Анна Соуске Под защита на Брандън
Брой мнения : 10 Join date : 12.04.2010 Age : 35 Местожителство : Ада
| Заглавие: Любими цитати от песни ? Сря Апр 21, 2010 7:52 pm | |
| I'm not a perfect person There's many thing I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know- Spoiler:
Hoobastank - The Reason
I'm not a perfect person There's many thing I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know
I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you
I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish I could take it all away And be the one who catches all your tears That's why I need you to hear
I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you (x4)
I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know
I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you
I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you
Hoobastank - Основанието
Аз не сам перфектния човек Има толкова неща който не исках да направя Но аз продължавам да се уча Никога не сам искал да ти причиня тези неща на теб И трябва да кажа нещо преди да тръгна Искам просто да знаеш
Намерих основание за себе си за да се променя от това което бях основание за което трябва да започна наново и основанието си ти
Съжалявам че те нараних това е мисъл с която трябва да живея всеки ден и цялата болка през която те накарах да преминеш иска ми се да я премахна И да бъда единствения който да хване всичките ти сълзи затова се нуждая от теб за да чувам
Намерих основание за себе си за да се променя от това което бях основание за която трябва да започна наново и основанието си ти(х4)
Аз не сам перфектния човек Има толкова неща който не исках да направя Но аз продалжавам да се уча Никога не сам искал да ти причиня тези неща на теб И трябва да кажа нещо преди да тръгна Искам просто да знаеш
Намерих основание за себе си за да се променя от това което бях Основание за която трябва да започна наново и основанието си ти
Намерих основание да покажа една моя страна която ти не знаеш основание за всичко което направих и основанието си ти
| |
|
melrose Тийм Ева
Брой мнения : 351 Join date : 10.02.2010 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Любими цитати от песни ? Чет Апр 22, 2010 3:40 pm | |
| Като за начало, моите любими цитати от песните на Нова Генерация: Завиждате на тази злоба, която идва от вас. Завиждате на мойта сила, която имам над вас.
Знаете имената си в големия сив карнавал, но не знаете как да плачете, а плачът ви ечист кристал. "Последната вълна"-Нова Генерация
Който иска - да се маха! Ние с тебе ще вървим. Не е време за уплаха. С огън нека да горим!
Така че, само двама ще влезнем с теб във храма. "Само двама"-Нова Генерация
Някъде в мен останаха мяукащи котки - лъжи. Но античния вятър студен ми каза, че това си ти. Скорпионите танцуват сами. "Скорпионите танцуват сами"-Нова Генерация
Статуи се напукват, приятелски лица, те остават в музея срещу ниска входна цена. "Сто години"-Нова Генерация
Страх ме е от себе си когато загубя мечтите си.
Страх ме е когато нямам сили да летя. Страх ме е да бъда сам във подлата игра.
Над площад, потънал в срам, слепи художници рискуват. Аз вече минах от там слепи са защото, се срамуват. Развей черен флаг на който пише без думи: Мръсно ми е в душата ми! ....... В тъмна земя без светлини, в тъмно море не търся нежност. Не вярвам във теб и в теб не вярвам, оглеждам се само в чиста вечност. "Тъмна земя"-Нова Генерация
Виждам аз, няма да има промяна. Защото знам, топли вълни няма.
Леден, леден, леден е и моят ден. В ледове потъва слънцето във мен.
Не се нуждая от сълзи, задръж си ги във теб, защото всъщност, грозна си, когато плачеш за мен.
Аз съм пеперудата на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция.
Кърфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим.
Изгрява на тъмен фон сладка луна и казва: "лапни ме, защото съм цяла". Така ще попитаме горския цар и той ще прошепне: "вадете иглите!" Защото пеперуди с игли не летят, острието пробожда душите. "Част от колекция"-Нова Генерация
Тя се казва Безнадеждност, но има вид на фотомодел. Еротична до метежност, истинска като море.
Тя стъпва, тя стъпва, тя стъпва пред мене само, тя плаче, тя плаче, тя плаче нощем с мен. "Безнадежност, моя любима"-Нова Генерация
Не разбирате ли, момчета, каква е мойта цена! Тя е ниска за летните плажове и висока за ваш'те сърца! ..... Невъзможно е да се обичаме, аз съм малка висока скала. "Малко момиченце"-Нова Генерация
Убийте мухата, тя пречи сега, от два до четири нарушава реда.
Ние сме Нова Генерация завинаги и въпросите са ни към цяла нация завинаги! "Нова Генерация завинаги"-Нова Генерация
Ние сме болен продукт на своето време и вашия труд. Градски устроени празни съдби, със смъкнати гащи, навели глави. От срам. Човек със анцунг грухти през града, с дебел пръст ме сочи на свойта свиня и те любезно на смърт ме осъждат, а своето семе в "Москвича" развъждат. Аз съм едно малко перде и ти ако искаш, ела да сме две. Така на прозореца ще стоим закачени, за да закрием всички вътрешни проблеми. Ленски и Болев останаха само на камък, славеят на Славейков паниран е по-сладък, а ваш'то сърце се разтваря в чиния за "сръбско", "хеви метал" и гроздова ракия. "Патриотична песен"-Нова Генерация
Часовникът трак, трака, стига вече си дишал, свърши си дните, сега си просто излишен. "Черно танго"-Нова Генерация
Приятелите от хартия изрязваш с ножичката сам и най-накрая забелязваш, че мене май ме няма там. "Прилепът"-Нова Генерация Автор на тези текстове е Димитър Воев. | |
|
gabolinno Под защита на Амели
Брой мнения : 148 Join date : 30.11.2010 Age : 32 Местожителство : СаТуРн
Character sheet Име на героя: Айли Ричардс Раса: вампир Години: 250
| Заглавие: Re: Любими цитати от песни ? Пон Дек 27, 2010 2:23 pm | |
| No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes And no one knows What it's like to be hated To be fated to telling only lies
(Limp Bizkit - Behind Blue Eyes) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любими цитати от песни ? | |
| |
|