| Харесва ли ви раздела за Roleplay? | |
|
|
Харесва ли ви раздела за Roleplay? | Да, много. | | 100% | [ 6 ] | Не. | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 6 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Пет Авг 27, 2010 4:46 pm | |
| Обосновете се, когато гласувате.
Последната промяна е направена от Raven на Вто Ное 30, 2010 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Savannah Под защита на Бишоп
Брой мнения : 296 Join date : 07.04.2010 Age : 43
Character sheet Име на героя: Махат Раса: Черен магьосник Години: няколко хилядолетия
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Пет Авг 27, 2010 5:56 pm | |
| Да, харесва ми и то много. Въпреки че още не съм се включила по-сериозно, ми е супер забавно. Освен че се веселим, така си размърдваме и мозъците и сътворяваме нещо, т.е. доказваме, че все още сме сред младите хора, които могат да разсъждават. А пък и така може да си се получи цял роман буквално с отделни глави. А самия процес по създаването на героите и техните домове е супер увлекателен. | |
|
| |
sunset Cookie Monster
Брой мнения : 287 Join date : 11.02.2010 Age : 29
Character sheet Име на героя: Ния МакКейн Раса: между шифтър и магьосник Години: 247
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Вто Авг 31, 2010 7:03 am | |
| Да, да, да и да. Аз съм хипер зарибера, вися в форумчо мноооого повече време от преди и буквалнпо изпадам в еуфория когато някой реши да ми угоди и да играем | |
|
| |
never_fading Под защита на Брандън
Брой мнения : 13 Join date : 30.05.2010
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Пет Сеп 10, 2010 9:33 am | |
| На мен също много ми харесва този раздел Изключително забавено и интригуващо е .. с нетърпение следя развитието на героите,както и интересните им преживелици на различните места,които също много добре да подбрани от създателите на РП С огромно желание бих се включила в тази игра,но за съжаление в момента нямам необходимото време...като се знам ще се зарибя страшно много и ще зарежа задълженията си...а точно сега не е препоръчително >.< Поздравления за добре измислените ситуации ,както и за доброто изразяване на участниците! Очаквам още много порции добро настоение заедно с РП-тата ви! ^^" | |
|
| |
Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Пон Сеп 13, 2010 8:35 pm | |
| Обичам RP-то като цяло. Забавно е. Като малка много исках да пиша книги. Явно е с моя несъществуващ талант, че това няма да стане, но и роул плея е нещо. Съжалявам, че мога да си развия само един герои и че собствените ми действия са доста ограничени от чуждите, но пък това, мнението ти да е пряко свързано с това на някой друг, го прави по-забавно. Изненадвам се намоменти от това какво ми отговарят. И накратко отговорът е...да! | |
|
| |
betisoleti Под защита на Брандън
Брой мнения : 30 Join date : 15.02.2011
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Вто Фев 15, 2011 11:47 am | |
| Предполагам ,че ще ми хареса. | |
|
| |
byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? Пон Ное 14, 2011 4:52 pm | |
| Харесва ми,но честно казано никога не съм се заигравала... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Харесва ли ви раздела за Roleplay? | |
| |