Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 20 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 20 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Vampire Huntress | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Vampire Huntress VIP
Брой мнения : 378 Join date : 01.07.2010
| Заглавие: Vampire Huntress Чет Юли 15, 2010 10:30 am | |
| Името ми е Ана, на 20 съм, от Велико Търново. Уча право в университета и се опитвам да си намеря работа (въпреки че в момента изглежда леко невъзможно). Обичам да чета всякакви книги, а такива за вампири харесвах и преди да започне да е "модерно", но се радвам, че сега поне има кой да ги превежда и и издава на български, защото преди беше практически невъзможно да се намерят такива. Нямам една единствена любима книга, харесвам прекалено много, за да мога да избера. На Вампирите от Морганвил попаднах съвсем случайно и първата книга много ми хареса. За сега съм чела единствено нея от цялата поредица. Честно казано никога не ме е бивало особено в тези представяния, така че спирам до тук. Ако имате въпроси, с удоволствие ще отговоря | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| | | | Vampire Huntress VIP
| Заглавие: Re: Vampire Huntress Чет Юли 15, 2010 10:49 am | |
| Благодаря за милото посрещане 1. Какво обичаш да правиш през свободното си време?Да излизам с приятели, да чета, да гледам сериали или филми, да си пиша с приятели, които се намират извън България. Общо взето зависи от това в какво настроение съм 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров.Храна, вода и книга. Бих казала и приятели, но някак не се вписват в 3-те неща. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората?Очите и всичко свързано с тях. От очите на един човек можеш да разбереш страшно много за самия него. Не случайно казват, че са прозорец към душата. Често пъти е достатъчно да надникнеш в очите на един човек, за да разбереш какъв е. 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш?Не бих казала, че имам точно определен девиз. В момент се опитвам да следвам принципа "Всяко нещо с времето си", защото имам навика да се притеснявам за неща, които още дори не са се случили 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България?Това е въпрос, върху който съм мислила доста през последните години. Бих искала да остана в България, но понякога се чудя дали това е най-добрият възможен избор за мен. Имах възможност да ида да уча в чужбина, но все пак избрах да остана с надежди, че постепенно нещата тук ще започнат да се подобряват, но положението в момента говори само за влошаване. Честно казано, не знам какво ще правя. За момента плановете ми са да завърша и след това да решавам на къде да тръгна. Има много места, които бих искала да посетя, а може би и където бих искала да живея като например Нова Зеландия, която не спира да ме изумява с невероятно красивата си природа. Но същевременно няма друго място, на което ще се чувствам толкова у дома, както в България. | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Vampire Huntress Нед Юли 25, 2010 12:34 am | |
| Здравей, аз съм Петя! Бих искала да те попитам относно правото, как се ориентира към него? А как върви с работата? Как попадна на форума? | |
| | | Vampire Huntress VIP
| Заглавие: Re: Vampire Huntress Пон Юли 26, 2010 12:22 pm | |
| Бих искала да те попитам относно правото, как се ориентира към него?Трудно е да се каже, най-вече защото реших, че искам да уча право още преди да вляза в гимназията, така че спомените малко ми се губят А как върви с работата?Никак, все още не съм си намерила никаква, а съдейки и по приятели и познати, които също си търсят и не намират, едва ли скоро ще намеря Как попадна на форума? Беше в приятелите на някой от другите форуми, които посещавам, вече не помня точно кой. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Vampire Huntress | |
| |
| | | | Vampire Huntress | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |