Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Морска градина | |
| | Автор | Съобщение |
---|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Морска градина Пет Авг 20, 2010 2:59 pm | |
| На чист въздух до морето. | |
| | | sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Морска градина Съб Авг 21, 2010 7:31 am | |
| Седнах върху една от пейките и извадих телефона си. Чистия сутрешен въздух нахлуваше в дробовете ми периодично и малко по малко започна да изчиства главоболието ми. Превъртях списъка на абонатите си и осъзнах, че от досегашните си познатии нямаше никой, с който искях да изляза. Ума ми пропусна назад в миналото, след това до снощи и се усмихнах, припомняйки си бялата салфетка с телефоните номера в джоба си. Погледнах към ясно женския почерк, поставих пръсти върху клавищите и набързо написах:
Среща до главния паметник в морската.
Вкарах набързо номера, след това се сетих да добавя "Ния" към съдържанието на смс-а, поставяйки го като подпис и се усмихнах. Разбира се, тя щеше да дойде възможно най-бързо, нямаше нужда да посочвам час. | |
| | | mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
| Заглавие: Re: Морска градина Съб Авг 21, 2010 7:42 am | |
| Бях се потопила в блажен сън, когато телефонът ми отчете ново съобщение. - По дяволите! Рано сутринта е хора! - измърморих недоволно. Така и така сънят ми бе прекъснат, посегнах към телефона, който стоеше на нощното ми шкафче. Есемесът бе от новата ми приятелка, коятоо срещнах в бара снощи. Искаше да се срешнем в морската градина. Надигнах се бавно от леглото и тогава усетих гадния мъхморлук от огромната доза уиски. Единственото, което ми се въртеше в главата бе една огромна доза кафе и приятна компания. Оправих се по най-бързия начин и се отправих към морската градина. | |
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Морска градина Съб Авг 21, 2010 7:49 am | |
| Усетих, че се приближава още преди да успея да я видя. Изглеждаше сънена, черната й коса бе все още малко разрошена заради съня и се мръщеше, мърмореше нещо под нос. Спъна се на невидим камък, изпсува и промърмори нещо за "добрите камъни, които трябва да спят рано сутрин", видя ме и ми помаха малко лениво. Помахах й в отговор, с усмивка до ушите, но останах седнала на пейката, имайки чувството, че в момента не иска да стои на краката си и да се разхожда безцелно. Веднага щом се отпусна на пейката до мен попитах: - Кое предпочиташ - шопинг и кафе или кафе и книги? Погледна ме, замисли се за миг, сякаш й трябва време за да осъзнае какво говоря и ми отговори.... | |
| | | mono89 Admin
| Заглавие: Re: Морска градина Съб Авг 21, 2010 8:06 am | |
| - Определено ще е кафе и книги. За шопинга се изискват много усилия, а в момента силите ми са изчерпани напълно. Защо избяга така смощи? И какъв беше този въпрос, по дяволите? Никога ли не си пробвала с вампир? | |
| Заглавие: Re: Морска градина Съб Авг 21, 2010 8:11 am | |
| - Да, но никога не оставам след това. Веднъж ми се случи един да полудее заради глада си и от тогава съм на режим "поиграй си и си тръгвай преди да станеш вечеря". Засмях се. - Просто ми стана любопитно. Подадох й ръка за да стане и тя я пое и се изправи с нежелание. Личеше си, че я гони махмурлука. Олеснах с ръце до главата й за да проверя колко е раздразнителна, но тъй като не каза нищо се насочихме напред към кафето.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Морска градина | |
| |
| | | | Морска градина | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |