Здрасти. Съжалявам за свръхнавременния отговор, но бях малко зает за форуми...
1. Не слушам само класика. Не харесвам стилове, а произведения. Е, под секрет ще кажа, че има стилове, от които нищо не ме е грабнало.
2. Харесвам "Хари Потър" и "АнитаБлейк - убиецът на вампири". Съответно Роулинг и Хамилтън.
3. Японският език не е лесна работа, но пък учебната програма за гимназиален етап е такава, че и хл*б*рка би изкарала поне 5.
4. Определям се като много сложна личност. Мога да съм кротък или бесен, нормален или луд, сериозен или забавен. Зависи от ситуацията... Но при заплаха от смърт в следствие на скука се включва лудия. Едно от любимите ми занимания е подмяната или допълването на учителски реплики. По философия пада голям смях.
5. Приятелството и смисълът. Първото е ясно. Винаги съм се чудел защо сме тук. И много ме дразнят изказвание от рода: "Следвайте съдбата си, деца. Не можете да промените това, което Бог ви е отредил, затова се пуснете по течението.". Като го чух попитах: "Няма ли някой трамвай да мине в точното време на точното място и да ни спести глупостите ѝ занапред?".
6. Обмислям. Всяко действие си има последствия. И трябва да се погрижим да ги избегнем ВЪПРЕКИ действието.