата класика! Това е може би първият сериал по който се запалих истински и който ще обожавам вечно! Страхотен е (разбира се, старичък е и ефектите не са кой знае какво, но за времето си е повече от добър!). Направо сега като се сетя и ми се реве, че няма някоя серийка, която не съм гледала. Любим. Много! <3 Ах, няма да успея за всички да пиша по нещо, за това само ще ги доизброя - Lie to me, White Collar, Greek, Desperate Housewives, Two and a half men, Prison break, Monk, Veronica Mars - все любими! ^^ | |
| | | Savannah Под защита на Бишоп
Брой мнения : 296 Join date : 07.04.2010 Age : 43
Character sheet Име на героя: Махат Раса: Черен магьосник Години: няколко хилядолетия
| Заглавие: Re: Любим сериал? Чет Юли 01, 2010 8:05 pm | |
| Я да видим - имам няколко любими сериала.
LOST - за съжаление свърши и съм малко разочарована, че това бе последният сезон. Много ми се искаше сценаристите да се напънат и да измислят още някоя заплетена ситуация, за да видим още един сезон, но какво да се прави - всяко хубаво нещо си има край. THE VAMPIRE DIARIES - последната ми мания. Обожавам го този сериал. Дори и съвсем различен от книгите (които са си хубави, каквото и да си говорим), пак се нарежда сред любимите ми сериали ever. Просто е уникален по хиляди причини. HOUSE M.D. - има ли смисъл да казвам защо го харесвам?!? Ами защото специфичният хумор, сарказмът и остроумието на Д-ра не се срещат толкова често и винаги ми е забавно да чуя поредната крилата мисъл, сътворена от сбъркания му мозък. GREY'S ANATOMY - дали шести сезон беше последният? Надявам се не, защото искам да знам какво точно ще се случи с Мер, Дерек и дали той ще разбере за изгубеното бебе. Не е чак толкова натоварващ, въпреки че докато гледах последните две серии, почти през цялото време кожата ми стоеше настръхнала. FRINGE - обичам загадъчните случаи, пътешествията между различните измерения, странното напрежение межди Оливия и Питър. А татко Уолтър е най - великият ТВ герой на всички времена. Просто няма равен. 90210 - леко филмче, разтоварващо, за убиване на 45 минути, докато си пия следобедното кафе. TRUE BLOOD - чакам всяка серия с нетърпение. любНе чета книгите, въпреки че ги имам, само за да не си развалям представите и очакванията. Един от любимите ми сериали. PRETTY LITTLE LIARS - новият сериал, който следя. И той като 90210 става за убиване на времето, въпреки че интригата, която се заплита, ми харесва и ме държи в напрежение. PLUS ONE - една уникално забавна английска комедия с продължитеност 30 минути на серия. На български заглавието е "Покана за двама". След всяка серия се смея истерично поне половин час. Много приятен сериал, който открих наскоро. Преди следях също Герои и Бягство от затвора, които също приключиха излъчването си. Иначе когато няма какво да гледам, си пускам Фокс Лайф или Фокс Крайм и каквото дават в момента, това гледам. Или с други думи казано - аз обичам сериалите, стига да не са латино - сапунки или по - нашумелите турски скучни и еднообразни сериалчета.
Последната промяна е направена от wentlee на Съб Юли 03, 2010 10:11 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Valerie Под защита на Амели
Брой мнения : 110 Join date : 07.06.2010
| Заглавие: Re: Любим сериал? Пет Юли 02, 2010 6:17 am | |
| Аз следя малко сериали. По принцип не съм много фен. Но любимият ми Vampire diaries. Сериалът е супер, актьорите са невероятни (рядко срещам такава комбинация). | |
| | | Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Re: Любим сериал? Чет Юли 15, 2010 12:28 pm | |
| Legend of the Seeker, който за жалост беше спрян Един сериал, който не се вземаше прекалено насериозно. Имаше много забавни моменти, но същевременно имаше много сериозни, прочувствени такива. Героите бяха интересни и те караха да се влюбиш в тях на мига. | |
| | | Wanderer Под защита на Брандън
Брой мнения : 15 Join date : 18.07.2010 Age : 32 Местожителство : Dharmaville.
| Заглавие: Re: Любим сериал? Нед Юли 18, 2010 8:56 am | |
| Lost. За мен наистина няма друг сериал. Толкова драма,смях,любов.Абсолютно всичко в един сериал. Финалът си беше супер,радвам се че остаан отворен,а не наблъскаха много неща в 2 часа. Прекрасен <3 | |
| | | Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: Любим сериал? Пон Юли 19, 2010 10:52 am | |
| Принципно обожавам сериали (а напоследък като няма работа ги ровя с тонове от нета ;д) Ако тръгна да ги изреждам ще стане много тегавко, ноо.. ;дд Supernatural, Charmed, Dexter, True blood, Leverage, Bones, Buffy, Sex and the city, White collar (скоро го започнах), CSI Miami ии предполагам има други, но сега не се сещам.. Тези сериали ги обожавам и ако скоро пуснат нови епизоди, няма да има по-щастлива от мене ;дд Горещо ги препоръчвам на всички, които обичат фантастика и разрешаване на оплетени случаи.. на разгадаване на психиката на хората ^^ Според мен си заслужават и не са за изпускане ^^ | |
| | | s7eli7y Модератор
Брой мнения : 38 Join date : 11.02.2010 Age : 30 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: Любим сериал? Вто Юли 27, 2010 10:05 am | |
| Pretty little liars, Lie to me, Grey's anatomy, One Tree Hill House M.D., Vampire diaries, Veronica mars, Friends
Надявам се да не съм изтървала нещо, но в общи линии това са сериалите, които следя (следяла съм някои) и са ми станали любими. Просто ги обичам. =) | |
| | | winchester_babe Редактор
Брой мнения : 35 Join date : 20.10.2010 Age : 31 Местожителство : Морганвил,Тексас
Character sheet Име на героя: Бриана Кроуфорд Раса: вампир Години: 243
| Заглавие: Re: Любим сериал? Чет Окт 21, 2010 5:03 pm | |
| "Supernatural" и "The Vampire Diaries" !!! | |
| | | Луна Кембъл Под защита на Брандън
Брой мнения : 33 Join date : 09.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Любим сериал? Пон Яну 10, 2011 3:43 pm | |
| Вероника Марс | |
| | | Klear Под защита на Оливър
Брой мнения : 58 Join date : 14.01.2011 Age : 34
Character sheet Име на героя: Раса: Години:
| Заглавие: Re: Любим сериал? Пет Яну 14, 2011 6:22 pm | |
| Дневниците на вампира, Свръхестествено , Кости, Маями,Бъфи , Ейнджъл ,Ларго и още много | |
| | | pearl Под защита на Оливър
Брой мнения : 63 Join date : 16.12.2010 Age : 45 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Любим сериал? Чет Яну 27, 2011 8:11 am | |
| Бягство от затвора, От местопрестъплението Маями, Фарскей, Кварталът на богатите | |
| | | Pepi Под защита на Оливър
Брой мнения : 63 Join date : 02.02.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Любим сериал? Сря Фев 02, 2011 11:53 am | |
| Supernatural и pretty little liars | |
| | | kris Под защита на Амели
Брой мнения : 160 Join date : 08.11.2011
| Заглавие: Re: Любим сериал? Пон Ное 21, 2011 9:45 am | |
| Любими са ми Дневниците на вампира, Истинска кръв, Хейвън, д-р Хаус, Вероника Марс (жалко, че го спряха), Изгубени (уникален е), Малки сладки лъжкини, Клюкарката. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любим сериал? | |
| |
| | | | Любим сериал? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |