Здравейте, аз съм Виктория (предпочитам Вики или Викс, но видях, че има дублаж.. така че Вики е по-добре
) от гр. София съм, на 19г.. тази година правя 20г. В момента уча Растителна защита в Лесотехнически Университет - гр. София. Предпочитам пънк и хард рок за слушане, но като изляза с приятели се съобразявам и слушам каквото ми се пусне ;( Преди мразех да чета.. това ми беше най-омразното нещо, ако мога така да се изразя. След като гледах "Здрач" за запалих по книгите.. от тогава чета какви ли не книги, но "Стъклени къщи" направо ме грабна.. в началото ми беше много скучна, но след като заживя при Ева, Шейн
и Майкъл.... Автор любим нямам..
Обичам да се обличам в черно.. най-ми харесва.. имам лека алергия към розово, цялата настръхвам като видя някой облечен от горе до долу с розово.
Като човек не знам каква съм.. според мен приятелите би трябвало да кажат
Иначе от друга страна обичам да казвам на хората каквото имам да им казвам в очите.. дразня се от интригантските глупости и цялото лицемерие
В момента за мен стойност има най-много ученето и може да звучи банално, но също така и приятеля ми..
Имам навика да действам и след това да мисля, но понякога се замислям