Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 34 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 34 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Мол | |
| | Автор | Съобщение |
---|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: Мол Пет Авг 20, 2010 3:09 pm | |
| Шопинг терапията е известна навсякъде. | |
| | | mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
| Заглавие: Re: Мол Съб Авг 21, 2010 8:35 am | |
| По пътя за кафето, стомахът ми реши, че има нужда от храна. Ния не възразяваше да се отбием до мола, затова поехме натам. Когато пристъпихме прага, осъзнах, че е прекалено шумно за убийствения ми махмурлук, но нямаше връщане назад. Когато очите ми попаднаха на царството на кафето - "Старбъкс", душата ми се понесе към рая. Първо една двойна доза кафе, а след това и обилна закуска. - Алелуя! - провикнах се, вдигайки ръце нагоре, сякаш самият бог се е явил пред мен. Ния реагира с бурен смях на реакцията ми и поклати отчайващо глава.
| |
| | | sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Мол Съб Авг 21, 2010 8:43 am | |
| Засмях се на простичката радост от кафето, която тя изпитваше. Беше наистина интересна личност и ако не бях я срещнала снощи, а днес и бях сляпа щях да я помисля за дете. Понесе се с танцова стъпка натам, а аз я последвах, зарадвана от света около мен. Намерихме си свободни места и седнахме. Разбира се носа ми влезе вътре още преди тялото ми и регистрита множество хора, дори един вампир. Погледнах до жената до себе си и се замислих, може би факта, че в кафето има свръхестествено създание освен нас щеше да я заинтересува. - Зъбатко на три часа. Прошепнах и погледа й се втурна нататък. Усмихна се доволно и дяволито сякаш е намислила нещо, но реших да не обръщам внимание и седнах върху едно малко диванче в ъгъла с въздишка на удовлетворение. | |
| | | mono89 Admin
| Заглавие: Re: Мол Съб Авг 21, 2010 10:37 am | |
| - Джийзъс! Днес нямам късмет. Защо трябва да ми се пречка с тази убиствена миризма точно през деня. Бях решила да си похапна пухкави понички с крем. След малко се връщам. - прошепнах на Ния и се отправих към сладкия вампир, който седеше в ъгала. Приближих се до него и пуснах погледа си в действие. Когато той ме погледна в очите, сякаш бях единствената за него. Извадих малко листче от чантата си и бързо нахвърлих номера си на него, след което бавно го поставих в джоба на дънките му. Наведох се леко и прошепнах в ухото му: - Обади ми се довечера. Не каза нищо, само продължаваше да ме гледа поклащайки глава. Усмихнах се и отново се върнах на масата при Ния. Гледаше ме удивено сякаш не искаше да повярва на очите си. - Довечера ще пируваме. - казах и отпих глътка от кафето, което ми беше поръчала. - А сега какво ще кажеш за две хубави порции с понички и мед? | |
| | | sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Мол Съб Авг 21, 2010 10:45 am | |
| Изпихме кафето си, сладко приказвайки си за зъбатковци и кутрета, изядохме по няколко понички с шоколад... е поне за мен бяха с шоколад. - Новосъздадените зъбатковци са с по-чиста кръв от възрастните. Освен това трябва да си чешат по-често зъбчетата за да не ги сърбят. Каква странна тема бяхме подхванали. - Но не са с толкова силна кръв. - Чистокръвните вампири от друга страна са с най-чиста кръв, но пък зъбите ги сърбят много рядко, затова почти не съм срещала такива. - Снощи срещна един - намигна ми и аз се ухилих. - Да, а за теб като за нечистокръвен вампир е деликатес, сигурно кръвта му е съдържала сирени. Ухилих се, намирах всичко това за забавно, дано нямаше нищо против темата, която засягах. - Колко често пиеш кръв? Изтървах се. - Тъкмо сега отивам при един. Усмихна се и си тръгна с вампира от три часа, който бе решил да я чака. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мол | |
| |
| | | | Мол | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |