mimetyyyyyy Под защита на Оливър
Брой мнения : 69 Join date : 15.02.2010 Age : 28
| Заглавие: mimetyyyyyy/Мария Сря Апр 07, 2010 1:50 pm | |
| Здравейте! Името ми е Мария,но мразя да ми викат така.Някой приятели ме наричат "Миме","Мимс",а някой "пудел" заради бухналата ми коса.От гр.Варна съм.Уча в ОУ"Цар Симеон" I.Нямам брат или сестра,което е до някъде добре,защото няма кой да ми заема мястото на компютъра.Обичам музиката.Повечето песни,които слушам са поп.Любимите ми песни са:Rihanna-Rude boy и David Guetta ft. Kid Cudi-Memories.Мразя когато няма какво да правя.Обичам да чета книги и гледам филми,които са най-вече свръхестествени.Любимите ми книги са Скитница и сагата Здрач.През повечето време не се държа като останалите.Повечето хора ме мислят за луда,но това си е тяхно мнение. Ами май това е на кратко.Ако има въпроси питайте. | |
|
White_Dove Под защита на Амели
Брой мнения : 209 Join date : 10.02.2010 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: mimetyyyyyy/Мария Сря Апр 07, 2010 7:53 pm | |
| Здравей, аз се казвам Петя Добре си дошла във форумчето Сега ще задам няколко въпросчета 1.Доволен/ а ли си от света, в който живееш (мястото, хората около теб)? 2.В какво вярваш? 3.Какви емоции изпитваш, когато слушаш любимата си музика? 4.В какво би се преродил/а? | |
|
mimetyyyyyy Под защита на Оливър
Брой мнения : 69 Join date : 15.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: mimetyyyyyy/Мария Чет Апр 08, 2010 6:45 am | |
| 1.Доволна ли си от света,в който живееш(мястото,хората около теб)?-Мястото не,искам колкото може по-скоро да се махна и да замина някъде,където и да е.Хората-има много хора,които ме обичат,но има и такива,които според мен дори не заслужават да живеят.(Може би съм малко грубичка,но това мисля.) 2.В какво вярваш?-В любовта.Вярвам,че някой ден всеки ще я срещне. 3.Какви емоции изпитваш,когато слушаш любимата си музика?-Ами,най-вече ме кара да мечтая и ме успокоява.Започвам да мечтая за неща,които не знам нито кога,нито къде ще се случат и дали изобщо ще се случат някога. 4.В какво би се преродила?-Във вампир ,но ако не може....може би някаква красива птица,която всеки ще пази от глупостта на човека. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: mimetyyyyyy/Мария | |
| |
|