Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| Nyx_Vampire/Мария | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Nyx_Vampire VIP
Брой мнения : 49 Join date : 21.02.2010 Age : 29 Местожителство : България,Добрич
| Заглавие: Nyx_Vampire/Мария Нед Фев 21, 2010 5:58 pm | |
| Зравейте,съфорумници! Името ми е Мария,но не обичам да ми викат по цяло име.По принцип приятелите ми се обръщат към мен с "Маре" или "Миме".Родена съм на 27 декември 1994г.(Стефановден) в град Добрич.Имам брат,Живодар,на почти 2 годинки. Уча в Езикова Гимназия "Гео Милев" с първи профил английски език и втори-френски.Любимият ми предмет е математика.Предмета,който не харесвам е физика. Обожавам да рисувам,чета и слушам музика.Мразя да нямам какво да правя(което е рядкост).Много често се ядосвам и съм голям инат.Приемам трудностите с гордо вдигната глава.Верен приятел съм и винаги съм насреща ако някой иска да говори или иска съвет.Не понасям използвачи и подмазвачи. Слушам предимно метъл,рок,пост-гръндж и тем подобни.Любимата ми певица е Кели Кларксън.Любими групи-Nickelback,Three Days Grace,Simple Plan,Paramore,Poets of the Fall,Evanescence и други.Някои от любимите ми песни са:Evanescence-Bring me to Life,Nickelback-Something in your mouth и Shakin' hands,Simple Plan-What if и Take my hand,Kelly-Gone и т.н. Гледам и чета предимно фентъзи.Любим актор-Вин Дизел.Любима актриса-Елиза Душку.Любими поредици книги House of Night и Vampire Academy.Любими книги-Последна Песен и Скитница. Ами за друго не се сещам.Ако имате въпроси,питайте! | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария Пет Мар 19, 2010 11:58 am | |
| Здравей, Миме!
1. Любим автор? 2. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва? 3. Кой цвят преобладава във гардероба ти? 4. Като какъв човек се определяш? 5. Кое има стойност за теб? 6. Действаш или преди това обмисляш? | |
| | | Nyx_Vampire VIP
Брой мнения : 49 Join date : 21.02.2010 Age : 29 Местожителство : България,Добрич
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария Пет Мар 19, 2010 2:04 pm | |
| 1. Любим автор?Доста са-П.С.Каст,Ришел Мийд,Никълъс Спаркс,Стефани Майер и т.н. 2. Имаш ли домашен любимец? Ако да, какъв и как се казва?Нямам. 3. Кой цвят преобладава във гардероба ти?По-скоро черно,тъмно лилаво и циклама. 4. Като какъв човек се определяш?По принцип съм реалист.Не си правя излишни илюзии и не гледам на света през розови очила.Смятам,че съм човек,на когото може да се вярва и разчита,защото съм вкусвала болката от предателството и знам колко е неприятно да те нараняват. 5. Кое има стойност за теб?Живота 6. Действаш или преди това обмисляш?Определено обмислям.Понеже нямам достатъчно нерви да издържам разглезени суполанковци,наистина обмислям нещата преди да ги кажа и наистина се опитвам да сдържа гнева си. | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария Пон Апр 05, 2010 10:41 pm | |
| Здрасти! Имаш още малко въпроси от мен.
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората? 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш? 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България? | |
| | | Nyx_Vampire VIP
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария Вто Апр 06, 2010 11:40 am | |
| 1. Какво обичаш да правиш през свободното си време?-Обичам да излизам с приятели,да слушам музика,да рисувам... 2. Изброй 3 неща, които би взела със себе си на самотен остров.-Компютъра си,телефон и скицник. 3. Какво е първото нещо, което забелязваш в хората?-Очите им. 4. Имаш ли си някакъв цитат или девиз, който следваш?-Живей така,сякаш ти е за последно. 5. Къде би искала да живееш, ако имаше възможност? Или би останала тук в България?Ами със сигурност не и в България.Някъде в англоговоряща страна като Великобритания или Масачузетс. | |
| | | White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария Сря Апр 07, 2010 7:31 pm | |
| Здравей, колежке ;]] Аз съм Петя Сега ще те обстрелям с няколко въпросчета 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? | |
| | | Nyx_Vampire VIP
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария Пет Апр 09, 2010 7:52 am | |
| 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)?-Не особено.Ако не са приятелите ми не знам какво щях да правя. 2.В какво вярваш?-в себе си 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика?-Аз не се влияя от музиката,която слушам.По-скоро слушам музика,която отговаря на емоциите ми. 4.В какво би се преродил/а?-Анаконда | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Nyx_Vampire/Мария | |
| |
| | | | Nyx_Vampire/Мария | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |