1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Брой мнения : 166 Join date : 09.02.2010 Age : 31 Местожителство : Morganville, Bulgaria :D
Character sheet Име на героя: Джеймс Камерън Раса: върколак Години: 30
24032010
Паднали Ангели
Сравнението със Здрач и Новолуние е неизбежно, а ангелите със свръхспособности са новата тенденция в тийнейджърската литература. “Паднали ангели” е първата книга от ангелската вълна, привлякла вниманието на Холивуд. Правата за филмиране на книгата, първа от поредица, са купени от Дисни.
Има нещо до болка познато в Даниел Григори.
Загадъчен и надменен, той завладява вниманието на Лус Прайс от мига, в който тя го вижда през първия си ден в пансиона „Меч и Кръст” в знойната Савана, Джорджия. Той е единственото ярко петно на място, където клетъчните телефони са забранени, другите ученици до един са откачалки, а охранителни камери следят всяко движение.
Макар че Даниел не иска да има нищо общо с Лус – и полага извънредни усилия, за да даде това да се разбере – тя не може да се откаже. Привлечена от него, както пламъкът привлича нощната пеперуда, тя трябва да открие онова, което Даниел така отчаяно се стреми да запази в тайна… дори ако то я убие. А смразяващо студеното държание на Даниел към нея? То всъщност е начин да я защити, който той е използвал отново… и отново. Защото Даниел е паднал ангел, обречен да се влюбва в едно и също момиче на всеки 17 години… и да гледа как то умира. А Лус е негова безсмъртна посестрима, прокълната да се преражда отново и отново като смъртно момиче, което няма представа кое е в действителност.
Опасно вълнуваща и мрачно романтична, „ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” е трилър, който ви кара да обръщате жадно страниците, и невероятна любовна история.
Поредицата, за която се твърди, че представя „ангели и страховити демони” и се обръща към почитателите на Стефани Майър. Издателят от RCHB Ани Хийтън казва, че това е „привлекателна смесица от изкушение, невъзможна любов и свръхестествени явления”, обещавайки, че никоя тийнейджърка няма да може да устои на изтерзания герой.
Много е интересна. На мен много ми допадна. Книгите за ангели започват да стават новата ми мания, заедно с тези за вампирите. И засега книгата е само една. Втората излиза на 28 Септември. Щяла да се казва "Tormented" - Измъчена - или нещо такова се превежда.
Във официалният сайт на поредицата пише, че общо книгите са четири. Втората книга излиза 28.09.2010г. третата излиза 2011г. а четвъртата 2012г. Ще има да си почакаме докато ги издадат и в България.
Ясно е че книгата ще излезе и на филм. Някой може ли да ми каже кога ще излезе и в България ? Книгата е страхотна тази седмиця я прочетох и сам много доволна, че я прочетох. Препорачвам я на всички. Ще има ли и втора книга след тази от същата поредица ? Моля да ми отговите, ако знаете
Не се и учудвам че я сравняват с Здрач,то има ли нещо което да не сравнят с него,все пак Стефани постави началото на тази вълна. Що се отнася до книгата,не успях да я почувствам,идеята е оргинална,но има още по което може да се работи.
Пон Апр 05, 2010 8:31 pm by Райс