MyDeadSmile Под защита на Оливър
Брой мнения : 61 Join date : 02.07.2010 Age : 28 Местожителство : Morganville
| Заглавие: MyDeadSmile/Йоанна Сря Юли 07, 2010 6:22 am | |
| Здравейте хора! Казвам се Йоанна, но някои хора ми казват Алис, което всъщност ми харесва повече от Йо или Йоанна. Музикатае голяма част от живота ми.Слушам главно поп-рок,специално Cinema Bizzare, Tokio Hotel (Вече само музиката им ми харесва),Muse, The Rasmus, Porcelain and the Tramps и може би още някои.Също така много обичам да гледам забавни клипчета на YouTube-ъри като Шейн Доусън или Фред (ако не ги знаете,вижте ги) Какво друго да кажаа....ааа да!Много обичам вампири.Всичко тръгна разбира се от Здрач, но вече много ми се изтърка покрай цялата тази истерия.Гледам филмите на кино, но не мога да се нарека запален фен.Любимата ми вампирска книга е именно "Стъклени къщи".За съжаление само нея съм чела от поредицата Вампирите от Морганвил, но мисля да поправя тази грешка xD Обичам да чатя и tweet-вам. Това е което се сещам да ви кажа.С удоволствие ще отговоря на въпросите ви.Така ще ми е много по-лесно | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| |
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: MyDeadSmile/Йоанна | |
| |
|