Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 37 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 37 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| "Мерси, че има те!" | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: "Мерси, че има те!" Сря Фев 24, 2010 7:13 pm | |
| Ще си позволя да копирам темата на kiddo (Ем) и да я сложа и тук. Е, предполагам всеки има по някой на когото е благодарен (независимо за какво). Тук е мястото, където можете да излеете цялата си любов към тези хора, с думи. Кой е той/тя за вас? | |
| | | emi Тийм Ева
Брой мнения : 407 Join date : 21.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" Чет Фев 25, 2010 8:23 pm | |
| Много обичам приятелите си. Винаги ме подкрепят, помагат ми в трудни моменти, тогава когато всички са ми обърнали гръб те стоят до мен и ме изправят отново на крака. Когато съм тъжна те отново са там за да ми помогнат, да ме утешат и да ме развеселят. Или с няколко думи за мен те са като въздоха, който дишам и водата която пия и не мога без тях | |
| | | melrose Тийм Ева
Брой мнения : 351 Join date : 10.02.2010 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" Чет Апр 22, 2010 3:22 pm | |
| Благодаря на тези, които останаха до мен, благодаря на тези, които виждад в мен приятел, благодаря на майка ми, не й е леко с мен, благодаря на тези, които ме подкрепят, благодаря на тези, които ме разсмиват, благодаря на тези, които ме разплакват-с ваша помощ съм тук. | |
| | | Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" Вто Юни 08, 2010 1:54 pm | |
| Благодаря на тези мои приятели,които се оказаха,че са ми истински и винаги са били.Благодаря за тяхната подкрепа за всичко и в процеса на писане на трилогията,кандидатстване в конкурса и присъствието им на награждаването.И специални благодарности,на човека,който смятах за най-добър приятел - благодаря,че напусна живота ми!Най-накрая. | |
| | | Valerie Под защита на Амели
Брой мнения : 110 Join date : 07.06.2010
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" Вто Юни 08, 2010 8:10 pm | |
| Аз съм благодарна на моето слънце, че огрява живота ми. Благодарна съм на семейството си, че са до мен и ме търпят. И на приятелите ми поради същата причина. Банална съм, но много ви обичам и наистина съм признателна, че сте в живота ми | |
| | | Bibs VIP
Брой мнения : 438 Join date : 14.08.2010
Character sheet Име на героя: Джоан Болдуин Раса: вещица Години: 20
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" Сря Авг 25, 2010 5:29 pm | |
| Благодаря на всичките ми приятели за това,че са до мен. Благодаря на семейството ми, защото ме разбират поне на моменти. Благодаря на враговете ми, че правят живота ми по-интересен. | |
| | | byh4o Под защита на Амели
Брой мнения : 161 Join date : 14.11.2011 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" Пон Ное 14, 2011 4:12 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: "Мерси, че има те!" | |
| |
| | | | "Мерси, че има те!" | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите