Raven Admin
Брой мнения : 1413 Join date : 08.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
Character sheet Име на героя: Марк Ричардсън Раса: Чистокръвен вампир Години: 399
| | Реликвите на смъртните - Град от стъкло - книга трета | |
Очаквайте на 29.10.2010г.!„Град от стъкло“ ще ви остави без дъх! Ще ви грабне от първите страници и ще ви държи в напрежение, докато не затворите и последната. Наситена с емоционален заряд и неочаквани обрати. Дългоочакваната развръзка. Отговорите на въпросите.
Третата книга ни отвежда в столицата на нефилимите – Аликанте, Градът от стъкло. Разтърсван от подмолни интриги, светът на ловците на сенки е под заплаха. Ситуацията се изостря. Войната с Валънтайн и армията му от демони изглежда неизбежна. Започва битката за третата реликва на смъртните – Огледалото...
Бестселър на НЮ ЙОРК ТАЙМС, ПЪБЛИШЪРС УИКЛИ, Ю ЕС ЕЙ ТУДЕЙ, УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНЪЛ, ИНДИ БАУНД И АМАЗОН. Не знам за вас, но лично аз умирам от кеф от момента, в който видях датата на издаване. Корицата ми харесва. Вече нямам търпение да дойде 29!
Последната промяна е направена от Raven на Пет Окт 22, 2010 11:13 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Пет Сеп 17, 2010 12:06 pm by elinka