Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: [Bibs] Пон Авг 16, 2010 3:59 pm | |
| Здравейте, здравейте! Казвам се Ивана, но всички ми казват Биби. Не, няма логика. На 14 съм. Живея в софия. Ако има нещо - питайте! | |
|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: [Bibs] Вто Авг 24, 2010 6:34 pm | |
| Привет, Биби. Аз съм Ив.
1. Каква музика слушаш? 2. Любима книга? А автор? 3. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? 4. Кой цвят преобладава във гардероба ти? 5. Като какъв човек се определяш? 6. Кое има стойност за теб? 7. Действаш или преди това обмисляш? | |
|
Bibs VIP
| Заглавие: Re: [Bibs] Сря Авг 25, 2010 3:34 pm | |
| 1. Каква музика слушаш? - Всичко. Имам предвид нямам ограничения в стилове или изпълнители. Ако нещо ми хареса, слушам го, ако не ми хареса, не го слушам.
2. Любима книга? А автор? - Амиии...сложен въпрос. Попринцип най-любими са ми книгите, които чета на момента. Когато четях Здрач, това ми беше любимата книга. Като прочетох Академията, тя зае първото мяссто. И така. Но книгите, които наистина са ми харесали това са Реликвити на смъртните, Академия за вампири, Прелестни създания, Vampire kisses, Host, Да убиеш присмехулник... И накрая, но повече клонящи към първото място Морганвилите и Weather Warden. Мойте най-любими книги за момента. А и Outcast season. Емил от Льонеберия също ми е любима книга. Първата книга (над сто страници), която прочетох сама и ми хареса. И Приказка без край много ми харесваше. Обичах тази книга в четвърти клас. Ах, хубави времена бяха.
3. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? - Имам едно мноого дебело, пухкаво лакомо морско свинче розетка на има Тери. След години мрънкане на майка ми, една приятелка най-накрая я нави да ми вземат животинка и ето я на - подобна на пухкава бяла топка с черно петно и стърчащи розови ушички...
4. Кой цвят преобладава във гардероба ти? - Не мога да преценя. В единия край има зелено, в другия лилаво, а като отворих единия шкаф само розово и бяло видях. Под закачалките черно, черно. А на самите закачалки - дънки, шарени дрехи, дънки шарени дрехи.
5. Като какъв човек се определяш? - Като много шантав човек, които не подлежи точно на описание.
6. Кое има стойност за теб? - Приятелите. Щастието. Животът се цени в усмивки.
7. Действаш или преди това обмисляш? - Обмислям, но не както трябва, и после преобмислям нещата по време на действието. | |
|
Love. VIP
Брой мнения : 86 Join date : 23.03.2010 Age : 32 Местожителство : Не знам! Всеки ден ми местят пейката, гадовете!
| Заглавие: Re: [Bibs] Пон Авг 30, 2010 7:14 am | |
| Хай, как е в софия? Нещо интересно? в кое даскало влезе? Имаш ли братя, сестри? | |
|
Bibs VIP
| |