Издателства и приятели |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 25 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 25 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Нед Окт 27, 2024 4:37 am |
Споделени преводи: |
1. Her Vampire Husband /+18/
2. Racing The Moon /+18/
3. After the Kiss /+18/
4. The Secret Circle: The Initiation - #1
5. The Secret Circle: The Captive -#3
6. The Vampire Diaries: The Return Midnight - #7
7. The Nine Lives of Chloe King: The Fallen
8. Unearthly
9. Divergen
10. Fifty shades of gray
Резюметата на книгите
|
Follow Us |
|
|
| SUCCUBUS BLUES | |
|
+7Luxuria Пацк0 Forsaken elinka Raven Райс mono89 11 posters | Автор | Съобщение |
---|
mono89 Admin
Брой мнения : 729 Join date : 08.02.2010 Age : 35 Местожителство : Morganville,Texas
Character sheet Име на героя: Алексис Грант Раса: дампир Години: 21
| Заглавие: SUCCUBUS BLUES Пон Апр 19, 2010 6:00 pm | |
| Сукуба (съществително) – очарователен и неустоим, приемащ каквато си пожелае форма демон, който съблазнява и доставя наслада на смъртните мъже. Жалък (прилагателно) – Демон от горния вид, със страхотни обувки и без социален живот. Справка: Джорджина Кинкейд.
Когато става дума за дяволски дела, да бъдеш сукуба изглежда страшно готино. Можеш да бъдеш каквото си пожелаеш. Имаш убийствен гардероб, а купища простосмъртни мъже са готови на всичко само за едно твое докосване. Е, те доста често плащат за това с душите си, но на кого му пука за такива подробности?
Но животът на Сиатълската сукуба Джорджина Кинкейд далеч не е толкова екзотичен. Шефът й е демон от средно ниво в йерархията, който си пада по филмите на Джон Кюсак. Безсмъртните й най-добри приятели не спират да я дразнят за времето, когато се преобрази в демонична богиня, та чак с крила и камшик. Освен това не може да излезе на свястна среща с някое гадже, без да изсмуче част от живота му. Но за сметка на това през деня има супер бачкане като продавачка в местна книжарница, където може да си чете книги безплатно, да се налива с мокачино, както и да се сваля със сексапилния автор на бестселъри Сет Мортенсен, който може да се нарече още: този-за-когото-е-готова-на-всичко-за-да-докосне-но-не-може.
Но мечтите за Сет ще трябва да почакат. Нещо зло се появява в подземния свят на демоните в Сиатъл. И за пръв път всичките й неустоими чарове и съблазняващи хватки, от които мъже си припадат, щом я зърнат, са безсилни, и Джорджина много скоро ще открие, че там някъде бродят същества, които нито Раят, нито Адът искат...Българско издание: Излиза на 30 март. | |
| | | Райс Старши Модератор
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Пон Апр 19, 2010 8:25 pm | |
| някой знае ли кой и кога ще издава поредицата? | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Пон Апр 19, 2010 8:32 pm | |
| Тази поредица е в предстоящите заглавия за издаване от издателство "Ибис". Все още не са ни информирали за нея, но мога да попитам дали има някакво развитие. | |
Брой мнения : 360 Join date : 14.02.2010 Age : 33 Местожителство : Дом е там, където дупето ти седне ^^
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Пон Апр 19, 2010 8:34 pm | |
| да, аз след като написах коментара, видях че Ибис се захващат с него. Надявам се да не ни разочароват и книгата в действителност да се окаже толкова интересна, колкото изглежда. Знзчи може да се разберат някакви новини, ако попитате? | |
| | | Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| | | | Райс Старши Модератор
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Пон Апр 19, 2010 8:50 pm | |
| Благодаря ти много, Ив! ^^ | |
| | | elinka Творец на форума
Брой мнения : 140 Join date : 16.04.2010 Age : 38 Местожителство : София
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Вто Апр 20, 2010 5:26 am | |
| От Ибис бяха съобщили наскоро, че ще издават първата книга от поредицата юни месец. | |
| | | Forsaken Под защита на Амели
Брой мнения : 115 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Сря Апр 21, 2010 12:39 pm | |
| Доста интересна поредица. Радвам се, че ще издават нещо ново. | |
| | | Пацк0 Под защита на Амели
Брой мнения : 111 Join date : 26.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Нед Май 30, 2010 10:28 pm | |
| Юни излизаше първата книга нали? | |
| | | Raven Admin
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Нед Май 30, 2010 10:35 pm | |
| Да, първата книга се очаква през юни, но все подробностите не са уточнени. | |
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Сря Авг 04, 2010 7:29 pm | |
| така.. аз ли съм много зле с ориентацията и инфото за книгите на Ибис или те просто още не са я пуснали тази книга? Видях, че е преместена за юли месец, ама вече сме август ;д | |
| | | Luxuria Старши Модератор
Брой мнения : 535 Join date : 15.04.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Съб Окт 02, 2010 9:58 am | |
| И продължават да бутат датата на публикацията й назад, дано до края на годината решат да пуснат първата. Те вече обявиха горе-долу кои книги ще пуснат тоя месец, ест Succubus Blues пак я няма. Срамота, при положение, че книгата е божествена, а и беше от първите книги, които Ибис купиха.... | |
| | | maq94 Под защита на Брандън
Брой мнения : 35 Join date : 15.10.2010 Age : 30 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Вто Окт 19, 2010 10:41 am | |
| Стува ми се интересна.Но май Ибис нема да я пуснат скоро | |
| | | krasi9mir Под защита на Брандън
Брой мнения : 29 Join date : 12.09.2010
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Чет Апр 07, 2011 12:58 pm | |
| струва ми се интересна. Със сигурност ще я прочета. | |
| | | Дийдра Преводач
Брой мнения : 239 Join date : 22.10.2011
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Съб Ное 12, 2011 6:27 pm | |
| Тук само аз и Luxuria ли четем на английски Иначе книгата много ми хареса - в оригинал - и още от първата можете да разберете какво ще е отношението ви към цялата поредица. Ако се влюбите, малка е вероятността да загубите интерес. Ако се разочаровате, следващите едва ли ще променят мнението ви. Не е нищо особено откъм мистерия, доста лесно е човек да разбере какво се случва дори преди героите, но на мен това някак си не ми пречи. Това е от типът книги, които са приятни и ми лягат на сърцето, и сякаш каквото и да се случи, ще ми е приятно да чета, нещо като времето прекарано с любим човек. Това не значи, че книгата е бавна и скучна - напротив, тя е забавна и секси, действието се движи с добро темпо, героите са симпатични. Освен това има нещо, което я прави различна от мнозинството - главният герой, Сет Мортенсен. Очарователен и талантлив мъж, дъх свежо разнообразие на фона на мрачните лоши момчета, които има в почти всички други книги. В него гори онази творческа страст, която познавам и аз, докато любимата му Джорджина не може и бесило за игра на бесеница да нарисува. Говорейки за Джорджина, как някой на хиляди години (и на практика душесмучещо чудовище) може да се държи и мисли като двайсе и няколко годишна чик-лит героиня за мен е мистерия, но като всичко останало тук, въпреки несъвършенствата си, тя не ме дразни, напротив, харесвам я. Никога няма да забравя първата й среща със Сет. Друга мистерия за мен е как може в днешни дни да не знае как изглежда той, след като трябва да е много известен писател, но срещата заслужава пренебрегването на тази подробност. Има и други симпатични герои, но този, който не мога да пренебрегна, е Роман. Може да е отчасти заради начина, по който си го представям (каращ въображаемите ми колене да омекват...), но го харесвам не по-малко от Сет и от всички герои в книгата най-много се безпокоя за него. Влюбените гълъбчета ще получат своя щастлив край, няма съмнение за това, но Роман, прекрасния, забавен, танцуващ невероятно Роман, който и Рая и Ада искат да унищожат... Ще бъде чудесно ако се сдобие с една лична книга (новела в сборник? разказ в антология? нещо? моля!), която да успокои притесненията ми, след като приключа със Сет и Джорджина. Е, още не съм свършила последната книга (карам малко на принципа на Джорджина с четенето й), така че кой знае какво може да се случва. Но вече се отплесвам. Просто исках да кажа, че това е много приятна поредица и дори да не се влюбите в нея, вероятността да не ви хареса е много, много малка. Виждам, че вече я има на български - някой ще каже ли как е превода? Корицата е страхотна между другото, по-добра от оригиналната! | |
| | | Temptress Под защита на Брандън
Брой мнения : 26 Join date : 01.01.2012
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES Нед Яну 01, 2012 9:29 pm | |
| Хм, първата книжка като цяло ми беше приятна и я прочетох преди да се осъзная. Вярно не беше нищо кой знае колко оригинално, но и не все пак е нещо по-различно от постоянният приток на вампирски книги напоследък. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: SUCCUBUS BLUES | |
| |
| | | | SUCCUBUS BLUES | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |