| McDonalds | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: McDonalds Пет Авг 20, 2010 3:06 pm | |
| Кой не обича McDonalds? | |
|
| |
The Morganville girl Реми
Брой мнения : 166 Join date : 09.02.2010 Age : 31 Местожителство : Morganville, Bulgaria :D
Character sheet Име на героя: Джеймс Камерън Раса: върколак Години: 30
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 3:40 pm | |
| Вече е следобед, а умирам от глад. Мамка му, от вчера вечерта не съм ял, а тази сутрин не остана време, защото ме събудиха още призори заради проблемитe в Уолфбар. Бих се съгласил и един суров заек да изям, ама то свястна гора няма наблизо, че да половувам. Все тая. Ще пообиколя, за да намеря някое заведение.
Завих по улица Мейн и пред очите ми изникна големия присвяткващ знак на McDonald's.
Уее. Пържени картофки и хамбургер. Вкусно.
Стигнах до вратата и я отворих. Обля ме тежкия мирис на приготвяща се храна, а стомаха ми изкъркори одобрително.
Пристъпих през прага и се насочих към касата да си поръчам малко мазна храна. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 3:49 pm | |
| Така ми се пада, да чакам на двукилометрове опашка с къркорещ стомах защото не съм се сетила по-рано, че трябва да ям. Браво на мен! Не стига, че ме заболя корема, ами ми се и зави свят. А и гледката на пържени картовки плуващи в мазнина.... стига! . Заповядах на себе си, прехапах устна за да спра треперенето на тялото си и пристъпих напред преди някой да е решил, че съм освободила реда си. Малко червенокосо дете пропищя като заклано и започна да се инати, че иска играчка. Невероятно! Още един и ще дойде мой ред, успокоявах се вътрешно. Все така загледана във врещящото дете се понесох напред докато не срещнах крехка съпротива, след това нещо се остърка в кожата ми, а пръски студена кока кола намокриха блузата ми. Погледнах нагоре и ... изненада! ... (глупия вътрешен глас се проявяваше само когато бях изключително гладна), застанах пред още един невероятно изглеждащ мъж. - Извинете - казах и се пресегнах да взема салфетка и да натисна с нея мократа му блуза. Изчервих се. Ама че късмет! | |
|
| |
Брой мнения : 166 Join date : 09.02.2010 Age : 31 Местожителство : Morganville, Bulgaria :D
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 4:05 pm | |
| След като си взех поръчката и платих се обърнах и започнах да отворям колата си. Тогава се случиха няколко неща: преминавах колоната от чакащи, долових някаква позната приятна миризма, колата изгърмя в ръката ми, и се плъснах в нещо меко.
Мамка му. Шибана кола. Кой по дяволите я е разклатил?
И тогава чух един сладък сърдит глас пред мен съпътстван от отличителната слаба миризма на шифтър.
Последната промяна е направена от The Morganville girl на Съб Авг 21, 2010 5:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
sunset Cookie Monster
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 4:52 pm | |
| Върколак. Той беше като мен... наполовина. Настроението ми значително се подобри докато впоемах подадените ми салфетки и продължавах да попитам колата, която сега се стичаше по корема му. - Може би ако отидем в банята за да изчистим ризата ви - промърморих тихо и виновно - след като мине и през химическо чистене ще успеем да спасим плата. Събрах в шепа мокрите салфетки и се намръщих лекичко. - Господине? - обръщах се към него официално за да не го обидя, кой знае с етикета на чий век бе възпитан. - Наистина много съжалявам. Въздъхнах, изхвърлих салфетките в коша и пак се обърнах към него. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:07 pm | |
| Каква сладурана. Малко късмет да имам и аз днес.
Колата накара ризата ми да лепне неприятно по корема ми. Трябва да се измия, а тази русокоса женска може и да ме придружи, ако съдя от малко виновния й глас.
- Няма нищо. Вината е моя. Наистина май ризата трябва да се изчисти. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:14 pm | |
| Тръгнах към таолетните първа, оставяйки го да ме последва. Влязох в женската вместо в мъжката, не му оставяйки избор освен да влезе зад мен. Нямаше никой вътре. Врътнах кранчето, оставяйки студена вода да се стича в умивалника за да не преченя повече вреди с топлата. - Ако я съблечете бих се справила по бързо. Той не каза нищо, но разкопча реда копчета, свали я и ми я подаде. Пълно съдействие. Отделих мократа част от сухата и я измих, потърквайки леко плата за да не го разпъна, напълно забравила за къркорещия ми корем. Беше ми лошо, дори в огледалото можех да видя че изглеждам по-бледа от обикновеното, но само стиснах зуби и продължих да търкам. Когато се уверих, че е чиста я изцедих леко и я разгънах за да не се намачка още повече. Отдръпнах се, врътвайки кранчето с топлата вода. - Можете да се измиете спокойно. Преметнах ризата през ръката си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:20 pm | |
| Застанах пред мивката и намокрих ръцете. Започнах да мия колата по корема си.
Погледнах в огледалото и видях, че сладураната е леко пребледняла. Стомаха й пак изкъркори.
- Така и не се представихме един на друг. - усмихнах се криво. - Казвам се Джеймс. Как ти е името? | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:24 pm | |
| - Ния - прошепнах и се усмихнах леко. Стараех се да не гледам нито към него, нито към отражението му в огледалото. Когато най-накрая свърши с почистването си му подадох ризата и казах направо: - Аз ще се наредя отново на тази отвратително дълга опашка. Той не я облече напълно, само промуши ръце, оставяйки я разкопчана и изтръска длани, разпръсквайки капки вода около нас. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:30 pm | |
| Взех пакета си с храна, която бях поставил вътху мивката. Запътихме се към вратата.
- Искаш ли да седнем заедно? Ще те изчакам да поръчаш. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:33 pm | |
| - Разбира се, само да... Не довърших, вместо това се втурнах напред към свободната каса, спринтирайки и разбутвайки недоволни хора. Бях гладна! - Ей сега идвам - провикнах се през рамо, напълно незаинтересована от правилно и неправилно в момента. Исках храна! | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:37 pm | |
| Еха. Много си я бива тая. Хах. Само как разбутва хората. Харесва ми.
Направих няколко крачки и се облегнах на стената недалеч от касата, за да я изчакам и наблюдавам през това време. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:41 pm | |
| Поръчах си, изчаках, платих и ох... най-сетне! Чувам ли ангелски гласове в главата си? О, да... в рая съм. Минах покрай него и седнах на масата мълчалито, изваждайки чийзбургера, картофките и колата си от пакетчето и започвайки да ям. Той седна срещу мен, но това никак не помрачи апетита ми както щеше да стане друг път. О, храна, целия ми свят ставаше все по-хубав с всяка следваща хапка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:55 pm | |
| Седнах и дългоочквания миг дойде: отворих пакета си със храна и започнах да ям, вкусния Биг Мак. Междувременно похапвах малко картофки и пиех втората си кутийка кока кола.
Божествено. Човек ще убие за такава храна. После май да си поръчам още веднъж за дома.
Погледнах Ния. И тя бе не по-малко гладна от мен. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 5:59 pm | |
| - А как е твоето име? - наруших тишината докато оптивах малко кола. Той ядеше мълчаливо биг мака си, изглеждаше малко смешно, тъй като на моменти и аз едва се наяждах с него, а той си бе поръчал само един. Или е бил много разсеян, или е дошъл колкото да оправи вкуса си след някое друго място. Откапах един картоф на половина, след това най-после имах сили да помисля и за кетчупа, който си взех, затова отворих и двете пакетчета и ги изсипах върху хартийката ми от чийзбургера. Побутнах я към него. - Кетчуп?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:08 pm | |
| - Не, благодаря. - усмихнах се.
Как може да не ми помни името. Хах. Май е била толкова гладна, че не е чула нито дума от това което й казах.
- Джеймс. Джеймс Камерън. - ухилих се. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:11 pm | |
| - Сега вече мога да кажа думите... Поех си дъх, избърсах набързо ръка в салфетката и продължих. - Приятно ми е да се запознаем, Джеймс Камерън. Заех по-изправено положение на стола, постелих една салфетка в скута си и хванах по-внимателно пилешкия си бургер, усмихвайки му се. Сега вече щях да покажа, че не съм момиче хванато от село, което човек (или в случая върколак) може лесно да заблуди. Подадох му ръка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:22 pm | |
| - И на мен ми е приятно. - избърсах си ръцете със салфетката и поех ръката й.
Привършил с Биг Мак-а, взех пилешките хапки и започнах да ги ям. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:25 pm | |
| - Е, Джеймс - вече бях започнала да ям по-бавно - роден ли си или ухапан? Разликата не бе много голяма, само че неродените бяха по-слаби и контролираха телата си по-трудно заради внезапно настъпилата промяна. Сто годишен роден се равняваше по силна на двеста и педтесет - триста годишен ухапан. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:27 pm | |
| - Роден. - казах. - А ти? | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:30 pm | |
| - О, аз не мога да се преобразувам - мириса ми бе смесен, затова не можех да обвиня никой, че го е сбъркал - Майка ми беше шифтър, но аз приличам на баща си. Съсредоточих се и накарах пилешките му хапки да се сгреят, а соса към тях по-студен, достатъчно видимо за да му подскаже за какво става въпрос, особено че в момента държеше една пилешка хапка. - На колко години си? Попитах многозначително, говорейки за години живот, а не за годините, в които тялото му бе престанало да се развива. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:40 pm | |
| Интересно. Значи е със смесена кръв. И вещица, както би казала храната ми, ако можеше да говори. - 489. - усмихнах се. - А ти? | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:46 pm | |
| - 247. Почти наполовина съм ти, а. Засмях се. Този върколак ми харесваше много, но току що приключих с яденето си. - Да се поразходим? | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:54 pm | |
| И аз се засмях.
- Съжелявам няма да мога. Имам работа, която трябва да свърша. - усмихнах се криво. - Но утре съм свободен. Искаш ли да излезем утре заедно някъде? | |
|
| |
sunset Cookie Monster
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 6:57 pm | |
| - Току що, приятелю, си спечели пълна програма за утре - усмихнах се - която включва не само мен. Добавих и станах. Извадих химикалката, която винаги носех в себе си, взех една чиста салфетка, написах му номера си и му намигнах. Това бе пълноценно ядене, мислех си докато си тръгвах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: McDonalds Съб Авг 21, 2010 7:00 pm | |
| Докато, тя излизаше през вратата се вгледах в лисчето с номера. Усмихнах се. Какво ли имаше предвид с последното.
Ех, уте ще разберем, какво ми е подготвила тази хубавица. | |
|
| |
mia_chan Под защита на Брандън
Брой мнения : 25 Join date : 06.07.2011 Age : 29
Character sheet Име на героя: Касандра О'Нийл Раса: Полубог Години: 16
| Заглавие: Re: McDonalds Пон Юли 11, 2011 1:41 am | |
| Слава на боговете, че в тази затънтен град имаше McDonalds, защото иначе щях да умра от глад. Редях се на огромна опашка, и успокоявах коремчето си с това че тук никое чудовище няма да ми равали обяда. В този град имаше толкова много същества, че дори най - умното чудовище би се объркало. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: McDonalds | |
| |
|
| |
| McDonalds | |
|